phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Kvi, jako mi je drago što si tako raspoložena i sve ti ide od ruke, pu, pu, da te ne ureknem!
Phe, pa napisala sam da se žali da ih ništa ne sluša i da neće da učestvuje sa drugom decom. Pisala sam o tome prošle godine kad je bio u starom vrtiću, vodili smo ga kod psihologa jer su se i te vaspitačice žalile. On je individualac, ne voli da se igra sa igračkama i puškama nego voli da čita, rešava zadatke i stalno se nadmudruje. Kad mu se kaže da nešto uradi, on ne radi to nego postavi milion potpitanja na koja mora da mu se odgovori kako bi znao zašto se to od njega traži. Pa onda on da objasni svoju teoriju i tako u krug, a vaspitačice nemaju ni vremena ni živaca za njega. Pa ih on onda ne sluša i to je to...
Ja nisam to bas shvatila kao problem, kao da svakom od njih mora da se radi bas ono sto su vaspitacice tog trenutka zamislile? Ja mislim da je na njima da ga privuku i zainteresuju, da se bas potrude, a ako i dalje nece zasto je problem da se za sebe bavi necim drugim, pogotovu ako ne ometa nikog?

Opet ja prva...ajde onda jedna kafica...

. Sreca u nesreci je da mi je stomak postedjen i dr mi je na redovnom UZ rekao da je sve ok sa bebom 

pa mi daje da budem zdrava