СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma vala kako je hladno nije ni čudo
ništa, wenerice evo tebi jedan čaj :zag:

%C4%8Caj-od-%C5%A1erbeta.jpg

Dobro jutro...:zzima:

Ja danas idem na sahranu bratu od strica koji je za tri nedelje trebao da napuni 40 godina. Ima dva sina od 8 i 2 godine. Otišao je u bolnicu pre 10 dana zbog bolova u stomaku i nogama i umro od raka. Mi smo svi u šoku.:sad2:

Čuvajte se, volite se i budite zahvalni na onome što imate jer je to mnogo više nego što mnogi imaju.:kiss:

Dobro jutro...:zzima:

Ja danas idem na sahranu bratu od strica koji je za tri nedelje trebao da napuni 40 godina. Ima dva sina od 8 i 2 godine. Otišao je u bolnicu pre 10 dana zbog bolova u stomaku i nogama i umro od raka. Mi smo svi u šoku.:sad2:

Čuvajte se, volite se i budite zahvalni na onome što imate jer je to mnogo više nego što mnogi imaju.:kiss:

o Božeeee
strašno :sad2:

primi moje saučešće, Eli, stvarno mi je žao

Dobar dan... :kafa:

Eli :zag: primi moje saucesce :( Jako je strasno sta se sve desava oko nas,nismo ni svesni.I to si dobro rekla "...Čuvajte se, volite se i budite zahvalni na onome što imate..."

A ja...od jutros bila u nabavci,napravila sam tortu,evo sad umesila tortilje za rucak i sad sam sela da popijem kaficu.

Eli moje saucesce.... jezivo je to kad se desi mladim ljudima. Jos gore je kad nemas vremena da shvatis i uzivas bar poslednjih dana u lepoti onog sto si stvorio i dobio. Nikad ne znas sta te ceka sutra a svi kobajagi planiramo i ponekad vise vremena izgubimo u planiranju nekih gluposti umesto da taj dan posvetimo obicnom ali bitnom suncu, osmehu... Ko nikad nije bio na momenat u situaciji da ga prozima strah da li ce docekati sutra, ne moze ni shvatiti koliko tad sve vise nije bitno osim zelje da uzivas u svom zivotu.

...jutroooo...

Cestitam Suzi...jeeee...nova bebara....:D Lepe vesti jutros...:)

Ja se celi vikend borim sa decom, tacnije sa bolestima...Andrija je slinav i kaslje, jako sa slajmom...a Nadja...uf, opet usi...juce je jadna tako plakala, celi dan smo je prenosali. Kako je bio praznik, nismo je mogli ni odvesti kod dr, pa sam jo samoinicijativno ukapavala deksametazon...jutros sam videla da joj je uho opet procurilo...ima da se samoubijem...znaci da je opet moram voditi kod doktora, a Andrija jos uvek nije krenuo u vrtic...sta ce tek biti kada krene...:roll:

...jutroooo...

Cestitam Suzi...jeeee...nova bebara....:D Lepe vesti jutros...:)

Ja se celi vikend borim sa decom, tacnije sa bolestima...Andrija je slinav i kaslje, jako sa slajmom...a Nadja...uf, opet usi...juce je jadna tako plakala, celi dan smo je prenosali. Kako je bio praznik, nismo je mogli ni odvesti kod dr, pa sam jo samoinicijativno ukapavala deksametazon...jutros sam videla da joj je uho opet procurilo...ima da se samoubijem...znaci da je opet moram voditi kod doktora, a Andrija jos uvek nije krenuo u vrtic...sta ce tek biti kada krene...:roll:

baš su gadne te prehlade
ali proći će i to :zag:

Evo jednog recepta za kašalj: 8 listova lovora(svežeg), 2 limuna isečena na četvrtine, šolja od jogurta šećera i šolja od jogurta vode. Skuvati do ključanja i još 2 do 5 min posle toga. Deci pravim duplo manju meru. Procediti i piti tokom dana. Strašan je. E sad, ne znam koliko ko od vas može da dođe do lovorovog lista, to je recept odavde gde ga ima na svakom koraku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back