Wenerica
Poznat
- Poruka
- 7.400
Dobro jutro, društvo. Da vam se pohvalim, moje starije dete juče položilo vožnju. U to ime, ja častim.
![]()
čestitamo domaćice sinu neka mu je sa srećom vožnja i sve najbolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro, društvo. Da vam se pohvalim, moje starije dete juče položilo vožnju. U to ime, ja častim.
![]()

nego....ajd da vam priznam nešto, kad već pišem ovde
mislila sam se da vam kažem ili ne, odlučila sam se da ipak kažem ne bi bilo u redu prema ovim divnim ženicama koje pišu ovde
Vexy se vratila na forum, ****** koji je to zavisnik, nisam mogla da izdržim bem ti forum
ko da ima neke razlike, u krevetu su
bilo lepo vreme ali zato nismo vežbali ništa hmmm

...vidiš da pričamo same sa sobom

Kad bi i Jovan radio sam sve...

Dobro jutro!
Ja sam jedva došla do posla po ovoj magluštini. A sutra treba da putujemo za Osijek odmah ujutru, prosto me strah.
Mmicice, jako mi je drago da si došla, baš si nam falila. Sa tobom je ova tema nekako toplija i življa. I iskreno ti želim da se stvari što pre poprave, da se stabilizujete koliko je moguće. Važno je da ste svi živi i zdravi!
Vexy, koliki su ti sad Bane i Joca? Ja sam pogubila konce.![]()
hvala draga, punoDobro jutro drage moje...evo me na poslu, konacno...u nedelju i ponedeljak se slavilo, pa mm i ja juce...i tako...bilo je lepo, i ove godine, hvala Bogu, nije bilo tako zamorno...
Veksi, dobrodosla nazad!![]()

Dobro jutro...
Vexy lepe su ti te tvoje kafe,mirisuuuuuu ali ja bih ipak nesto ovako
http://2.***************/_mjxdT3rpXMg/RuXYdU0t47I/AAAAAAAAACw/bEhdvJBAiiE/s400/nescafe_koffiebeker.jpg

Joca drugi razred,8 god Bane, obavezno predškolsko, 6 god
moja deca ovde najstarija, zar ne?
a, da, jao jeste, bre, pa srednjoškolka, jel daE pa nisu draga....mislim da moja vode![]()
a, da, jao jeste, bre, pa srednjoškolka, jel da
kako joj je u srednjoj, jel stekla novo društvo, jel se uklopila?