Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.731
18 i 14
Jedan završava srednju, jedan osnovnu školu.
Ja 41.
Jedan završava srednju, jedan osnovnu školu.
Ja 41.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ZD ima ubedljivo najveću decu, ali je jedva starija od Micimacko i mene.
Tačnije 5 godina.
A Mmicica je mlađa od mene 2 godine, a njena deca starija od moje ihaaaaj.![]()

A ja bih do 25. rodila sve što sam planirala da rodim.Ovako mi treće dete osta sanak pusti...

Mislim da je sve na vreme i po redu...planiram trece za jedno dve godine...i mislim da cu na tom stati...nekada sam zelela i cetvrto, ali ipak mislim da necemo moci postici...medjutim, ne bih bezala od toga ako se ukaze prilika...ali, sto bi rekli first thing first... 

Dobar jutar...rekli su da cemo danas konacno videti sunce...jeeee...mm i ja ipak idemo na vikend, sutra posle posla krecemo, i idemo na moreeeee...Bas se radujem da malo odmorimo zivce...ima samo da cutim i uzivam...
Inace, vidim da se prica o godinama...ja imam 30... decaka od 4 godine i curicu od 17 meseci....Mislim da je sve na vreme i po redu...planiram trece za jedno dve godine...i mislim da cu na tom stati...nekada sam zelela i cetvrto, ali ipak mislim da necemo moci postici...medjutim, ne bih bezala od toga ako se ukaze prilika...ali, sto bi rekli first thing first...
![]()

Jedva cekam da krenemo...wow na more
kako li je tamo sad?
da pišeš kad s vratiš, sve
lepo se provedite

Jao što bi i ja s tobom
Imam tamo dve sestre i nisam ih videla 100 godina 

ti lepo pripremi laganica odeću i obuću,haljinice neki lagani džemperčić,i zaboravi na ovo maglovito bljaks vreme...
Samo, bas nikad nisam u novembru bila na moru, najkasnije u septembru, pa malo strepim...nadam se da cemo napuniti malo baterije...