mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
a jajoj,meedeena je , svaka joj čast
e to je jedino i zaista od srca
I jeste da znas

Danas sam dobila cestitku,a sledece nedelje je priredba pa cu dobiti casu...ali to je tajna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jajoj,meedeena je , svaka joj čast
e to je jedino i zaista od srca

izvele...onda se tu jos nekog poznatog naroda prikrpilo...i bi bas lepo...posebno me obradovalo to sto sam vec u 11 bila kuci i ususkana u krevet, jer je to bio afterjob party...

i dr na pregledu čuje škripanju u plućima

nadam se da će već sutra bit bolje

neka mu je sve najljepše...nadam se
Sutra slavimo za ozbiljno, danas smo samo malčice u kući sa bakom...
....

...mi smo se juče super proveli na Nikovom rođendanu...oznojali su se od skakanja i pentranja sano tako....malo su se i počaprkali,odmeravali snage ali sve više onako drugarski a ne grubo...vidi se da se na žalost u poslednje vreme retko viđamo i da se zažele jedni drugog...sad se već znaju baš lepo zaigrati..samo da prođe ovo ludilo na poslu pa će i druženja biti više...

ne znamo...e pa morate otici na ultrazvuk...pokusajte gore na decijoj kardiologiji ako ne uspete idite privatno...slucajno, na decijoj kardiologiji narucuju, izgleda po sistemu jedno dete u sto godina, jer nam sestra rece da smo to sve trebali ranije ganjati i da moze da nas naruci tek za drugu polovinu aprila...
jedva ja tu sprecih mm da je ne udavi, i pokusala sam onda da joj objasnim da smo informaciju o sumu culi tek pre pet minuta i da li mogu da nam pomognu i da je specijalista poslusa...da dodam da u ambulanti zive duse osim nas nije bilo...ode sestra kod dr, a on kaze da se narucimo...HVALA LEPO!!! (ili, sapnu sestra, da odemo kod te anesteziologa i da joj kazemo da ona NAZOVE doktora i da ga ZAMOLI da nas primi) WTF??? pokupim dete i opet dole, kaze ona ne mogu ja zvati doktora vec idite doktoru koji ce dete operisati...i opet, mi kod doktorice ORL i ona nam kaze da nas nece skidati sa liste za operaciju, ali da odemo kod privatnika i da obavimo pregled...pri tom, samo dva decija privatna kardiologa u BL, od kojih je jedan na bolovanju...sreca pa je ova zena, drugi specijalista normalna, primila nas, pregledala dete i napisala nalaz...koji je uredan...rekla je da bi anesteziolog trebao da zna da je kod dece Nadjine dobi sasvim normalna pojava sum koji se cuje, i da nije patoloski vec fizioloski...i tako...danas idemo kod nase pedijatrice, pa cemo da uzmemo od nje bolnicku uputu i onda sutra uopet kod ove glupace u anesteziju, da nam nadje jos neku bolest....
He he... pravi je frajer Gabriel sa tim cvokama
Jest da nismo mnogo sitniji, al po ovome se vidi koliko smo mlađi i nezreliji - meni je izgledalo da je Niki baš grubo udario Gabriela u jednom trenutku i sva istraumirana krenem da grdim Nikolu i spremam se da utešim Gabriela, od kog, naravno, očekujem da počne da plače na sav glas i u najboljem slučaju otrči kod mame u krilo, a on me je tako opušteno iskulirao da sam ostala da stojim, gledam i češkam se po glavi. Samo me je pogledao u stilu "Šta se ti primaš? U čemu je problem?" i nastavio da se igra kao da ništa nije ni bilo. .... Ne znam koliko će mi trebati vremena da se naviknem na grubost dečačkih igara, ali čini mi se da ću morati da živim bar sto godina....![]()