СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro...saljem vam svima jedno sunce da vas greje ovog tmurnog dana...

images

Eli...divni ste :heart:

Wenerice...sve cestitke strina :zag:

Moji otisli...moje veliko dete spava,a ja skuvala kafu i sedim umesto da sam se i ja jos malo vratila u krevet :roll: budala.

Nerviram se... :zag:
Nadam se da ce sve biti u redu i da to sa Nadjom nije nista ozbiljno.

A ja...nisam dugo bila na sajtu Bebac pa sad citam vesti i teme na forumu.Zaista nas ima raznih kako dece tako i roditelja :roll:
добро јутро свима...
јој, драга, разумем те потпуно... колико пута се питам "ко је овде луд - сви око мене или ја"... али, тако ваљда треба...
како су ти девојке?

добро јутро свима...
јој, драга, разумем те потпуно... колико пута се питам "ко је овде луд - сви око мене или ја"... али, тако ваљда треба...
како су ти девојке?

:zag:

Njih tri su super...Mica u skolici,Marija pre podne u skoli,a Mira evo sad ustala ona ide posle podne.
Znas kako ja kazem...dok dobro jedu,traze pare i zahebavaju super su.Cim jedno fali nesto nije u redu :lol:

Zene moje...sela sma malo da dodjem sebi...spremam Milicin kutak :eek: tri velike kese sam izbacila kojekakvih slomljenih igracaka,papira,lutaka.Mada priznajem nisam dugo na taj nacin zalazila u taj njen cumez posto igracke sprema ona uz pomoc sestara.I sad sam sve ispomerala...pravi krtog :roll: I sto mi je zao sto to nista ne moze vise da se iskoristi pa da sam bar deci u Decjem selu u Sr.Kamenici odnela.
Ove godine ni garderobu nisam imala na pretek... :( a vec tri godine za redom nosim stvari decici.

dobro jutro drage moje
danas petak :zurka:
i otvara se nova veeliki market u našem komšiluku, Joca oće da ga vodim odma tamo
moramo da idemo, nego šta :lol:
i kupili smo svetiljkice juče, našli za 120 din,u knjižari kao sa nekim figurama pa nije to skupo jel da?a kod kineza 150, a te kineske su sitne lampice

Dobro jutro...mmmm lepa ti ta kafica vexy ;)

I kod nas u Kamenici napokon se otvorila Idea sad necu morati ici do grada :klap:
Imamo mi i Maxi ali su mu cene :eek: da mi se uvek vise ispaltilo da odem do grada :aha:

A vi vexy,vec kupujete za kicenje jelkice?
Jooooj gledam po tim velikim radnjeme ima svega i svacega...samo nema para :(

....good morning...:P Drage moje, kako ste...:) Ved, tj. Veksi...:D meni je postala najveca zabava hodati po trznim centrima...samo jos da ima para...:roll:
Stob' rekla jedna moja druga: Dajte bre vise, hocu da zivim, a ne da zivotarim...:klap: Hocu, hocu, hocu...ali ko nas pita...:cool:
Inace juce nam je vrtic prosao odlicno..., nadam se samo da cemo ostati koliko-toliko zdravi...:think:

Micice, dal sam mogla da izbegnem juče, kad se u prodavnicama već nude--nema šanse :lol:
svartili juče do kineza da vidimo papuče, na kraju kupili samo svetiljkice u knjižari :lol:
kaže moj muž za šta bacate pare :roll:
ma reko beži bre ebiga ne mogu detetu da izbegnem take stvari--ng ukrase i to uostalom i stan je lepši kad se malko ukrasi

Ima li nekog da ima para? Ili su na nekim drugim mestima, a ne na forumu.:D

Dobro jutro. Ja stalno mozgam šta bih mogla raditi u ovim zimskim danima, a da to donese neku paricu. :think: Mozak me već boli od razmišljanja, a ništa pametno nisam smislila.

:ok:

Micice, dal sam mogla da izbegnem juče, kad se u prodavnicama već nude--nema šanse :lol:
svartili juče do kineza da vidimo papuče, na kraju kupili samo svetiljkice u knjižari :lol:
kaže moj muž za šta bacate pare :roll:
ma reko beži bre ebiga ne mogu detetu da izbegnem take stvari--ng ukrase i to uostalom i stan je lepši kad se malko ukrasi

Ma ok i treba...nego meni to jos jako rano jer mi imamo jos dva rodjendana i slavu pre NG :aha:

...Phe...mi pijemo vec tri meseca taj sirup za astmu...i nije los...mislim na deci nema negativnih promena...bitno je da im stiti pluca, posebno sad dok su podlozni oboje tim respiratornim infekcijama...samo taj lek pravi jedino galenika, tako da (posto galenika propada) zaliha u BLuci nema...sve smo obisli...stizu mi u cetvrtak dve flasice iz Beograda, ali izgleda da ga i tamo bas nema...

Ima li nekog da ima para? Ili su na nekim drugim mestima, a ne na forumu.:D

Dobro jutro. Ja stalno mozgam šta bih mogla raditi u ovim zimskim danima, a da to donese neku paricu. :think: Mozak me već boli od razmišljanja, a ništa pametno nisam smislila.

Domaćice, ako umeš da pleteš, strašno su popularne trake za kosu za devojcice, imaš super ideja na raznoraznim sajtovima sa dečijom garderobom. Još ako si vešta u pravljenju cvetića i kombinovanju boja, znaš da takvim stvarima ne mogu da odole ni mame ni ćerke :) Mi mame ženske dece najviše trošimo na njihove krpice, šnalice, rajfove...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back