СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...jutro, drage moje... predivnog li proleca...obozavam prolece i leto...:D

Wernerice, ne jede vise kasasto, ali joj i ne dajem hranu koja bi mozda mogla da je povredi...ma, mastrafi skoro sve, tako se lepo oporavlja...Zao mi sto su Lazar i Lara bolesni...vrtic ce nas upropastiti, totalno...

Veksi, svi su pomalo smoreni kad dodje prolece, dok se ne adaptiramo...

Ja sam se opet udebljala, fali mi jos 4 kg dole, kako bih bila u predtrudnickoj fazi...odlucila sam da svaki dan idem peske na posao, i da prekinem sa slatkisima koje jedem ko luda...:mrgreen: i taaakooo...

konacno prolece!!!! danas sam slobodna i samo za sebe imam ceeelo pre podne mozda odem do kafica kasnije malo u setnju videcu :) taman kucu da prosetam...on je vec veliki mnogo je sasav ima 6 meseci al je stvarno prava dobrica...zao mi je sto ja nemam vise vremena da se njime bavim al sta cu sa je moja sestra dobila al ko da sam ja eto.....iako virusi vladaju ja moram ponovo da kazem d oje dete uredno ide u vrtic jeste da smo slnavi al svi su i dr kaze dete je zdravo za vrtic je i sta cu ja..nema temperaturu ko njegovi drugari proslu sredu bilo ih je 24 u grupi upetak je doslo samo njih 6 pa vi vidite kako ovaj virus kosi..meni je zao sto pre neki dan isli smo na rodjendan kod lazine drugarice iz vrtica i aprkica ujedno cija je majka platila sam zakup igraonice 120 e a gde je hrana sokici pice...a doslo samo 6 dece :(((((( al virusi i to ti je...svi bolesni...
juce sam isla da podignem sertifikad o zavrsenom kursu instituta cervantes i jako sam zadovoljna dobila sam 9 kao zavrsnu ocenu pa cu mozda od septembra da upisem ponovo videcemo..moja firma se zatvara u maju renovira se pa do septembra i videcemo gde cu zavrsiti na kraju ...dal ce me vratiti u isti objekat posle renoviranja ili kako videcemo otom potom...
letovanje smo juce konacno platili sve tako da u junu pravac spanija :) jedva cekam nikad nisam bila u spaniji a barselona kazu da svasta ima da se vidi taman imam prijatelja spanca tamo koji ce nam praviti drustvio kad god bude mogao i tako :) u svakom slucaju jedva cekam...
a i lazin rodjendan ce 29 maja al posto pada utorak mi cemo sledeca prva subota ili nedelja sto padaju privi dani juna pa cu lepo da rezervisem jedno igraliste mozda danas odem da vidim kako izlgeda daju ga za dz pa lepo tamo pozovemo drugare jos su oni mali za animatore to smo videli vise puta da ih apsolutno to ne zanima jos neg im je bitno da se druze da trce da se pentraju po spravama i tako ..pa lepo pnesem hranu grickalice sokove case tanjirice stoljnjake i tortu naravno i to je to :)nekako mi super zvuci...
i umalo da zaboravim da vam se pohvalim da sam smrsala 9 kg :) aliiiiiii jos mnogo moram posle trudnoce sam se nekako nagojila i jako mi smeta pa polako reko do maja meseca bar da izdrzim pa koliko bude :)nisam ja precizirala koju kilazu zelim da izgubim nego reko 3 meseca pa koliko bude :)za sad mi super ide mogu vam reci i prezadovoljna sam!
kako vi provodite ove dane?stvarno je lepo vreme pa smo mi stalno napolju :)
ljubite decicu puno puno puno nadam se da nemamo bolesne drugare a i ako neko jeste zelimo brz brz oporavak i veeeeliki poljubac za sve mamice

ajmo svi na dijetu :mrgreen:jednu kolektivnu
ja iako evo stojim na mojoj kilaži od jesenas,i sasvim sam time zadovoljna, ja imam još doooosta da skinem :mrgreen:
i skinuću samo ako ovako nastavim----da šetam do zamaranja svaki dan, da krkam salate :zjede: kojih će u budućem periodu biti sve više, još kad krenu jagode :zjede: pa posle i ostalo voće i povrće --šta će mi slaktiši i ostale gluposti pored divne sirove hrane
npr ja razmišljam ovako: ako sam ranije dok sam imala xxxxxxl kg :mrgreen: i krkala slaninice dok mojima reckam za ručak, sad isto tako mogu da krkam šargarepicu i lukac dok seckam za čorbu
s tim što naravno, i mojima sve manje slanine stavljam, samo ponekad mom mužu posebno kad baš navali da oće da se omrsi
ebiga i Joca mi je gojazan, Bane imao zimus krvarenje iz creva i nije smeo da jede masno ni slano, onda nema šta da se razmišljam

elem, , tata je vodio Baneta jutros na vađenje krvi i kod logopeda (to u okviru lekarskog pregleda što treba za upis u školu)
kaže logoped sve super, jako lepo rešava zadatke, neke glasove ne izgovara kako treba pa mora da ide redovno sad, utorkom---e to će sve tatat da ga vodi, jer je to u gradu a tata ima mesečnu kartu
mada volela bih i ja ponekad da ga odvedem, šetnje radi, a i da ja vidim kako sve to izgleda

