Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
...jutro, drage moje... predivnog li proleca...obozavam prolece i leto...
Wernerice, ne jede vise kasasto, ali joj i ne dajem hranu koja bi mozda mogla da je povredi...ma, mastrafi skoro sve, tako se lepo oporavlja...Zao mi sto su Lazar i Lara bolesni...vrtic ce nas upropastiti, totalno...
Veksi, svi su pomalo smoreni kad dodje prolece, dok se ne adaptiramo...
Ja sam se opet udebljala, fali mi jos 4 kg dole, kako bih bila u predtrudnickoj fazi...odlucila sam da svaki dan idem peske na posao, i da prekinem sa slatkisima koje jedem ko luda...
i taaakooo...
Wernerice, ne jede vise kasasto, ali joj i ne dajem hranu koja bi mozda mogla da je povredi...ma, mastrafi skoro sve, tako se lepo oporavlja...Zao mi sto su Lazar i Lara bolesni...vrtic ce nas upropastiti, totalno...
Veksi, svi su pomalo smoreni kad dodje prolece, dok se ne adaptiramo...
Ja sam se opet udebljala, fali mi jos 4 kg dole, kako bih bila u predtrudnickoj fazi...odlucila sam da svaki dan idem peske na posao, i da prekinem sa slatkisima koje jedem ko luda...
i taaakooo...
taman kucu da prosetam...on je vec veliki mnogo je sasav ima 6 meseci al je stvarno prava dobrica...zao mi je sto ja nemam vise vremena da se njime bavim al sta cu sa je moja sestra dobila al ko da sam ja eto.....iako virusi vladaju ja moram ponovo da kazem d oje dete uredno ide u vrtic jeste da smo slnavi al svi su i dr kaze dete je zdravo za vrtic je i sta cu ja..nema temperaturu ko njegovi drugari proslu sredu bilo ih je 24 u grupi upetak je doslo samo njih 6 pa vi vidite kako ovaj virus kosi..meni je zao sto pre neki dan isli smo na rodjendan kod lazine drugarice iz vrtica i aprkica ujedno cija je majka platila sam zakup igraonice 120 e a gde je hrana sokici pice...a doslo samo 6 dece
((((( al virusi i to ti je...svi bolesni...
kojih će u budućem periodu biti sve više, još kad krenu jagode
a i zabrinuta sam da sve to bude kako treba
a trebalo bi da pucam od ponosa---a ja tužna, koj mi ke **** 

i budi me privatan telefon. Zove koleginica s posla, juče popodne i danas celo jutro se firma digla na noge, ne javljam se na telefon, a trebali da mi isporuče robu, a nikog nije bilo kući. Ja pogledam službeni ono 6 propuštenih poziva sinoć i 3 jutros, sa sve porukama :"Javi se da znamo da si dobro".