СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao Eli hvala ti!Ja izgleda moram jos da se saberem,jer sam nekako zbunjena,nisam toliko radosna kao sa Nikolom.
E zamisli i dr i posle sestra me pitale da li planiram da ostavim dete...i ja u cudu kazem da planiram da ga cuvam...a tek kad me sestra dobro osacovala i sto puta gledala u knjizicu pa u mene i pita me koliko imam godina,ukapiram da misle da sam neka klinka,pa slucajno zakacila:hahaha:

I meni su govorili seko sa 27 godina jer sam bila seka. Seko jedna!:D
Ti si devojčica još uvek i želim ti da tako i ostane.
Ja sam se udala sa 29 godina, Luku rodila sa 30 i tek posle toga su počeli da mi se obraćaju sa gospođo. Da li me je zbabao brak, dete ili samo krštenica, nemam pojma, ali odavno mi govore Vi...:(

Ja sam mlađeg sina rodila sa 27 godina, a ne znam, nikada nisam bila mladolika. Tako da sam gospođa kojoj se obraćaju sa Vi odavno. :D

Pa kad si se mlada udala i odmah se dohvatila posla. Mi u gradu smo takoreći neradnici u poređenju s tobom. Život ti nije dao da budeš mladolika.
Ali zato imaš zarazan osmeh koji ne skidaš s lica i svima oko tebe sunce sija zauvek!:zag:

Pa da,i to tacno tri godine.Nikola je rodjen devetog maja,a drugi bebac bi treba otprilike da dodje pocetkom juna:)mada sam skepticna po pitanju tih datuma,jer je Nikola trebao da se rodi krajem maja,a rodio se pocetkom i to poprilicno krupan:)

Prvo da ti cestitam, bas si me obradovala :vatromet:

A kao drugo da mi otkrijes tajnu KAKO si uspela ranije? Ja sam sada 37+4 i nadam se da ce bebac poraniti, pa ako imas neki recept, molim te podeli sa nama.

ija ne znam ni ja,po poslednjoj menstruaciji termin mi je bio 29 maj,a po uz dr rekao da je beba krupnija i da bi trebala da se rodi oko 22 maja.E sad ja sam krajem osmog meseca zaglavila u bolnici na odrzavanju jer sam prokrvarila i tamo sam pila neke tablete,ali prvi dan kad su mi smanjili dozu tableta,ja sam se uvece porodila:)To je bilo devetog maja i Nikola se rodio sa 4100g.Sad meni nije jasno kako je to moguce,jer po svemu on se nije rodio pre vremena...da smo docekali termin imao bi 6 kg:hahaha:
Zato kazem skepticna sam po pitanju tih datuma,kad bude vreme bebac ce sam krenuti,nista ne brini...eto vidis mog bebca ni tablete nisu sprecile da izadje kad je naumio:)

..inajdic, jesi li radila test opterecenja glukozom (ogtt) sa nikolom?
..ako nisi, obavezno sad napomeni ginekologu da je rodjen ranije sa velikom tezinom..

..i chestitam josh jednom.. :heart:

..ija - seks, ananas i stepenice.. :)
..ako i ne pozuri, bice ti lakshi porodjaj.. :D

Upravo sam se popela uz stepenice u stan i zavrsila jutros naceti ananas. Jos popodne da odem po Sweppes, pa niz-uz stepenice i da "nafatam veceras" supruga :manikir:

Desi se kada je beba velika da je to povezano sa povisenim secerom u trudnoci. Taj test se radi nesto pre sredine trudnoce (ako se dobro secam). Nije nista strasno samo treba traziti uput od ginekologa i otici u laboratoriju. Ujutru se na prazan stomak popije jako sladka voda, pa se na svakih sat-dva kontrolise nivo secera. ja tonisam radila ali moja kuma jeste. Malo su bili poviseni neki parametri pa je dobila nekakvu dijetu. Trudnoca joj je prosla kako treba i dobila predivnog sina prosecne velicine. Vazno je samo da se na vreme ustanovi taj tzv gestacijski dijabetes, i da se pridrzava uputstava i onda bude sve OK

Dobro jutro, zene...

Inajdic, cestitam od srca...jaoooo, kako je to lepo... :D

Eli, kako su decaci danas? Ne daj se...znam kako ti je...i ja se isto osecam, pocesto u poslednje vreme, valjda sam iscrpljena...mislim ipak, da je lakse kada porastu...kada nauce da neke stvari rade sami, kada mozes lepo da im objasnis neke stvari...prosto pozelim da se razbolim, da lezim malo u krevetu i da me titraju...samo nemoguce je to...i ja sve prestojim, a plasim se, ako bih se razbolela i ostala kuci bilo bi mi isto kao i da nisam bolesna...pih...zao mi je zbog godisnjeg...i mm i ja smo planirali neki vikend, posebno sto ce nam godisnjica uskoro...ali, najverovatnije nista od toga nece biti...

Wenerice, si zadovoljna frizom? :)

.
Muški su sva trojica bolesni. Ostavila sam ih kući, Miloš urla za mnom, sline mu do kolena, zagrcava se da povraća, Luka se nadvikuje sa njim, a mm jedva stoji na nogama. Jedna baba radi, druga je takođe bolesna, jedan deda je zauzet, a drugi decu samo razvozi gde treba, nije lud da ostane sam sa njima.
Bem ti kapitalizam!:evil:
Celu noć nisam spavala jer Miloš ne može da diše, pa se zagrcava, pa mu stavljam kapi, pa vadim sline, pa taman zadrema pa se probudi plačući, pa ne mogu da ga smirim i tako u krug. Svaki dan na poslu mi dušu izvade, a onda dođem kući u haos i ludnicu, ne mogu ni kafu na miru da popijem. Ubite me da se odmorim...:sad2:[/QUOTE]

Ah, ovo je moja prica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back