СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se sećam da su meni kao maloj uvek popuštali u igri i jto je toliko bilo očigledno, da je i meni kao petogodišnjem detetu bilo jasno
al ja samto shvatila da tako treba, pa i kasnije, svojoj deci popuštala

e, dal im je očigledno il ne...to ćemo da vidimo kasnije

kafa.jpg

Dobro jutro...jedva stigoh na posao...magla je uzasna...a ja jos prespavala, pa rekoh, pozuri polako...:)
Jutros smo dosli kuci u tri...misija provodadzisanje ide po planu...:) bas mi je bilo lepo izaci, samo imam problem, nemam vise pojma gde se izlazi i gde je sad dobra atmosfera...peMzioneri...:D Pa smo zvali telefonom mladju drugarici u ponoc, da nam kaze gde ona ide...:)

Ovo je ona turska jaka sa kajmakom!

Jaooo..kad se sjetim koliko smo popustali u igricama, pa kad zaigramo ozbiljno za promjenu a oni placu kad izgube! :zcepanje:

meni kafa nije kafa ako nije jaka isa puuuno pene :super:
Dobro jutro...jedva stigoh na posao...magla je uzasna...a ja jos prespavala, pa rekoh, pozuri polako...:)
Jutros smo dosli kuci u tri...misija provodadzisanje ide po planu...:) bas mi je bilo lepo izaci, samo imam problem, nemam vise pojma gde se izlazi i gde je sad dobra atmosfera...peMzioneri...:D Pa smo zvali telefonom mladju drugarici u ponoc, da nam kaze gde ona ide...:)

opa, znači svadba na vidiku :zper: :super:
hehe ko zna možda stvarno bude i svadbe

...ham...ne znam hoce li biti svadbe ...mislim tesko...ali bicu sretna ako se spoje da budu tu jedno za drugo...on je poslednji romantik koga poznajem, a opet pravi muskarac...a ona divna, brizna i lepa zena...ni jedno nije imalo srecu sa prethodnim partnerima iako su se davali i ulagali u te veze..bice im dovoljno ako se sloze i ako si budu tu negde, pri ruci... :)

A ja, za pola sata idem kuci...i dugi vikend je predamnom...u ponedeljak se ne radi, pa ce biti bas lepo, ako uspemo mm i ja da se malo odmorimo... :zper:

@Mici, sta stavljas Gabrielu u nosic? Andrija nije puno zacepljen, ali Nadja, katastrofa...plasim se da joj opet ne ode na uho, pa nema sta joj ne trpam u nos...beli sljez, marisol, kapi za nos...a ona sreca ne moze da dise, i sav joj je nosic crven... :sad2:

nerviram se ono što mu svakako radim je inhalacija sa bosiljkom,njemu to baš puno pomaže kod začepljenja...a pošto mu je nosić baš crven,i vodenjkasti su mu slinci,sa tim simptomima najbolja je Nisita kapi za nos,i Nisita krema kojom se maže nosić više puta na dan,pa ne ostanu kraste kada slinci izjedu nosić...dajem mu i Liobif pošto mu se slinci slivaju u stomak pa da može normalno da vari,i Broncamil za kašalj dva puta 1kk...

doktor kaže da hoće...juče se zaslinio...
kako su tvoji?

dobro su, Baneta je bolelo uvo do pre dva-tri dana, sad je ok
Joca je ok
sve nam se vrti oko škole i tako
ja ne znam više šta je ovo...non stop prehlade...
ja sam i sinoć pravila ono sa mlijekom to mu dajem
i sirup prospan za kašalj...previše je antibiotika u poslednje vrijeme....
samo da ga totalno ne uhvati pa da ga moram voditi...

prospan je najbolji protiv kašlja, po mom iskustvu

ma!! danas odem u maxi sa Jovanom i 550 din a šta kupila? gledam 3 stvari sve me tuga vata
jee--pa to je 5 evra
a to je onaj usputni trošak, onako eto jer smo izašli u grad...

al moram 29.11. da vodim Baneta u bolnicu na rutinsku proveru sluha, a to je na drugi kraj grada, znači moramo dva prevoza da menjamo, e posle toga neće ga skoro videt (sa mnom---tek na proleće, jedino kad ih tata bude vodio jer on bar ima mesečnu od škole
a samnom tek na proleće

nego ajdeda ne načinjemo ružne teme....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back