СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ne znam, mogli bismo raspravljati o ovome do sutra...ali sta je resenje, da se vratimo u kameno doba, da odbacimo sve napredne tehnologije, obucemo gunj, uzmemo toljagu (muskarci, samo :D) i zivimo u pecini...koliki je bio njihov zivotni vek- tridesetak godina?
Mislim da se treba izvrsiti pravilna selekcija savremenih resenja, pa prema tome zivot uciniti i lepsim i laksim, a nadasve zdravijim...
Ja ne bih imala ništa protiv da se vratimo u kameno doba. Majke mi...:aha:

I mi sami sebi pravimo dodatni stres požurujući neke stvari u životu umesto da uživamo u njima. To shvatiš tek kad ti dete krene u "život", viđaš ga par sati dnevno i to u prolazu, dobije svoju ličnu kartu...
Da upotpunim primerom, jer se trudim da ovo drugo dete od 15 meseci upijem svom snagom, uživam u njoj...
Danas popodne Ng uzela onu medelinu štrudlicu, puzi po sobi sa njom, mrvi i razmazuje po tepihu. Ja se nerviram, duvam i frkćem, i komentarišem kako je uništen tepih i kad će shvatiti da to ne treba da radi.
MM sve iskulira i ladno me rastuži i otrezni jednom rečenicom " Za koju godinu kupićeš nov tepih , biće lep i čist...i dete ti više neće biti malo...to će te usrećiti?"
J'ebo me tepih !!! To su samo glupe stvari koje možeš i ne moraš da imaš, a dete odraste i nije više dete za čas posla.

meni je dobro došlo jer sam se naspavala sat vremena duže...

dobar dan :kafa:
jesmo svi ozdravili?...Lazar je bolje još pije antibiotike za srednje uvo...
Lara je imala temperaturu, izgleda od zubi, jer više stvarno neznam...
sad stavi prst u usta i viče boji...izgleda da su joj krenili i očnjaci :aha:

nidzolina kao da sam danas videla u Aksi te figure,ali nemoj me uzeti za sigurno,zaista ne znam da li mi se samo čini,ili sam ih zaista videla...pošto baš nisam obraćala pažnju,tražila sam druge stvari..

inače ćao društvo!
mi bili danas na kontroli,i kao zdravi smo...kaže doca on je zadovoljan...baš je dugo bio bolestan sa ovim desnim uvom...ni meni se ne sviđa ovapromena sata,mislim tako brzo je mrak,da je to nenormalno,uzeli nam još i tih sat vremena svetlosti...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dobro jutro... :kafa:

I mi smo jos danas na raspustu,a od sutra sve ispocetka.
Jedan rodjus je iza nas pa ce sad drugi pa slava i dalje redom treci,cetvrti i sve usput sto sleduje...zima kad dodje nikada kraja slavlju.

kafa-498.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back