al tako me neka tuga hvata oko svega ovoga , ne znam šta mi je,valjda što mi decarastu, nisu više male bebe :sad2: :rida: a i zabrinuta sam da sve to bude kako treba

ebote drugi put vata me trema gore nego da ja prolazim kroz sve to :udriglavu: a trebalo bi da pucam od ponosa---a ja tužna, koj mi ke **** :sad2:

dobro jutro
opet lepo vreme
a kad ono stiže proleće? 22 ili 23. marta?
Пошто је фебруар имао дан више, онда у марту морамо одузети дан мање, дакле јуче као што рече ,,нервирам се за друге" у 6 сати и 14 минута, или што би се астрономски рекло угао земљине осе обртања и еклиптике износио је 90 степени и била је равнодневница, а сунце у зениту изнад Индијског океана, јужно од Шри Ленке(екс Цејлон).

Danas nigde nikog!:eek:

Ja se radujem prolecu i nista mi ne pada tesko iako je alergija vec pocela da me muci pa to ume da bude jako nezgodno na poslu.
Zapusi mi se nos i ne mogu ni da disem ni da govorim.
A ko me poznaje, jasno mu je da je za mene najgora moguca stvar da ne mogu da pricam.:lol:

Ljubim vas sve i uzivajte u predivnom prolecu.:kiss:

..opaaa, Eli, ti si se pravo dala u sajcanje...ccc...:D Superiska... Mi, hrpa zena, je kao dan za izlazak odredile 29. u mesecu, nebitno koji je dan i ima li kakvih desavanja...odlucili smo da na nase dobro raspolozenje ne uticu nikakvi popularno receno EVENTI...:D Samo, sad gostuje Masimo Savic...neke su povilenile i zele da idu, a ja Masimaaaa ne voleeeem...dosadan mi je i samo nesto kuka i zapomaze (ne sporim njegov kvalitet :mrgreen:)...ali eto, posto ja nikada ne pravim probleme gde ce se izlaziti, meni svekjedno, ako je drustvo dobro, icicu...a ne daju mi se ni pare a i ne slusa mi se Masimooooooooo....:roll:

dobar dan
:eek:
ja juče nisam ostavila ni jednu poruku ovde
aaa, to mora da se ispravi
viš koliko je lepo vreme, samo bi skitala negde
sad smo ja i Bane bili u šetnju, pa došli kući, da sačekamo Jocu iz škole, danas ima 3 časa, čudo jedno, pa opet ćemo negde :zurka:

btw, ja volEm Masima (:mrgreen:), za mene su njegove pesme jako osećajne, i taj glas, tako prodoran...

Ja ne volem Masima ni da vidim ni da čujem. Previše je kilav za moj temperament.:malav:

Juče bilo super u BG, družila se sa sjajnim ženama, došla kući u ponoć i legla u krevet, a jutros u 10h spavam :rumenko: i budi me privatan telefon. Zove koleginica s posla, juče popodne i danas celo jutro se firma digla na noge, ne javljam se na telefon, a trebali da mi isporuče robu, a nikog nije bilo kući. Ja pogledam službeni ono 6 propuštenih poziva sinoć i 3 jutros, sa sve porukama :"Javi se da znamo da si dobro". :roll:

Bem mu miša, jednom odem u provod i svi moraju da znaju da nisam bila kući.

Vratili robu nazad, sad me sramota da ponovo poručim pa moram ići u supermarket da se smaram.:(
A popodne umesto u svadbu idem na sahranu, na poslu se iskomplikovalo katastrofa. Ali popodne stiže ekipa u moje dvorište i sve ću da zaboravim. Samo na proleće ću da mislim, ono je vredno, sve drugo je bullshit.:mrgreen:

Aj uživajte i vi u proleću!:super:

Ja sam pet dana bila totalno izolovana od spoljnog sveta. Ujutru u 6h donesem hleb, dočekam radnike i na posao.Niti sam videla novine, ni Tv, na internet sam samo virila po pet minuta... Kada dođem iz rasadnika, mrak već pao, misli šta ćemo večerati, veš samo kupim i ređam u sobu, sada imam gomilu iza koje mogu da se sakrijem. :sad2: Na sve to, pokvario se seoski vodovod, pa preko dana skoro uopšte nije išla voda, a uveče oko 23h dođe tek toliko da mogu da uključim mašine za veš i sudove. O tuširanju nije bilo govora, jer topla voda uopšte nije išla. Onda sam na šporetu grejala vodu u loncima da bi se prali, išli smo dva dana do mojih, jer smo non stop bili u rasadniku na + 40C, a ne možemo da se tuširamo. I konačno su juče popravilo, eno mašina za veš mi ne staje odd jutros. A ja ću sada da peglam, mašala...

ZD ljubim ja tebe, ti si jedna sjajna žena koja sa osmehom na licu nosi život na svojim leđima.:kiss:

Tvoja energija je za mene nešto najvrednije što čovek može da ima, ja se trudim da budem kao ti, ali sam slabog karaktera i često pucam po šavovima. Doduše, mogu mnogo da postignem, uradim, istrpim, ali me povremeno uhvati žuta minuta i to je onda strašno. Onda valjda svu žuč koja mi se nakupi izbacim iz sebe i onda opet teram dalje sa osmehom na licu...Ali treba me istrpeti dok traje žuta minuta.:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back