СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde ste svi?
mojoj ceri nocas bilo hladno pa se uvukla kod mene u krevet. ja jutros ustajem i ona se probudi. kazem joj da je rano i da spava jos, a ona meni:
-racunaj da sam vec zaspala. (i jos spava)
nego, jel se secate vi da je kad smo bili mali, pa pada kisa u julu i avgustu, bilo mnogo lepo da se izadje napolje boso i da se gaca po toplim baricama... i ja se jos ne secam da je nekada leti trebala jakna, pa cak i grad ako padne zahladni na sat dva i opet bude toplo... a sad jedan dan kisa i odmah zima. ne bih rekla da je razmazenost u pitanju...

Ебга код нас температура у спаваћој соби пунолетна, 18Ц, али ОК нас је двоје под ћебетом па се преживи, а у главној просторији сам био опет напањио обе гасне грејалице док температура није добацила до 23Ц и сад су само на пилоту.
Чули смо се са децом која су код млађег стрица у Сентомашу нам славном(Ј.Ј. Змај), тамо је петак пијачни дан и стрина је сваком купила по бермуде и мајицу, а за узврат они су их удавили причом о лубеници и паде лубеница од 12 кила за 550 динџи с попустом, иначе је 50 динара кила.
Кажу да је слатка што с обзиром на килавет од времена јесте успех.

Zoljo, ne samo da smo izlazili da skacemo po baricama nego nisu ni ulazili u kucu nego vriskali i skakali i takmicili se ko ce vise da skoci i ko ce naci vecu i blatnjaviju baricu i onda onako svi djuture skacemo. Kad prestane kisa nastavimo da se igramo sa blatom, tek sad vidim koliko je takvo igranje zadavalo glavobolje nasim roditeljima, i nije razmazenost, sve se poremetilo, ovo vreme danas.... nekad smo imali cetiri godisnja doba sad samo dva, zimu i slobodno mogu reci jesen.

sumara - nije to bila velika glavobolja, ako mislis na prljanje... bar kod mene u kuci se podrazumevalo da "deca moraju biti malo prljava" :lol:
Vexy, sta rade deca u kuci? jel im dosadno?
moju ceru je uhvatila tv faza... ako je pustim buljila bi ceo dan... i sad ja razmisljam da joj kupim tablet, a nemam pojma dal da da ili ne... ima nekih ponuda u mts posto vec imam box4 pa mogu nesto na rate...
ajde pucajte ako imate kakvih saznanja...

45727-d473548d2847a4d63e0421803b242550.jpg

sumara - nije to bila velika glavobolja, ako mislis na prljanje... bar kod mene u kuci se podrazumevalo da "deca moraju biti malo prljava" :lol:
Vexy, sta rade deca u kuci? jel im dosadno?
moju ceru je uhvatila tv faza... ako je pustim buljila bi ceo dan... i sad ja razmisljam da joj kupim tablet, a nemam pojma dal da da ili ne... ima nekih ponuda u mts posto vec imam box4 pa mogu nesto na rate...
ajde pucajte ako imate kakvih saznanja...

Obično su pre podne kod kuće, dok ja odem na pijac.
Ranijih godina su išli sa mnom na pijac, sad neće, gledaju crtaće.
Popodne odemo u šetnju ili oni sami na igralište.
E danas nisu bukvalno mrdnuli iz kuće i popodne su počeli da se svađaju
i morala sam da naredim da se čita nešto.
(čitaju samo pod naređenjem,inače da je po njihovom, ne bi se takla knjiga, jelte.

Obično su pre podne kod kuće, dok ja odem na pijac.
Ranijih godina su išli sa mnom na pijac, sad neće, gledaju crtaće.
Popodne odemo u šetnju ili oni sami na igralište.
E danas nisu bukvalno mrdnuli iz kuće i popodne su počeli da se svađaju
i morala sam da naredim da se čita nešto.
(čitaju samo pod naređenjem,inače da je po njihovom, ne bi se takla knjiga, jelte.

za pijac verujem. moja vec sad nece samnom na pijac... a u kuci, posto su kod tebe u kuci dva decaka, mislila sam jel smisle neke igre kao, sta znam... podmornice, mice, saha ili samo komp i tv. kad su napolju to znam da im je super :)

Epilog mog desavanja sa doktorima,sutra je zakazano za pola 11,a inace u uputstvu pise nezeljeno dejstvo upala sluzokoze grla,a inace sam isla zato sto mi je vec upaljeno grlo.Inace imam oko 60% nezeljenih dejstava.
Samo cekam da mi izda lekove za ovaj mesec i menjam doktora a nju cu da naribam kao nikoga.
A znate me jako dobro kakva sam,svoje zdravlje nisam na djubretu nasla.
Ukratko ne bila joj u kozi sutra.
Lepo mi je govorila komsinica predji kod jednog muskog doktora pomocice ti ali ne ja ne slusam.

Muski doktori su zakon!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back