Janjaaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Koliko ste puta precutali voljenoj osobi neke stvari koje su vam smetale...i da li odgovor na njegovo pitanje: "Sta ti je?"..."Nije mi nista"- a svasta vam je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ste puta precutali voljenoj osobi neke stvari koje su vam smetale...i da li odgovor na njegovo pitanje: "Sta ti je?"..."Nije mi nista"- a svasta vam je![]()
ja bi cesce trebalo da umem d aprecutim nego sto radim. ja uvek sve rafalno kazem pa sta bude
Koliko ste puta precutali voljenoj osobi neke stvari koje su vam smetale...i da li odgovor na njegovo pitanje: "Sta ti je?"..."Nije mi nista"- a svasta vam je![]()
Imam jezik kao krava rep , tako da ne precutim !Koliko ste puta precutali voljenoj osobi neke stvari koje su vam smetale...i da li odgovor na njegovo pitanje: "Sta ti je?"..."Nije mi nista"- a svasta vam je![]()
iznenadjena sam muskim odgovorima
obicno ne moze covek da im iscupa rec (moje iskustvo) mislim, to kad je stani-pani, reci, peci, menjaj, zahtevaj, nema ih nigde.....![]()
iznenadjena sam muskim odgovorima
obicno ne moze covek da im iscupa rec (moje iskustvo) mislim, to kad je stani-pani, reci, peci, menjaj, zahtevaj, nema ih nigde.....![]()
Pa kad biras one kojima je maca pojela jezik .iznenadjena sam muskim odgovorima
ja zapadam u drugi problem...ne prećutkujem ništa
dokle će da me trpi?![]()