СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro, društvo. Da vam se pohvalim, moje starije dete juče položilo vožnju. U to ime, ja častim. :D

2j2yvd0.jpg

čestitamo domaćice sinu neka mu je sa srećom vožnja i sve najbolje :zag:

nego....ajd da vam priznam nešto, kad već pišem ovde
mislila sam se da vam kažem ili ne, odlučila sam se da ipak kažem ne bi bilo u redu prema ovim divnim ženicama koje pišu ovde
Vexy se vratila na forum, ****** koji je to zavisnik :roll:, nisam mogla da izdržim bem ti forum

znači ne mogu da verujem...i ja sam skontala tek kada je mmicica napisala onu famoznu rečenicu...ma gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vexy????????????????????---a jel sad da te zovemo Ved?...hm??????????????...a kako su ti B i J?...e baš si nedostajala,samo da znaš...

ZD čestitke sinu za položenu vozačku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...e sada je već zaista pravi frajer,aham...a ti jedna zaista zadovoljna i ponosna majka...

mmiciceeeeeeeeeeeeeeeeeee i tebe je diiiiiiiiiiiiiiiivno videti opet...iliti KAKO JE DOBRO VIDETI TE OPET...hehehe...ljubi one tvoje 3M...jesi ti dobro mila?..

i veeeeeeeeeeeliki pozdrav od nas...obilazili danas groblja,ili u Bačkom Gradištu kod rodbine i tako...mala opuštencija,ali samo mala,jer sutra već krećemo u nove radne pobede...

e puno vam hvala na dobrodošlici, nemate pojma kako mi je puno srce
i ko je mislio da ja mogu bez vas, grdno se prešo (msm to sam ja)
potajno sam čitala kao gost i reko ma ajde više, šta sad...i tako je pala nova mail adresa, (staru forum nije hteo da prihvati,) smišljaj novi nik...nisam bila sigurna dal da se oglašavam, al i to, mislim se nije fer da tu aj što čitam nego i da pišem a nešto se pretvaram
i tako...
Bane i Joca se upravo svađuju ko će koji jastuk da uzme :lol: ko da ima neke razlike, u krevetu su
bio raspust, iskorišćen za igru maksimalno :ok: bilo lepo vreme ali zato nismo vežbali ništa hmmm
sutra pravac škola, u nove pohode

Dobru noc zelim drage moje forumasice :zag:
Vexy se inatila,a ja bila bez neta mesec dana.Znate i same kako je (tesko je) ima mnogo vaznijih stvari od neta...mada mi je jako falio :(
No sve u svemu sada sam tu (do daljnjeg) i jako je lepo procitati da sam vam falila...hvala vam devojke :zag:

da nisi počela raditi?

kod mene je smjena sad užas...mislila sam da će bit lako
al baš je užasna...jedva čekam n.g. da ne radim više...
***...od 10 do 7...iz pidžame u pidžamu, sve spremam
naveče posle 7 za sutra....sređivala sam stan do 11 večeras
baš mi je bzv...ja baš volim radit al ovo je pretjerano...
nit sam prva nit druga smjena...

Pogledajte prilog 209393Pogledajte prilog 209394Pogledajte prilog 209395

dobro jutro
ja da ugrabim malo, pa da spremam Jovana za školu
danas promena smene, Jovan ide pre podne, Bane posle podne, pa tako kad je promena, uvek moram da razmislim koje dete kad ide :lol:
inače, više mi odgovara kad je Jovan pre podne, poradim po kući sve, pa popodne sednemo da radimo domaći, ovako kad je pre podne, svaki čas me zivka: mama jel dobro, mama kako...:roll:, ovako Bane se zaigra sam, njemu ja ne trebam :whistling:
dam ja Banetu Jocine udžbenike od prošle godine,sa početka školske godine ili njegovu knjigu iz zabavišta od prošle god , što nije urađeno i on uradi, ja ako hoću da mu pomognem, on mi ne da, kaže sam ću. Super sine, kažem samo tako nastavi i u prvom razredu tako :kafa: Kad bi i Jovan radio sam sve...

Dobro jutro!
Ja sam jedva došla do posla po ovoj magluštini. A sutra treba da putujemo za Osijek odmah ujutru, prosto me strah.:sad2:

Mmicice, jako mi je drago da si došla, baš si nam falila. Sa tobom je ova tema nekako toplija i življa. I iskreno ti želim da se stvari što pre poprave, da se stabilizujete koliko je moguće. Važno je da ste svi živi i zdravi!:zag:

Vexy, koliki su ti sad Bane i Joca? Ja sam pogubila konce.:think:

Dobro jutro!
Ja sam jedva došla do posla po ovoj magluštini. A sutra treba da putujemo za Osijek odmah ujutru, prosto me strah.:sad2:

Mmicice, jako mi je drago da si došla, baš si nam falila. Sa tobom je ova tema nekako toplija i življa. I iskreno ti želim da se stvari što pre poprave, da se stabilizujete koliko je moguće. Važno je da ste svi živi i zdravi!:zag:

Vexy, koliki su ti sad Bane i Joca? Ja sam pogubila konce.:think:

Joca drugi razred,8 god Bane, obavezno predškolsko, 6 god
moja deca ovde najstarija, zar ne?

p. s. ne brini, sutra možda ne bude magle i lepo se provedite tamo, nemojte samo da radite ;)
Dobro jutro drage moje...evo me na poslu, konacno...u nedelju i ponedeljak se slavilo, pa mm i ja juce...i tako...bilo je lepo, i ove godine, hvala Bogu, nije bilo tako zamorno...

Veksi, dobrodosla nazad! :)
hvala draga, puno :heart::zag:

Dobro jutro...
Vexy lepe su ti te tvoje kafe,mirisuuuuuu ali ja bih ipak nesto ovako

http://2.***************/_mjxdT3rpXMg/RuXYdU0t47I/AAAAAAAAACw/bEhdvJBAiiE/s400/nescafe_koffiebeker.jpg

i ovo je jako lepo, nema šta:heart:

a, da, jao jeste, bre, pa srednjoškolka, jel da
kako joj je u srednjoj, jel stekla novo društvo, jel se uklopila?

Super joj je sto se drustva tice...ona je zadovoljna.Trebala je da se prebaci na ekologiju ali sad nece.Kaze uklopila se pa nece da menja ni drustvo ni profesore.Sto se tice ucenja jos je to klimavo ali nadam se da je to samo taj pocetak,prilagodjavanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back