СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja opet nikome nisam nedostajala?..
ćao društvo!:bye:
napokon mi prošla premijera pa sam uspela sad za vikend malo i da se odmorim...a i sa Lazy i Nikom smo se videli na kratko u petak,a uspele i kaficu da popijemo na miru...da li je moguće?ma moguće je...verujete mi...
a danas već imam neku frku,no prvo za par minuta krećem po vraga u vrtić...
kako nisi nedostajala, ja sam baš i tela da pitam ovde za tebe, al računam da si prebukirana, pa reko javiće se ona

e, dakle počelo je mirno ispijanje kafe, :ok:znači klinci porasli malko, taman toliko

u jedan je ručak,pa se to razvuče nekad i do 15 do 2....tako da ja budem tamo u pola 2,i tako se mi roditelji raspričamo,pa čekamo i čekamo i čekamo...a danas ujutro sam bila na razgovoru i sa psihologom...i kaže ona da baš vidi napredak kod njega,od kada idemo kod logopeda.,..baš sam zadovoljna danas..

naravno, logoped ustvari podstiče čitav mentalni razvoj

samo još da vam se požalim
danas Bane opet temperaturu i žali se da ga boli uvo
bolelo ga je ima jedno mesec -dva dana i lekraka nam je dala kapi rekla ako deluju i ako ga ponovo boli uvo da mu damo iste
tako da je ovaj put prošlo bez lekara, samo mu dajemo te kapi

jao kako djevojčica pjeva.....

kažu:
“Rođena je u kući zavisnika o kreku, gde su je mnogo zlostavljali, ali čini se kao da to nije preterano uticalo na nju. Nikada ne gleda na prošlost s tugom. Gleda na to kao na iskustvo koje je učinilo osobom kakva je danas”, rekla je njena majka Barbara, koja je Rachel usvojila kada joj je bilo šest meseci.

Talentovana Rachel kaže da ne želi da upozna svoje biološke roditelje. “Već imam dvoje sjajnih roditelja. Ludo je to, jer svi kažu da mi ona nije prava majka, ali im ja kažem da jeste. Ako pobedim želim da osnujem fondaciju za decu bez roditelja koja bi im pomogla da steknu samopouzdanje i osećaju se dobro, bilo da žele da pevaju, glume, bave se sportom ili da idu na Harvard”, rekla je Rachel.

Dobro jutro...stize kafica...

1397932367_19c70d04cd.jpg

Dobro jutro i od mene...ja sam sad bila kod dr na uz...jao tako sam se odusevila kad sam videla na ekranu svoju bebicu kako se mrda i okrece:Djos sam pod utiscima...sad se spremam da idem u jednu privatnu laboratoriju da radim dabl test.
Na posao sam zvala da kazem da idem,super pa imaju razumevanja,tako da cu ici popodne da radim ako stignem,ako ne necu,pa cu nadoknaditi...
Moram da vam kazem da smo poceli Nikoli stalno da pricamo kako mama ima bebu i kad se rodi da ce je on cuvati i kupati i on je odusevljen pa mi pre neko vece kaze "Mama hajde da kupamo bebu":)

Dobro jutro, radne zene...:)

Cestitamo za prvi zub...:D Jao kako je to divno...:)
A za temu sa pijenjem kafe na miru: ja to jos necu docekati, Nadja i Andrija se samo kefaju...mislim, Nadja kefa Andriju...harambasa mala... :rtfm: A sa mm sam se dogovorila da pocnemo da radimo na trecoj bebi, kada zavrsi prvi semestar cetvrte godine...drugog fakulteta... :lol: sve se poredalo...to znaci, ako sve bude po planu da bih za nekih godinu dana ponovo trebala biti trudna... :D

Odose njih cetvoro...Mica u skolicu,Mira u skolu,taja na posao :aha: a Marija je juce krenula na korektivne vezbe za kicmu pa je i ona otisla sa njima,a posle ce kod babe.
)

e ja uvek zaboravim da ti Mica ide ujutru u vrtić
ja sve mislim da je u smeni sa Banetom, pa da ide popodne danas :lol:
a šta je Mariji sa kimom, joj?
dobro jutro i od mene :kafa:
ćao :cao:

Dobro jutro i od mene...ja sam sad bila kod dr na uz...jao tako sam se odusevila kad sam videla na ekranu svoju bebicu kako se mrda i okrece:Djos sam pod utiscima...sad se spremam da idem u jednu privatnu laboratoriju da radim dabl test.
Na posao sam zvala da kazem da idem,super pa imaju razumevanja,tako da cu ici popodne da radim ako stignem,ako ne necu,pa cu nadoknaditi...
Moram da vam kazem da smo poceli Nikoli stalno da pricamo kako mama ima bebu i kad se rodi da ce je on cuvati i kupati i on je odusevljen pa mi pre neko vece kaze "Mama hajde da kupamo bebu":)
to je baš divno, sva sam se raznežila
dobro što je Nikola lepo prihvata bebu, unapred
Dobro jutro, radne zene...:)

Cestitamo za prvi zub...:D Jao kako je to divno...:)
A za temu sa pijenjem kafe na miru: ja to jos necu docekati, Nadja i Andrija se samo kefaju...mislim, Nadja kefa Andriju...harambasa mala... :rtfm: A sa mm sam se dogovorila da pocnemo da radimo na trecoj bebi, kada zavrsi prvi semestar cetvrte godine...drugog fakulteta... :lol: sve se poredalo...to znaci, ako sve bude po planu da bih za nekih godinu dana ponovo trebala biti trudna... :D
treće, dete ?
bogami, svaka čast

ma to je i moj problem
ja retko, mogu slobodno reći nikad ne jedem malo nečeg, jedan komad ili sl, ja kad jedem---jedem sve (tj dok se ne najedem
tako da bolje (za mene) da ovaj lebac nisam ni mesila
al ne znam sha mi bi :sad2: :lol:
al odoleću valjda....potrudiću se da danas bude ona retka prilika kad pojedem malo nečeg što ne smem

Predivan osecaj. Mada ja jos nisam povezala da ova mala vekna sto spava pored mene, da je to u stvari onaj isti, sto sam ga gledala na UZ :heart:

Cao zene ja smao da se javnem na brzinu jer me uhvatila griza savesti zbog nejavljanja, na brzake kad prelistam ovo malo vidim da ima divnih vesti i da cekamo i bebeeeee :)
Inace danas mi Mici bila na kafi i u to ime evo jednog spotica koji ce njoj znaciti puuuno :lol: Pogledati samo do 37 sekunde to je taj deo.
Necu vam otkrivati mesto u koje se zaputila, (uglavnom vecina vas i zna) nadam se da nece ni ona. Bitno je da je Micino putesestvije stalo u 37 sek crtanog filma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back