СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da, svaki početak je težak
kako su ti ostale dve cure?

One su dobro...Marija krenula u peti pa i ona muku muci sa matematicarkom,ima sve petice samo iz matematike dve dvojke.Krenuce malo na privatne casove da vidimo u cemu je problem jer ona matematiku voli i ne bih zelela da se sad desi suprotno.
A Mica...ona je najbolje jer je svi slusamo :lol: Ima danas priredbu za bake i deke pa je sva bitna.

ja samo da vam poželim dobar dan .....

kafa-498.jpg

sinoć sam otišla na spavanje pa nisam ništa napisala za posao...
kod nas žena sa više djece ima veću mogućnost da se zaposli...
i mnogi sad prave ugovor da neće zatrudnit u roku od recimo godinu ili dvije
zavisi na koliko se pravi ugovor:dash:...tako da bi ti se lako zaposlila...
ne žele trudnice i žene tek udate...:aha:

Pa da dodjem ja onda kod tebe :lol: mozda bih imala vise srece ;)

Nego...slava se blizi polako,a ja sam naravno vec u receptima.Do prosle godine svekrva nam je mesila kolac ali od ove sam ja sve preuzela na sebe (ona vise ne moze...jadna :mrgreen:).Tako da sam iskopala nekoliko recepata i sad svake nedelje isprobavam po jedan.Onaj od prosle nedelje je bio super ali masan.Ovaj sad sto sam umesila mi se cini da je bolji jer tu ide margarin.A kad prodju probe onda sledi glasanje u krugu porodice pa cemo videti koji kolac ce odneti najvise bodova.

sinoć sam otišla na spavanje pa nisam ništa napisala za posao...
kod nas žena sa više djece ima veću mogućnost da se zaposli...
i mnogi sad prave ugovor da neće zatrudnit u roku od recimo godinu ili dvije
zavisi na koliko se pravi ugovor:dash:...tako da bi ti se lako zaposlila...
ne žele trudnice i žene tek udate...:aha:

ovo boldovano mi i ima neke logike...doneklejer ta žena treba da hrani decu ali treba gledati stručnost i posvećenost poslu, ne broj dece, al ko pita nas
ovako ispada ako imaš dvoje ili troje dece, to znači da ćeš uzimati bolovanje zbog dece, a i da je žena onda starije
kako god okreneš, sad se gleda, samo da se radnik otkači i što manje plati
samo da vas pozdravim na brzinu,i idemo po vraga u vrtić...budite dobre...ljub ljub...

eh, ti uvek u nekoj brzini :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back