Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Bravo Inajdić!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mada sam skepticna po pitanju tih datuma,jer je Nikola trebao da se rodi krajem maja,a rodio se pocetkom i to poprilicno krupan

Ja sam mlađeg sina rodila sa 27 godina, a ne znam, nikada nisam bila mladolika. Tako da sam gospođa kojoj se obraćaju sa Vi odavno.![]()

I meni su govorili seko sa 27 godina jer sam bila seka. Seko jedna!
Ti si devojčica još uvek i želim ti da tako i ostane.
Ja sam se udala sa 29 godina, Luku rodila sa 30 i tek posle toga su počeli da mi se obraćaju sa gospođo. Da li me je zbabao brak, dete ili samo krštenica, nemam pojma, ali odavno mi govore Vi...![]()

Meni u tim godinama jedna baba rekla BATO!![]()

Pa da,i to tacno tri godine.Nikola je rodjen devetog maja,a drugi bebac bi treba otprilike da dodje pocetkom junamada sam skepticna po pitanju tih datuma,jer je Nikola trebao da se rodi krajem maja,a rodio se pocetkom i to poprilicno krupan
![]()

To je bilo devetog maja i Nikola se rodio sa 4100g.Sad meni nije jasno kako je to moguce,jer po svemu on se nije rodio pre vremena...da smo docekali termin imao bi 6 kg

..inajdic, jesi li radila test opterecenja glukozom (ogtt) sa nikolom?
..ako nisi, obavezno sad napomeni ginekologu da je rodjen ranije sa velikom tezinom..
..i chestitam josh jednom..
..ija - seks, ananas i stepenice..
..ako i ne pozuri, bice ti lakshi porodjaj..![]()

[/QUOTE]