Svasta mi je...

nije isto kad se zabavljas ili kad zivis sa nekim

zabavljenje podrazumeva vedruje ponasanje i eventualnu postupno priblizavanje i uspostavljanje prisnosti

kad se zivi sa nekim, precutkivanje ili cutanje, ako se desi, je kratkotrajno. tajni nema.

nije isto kad se zabavljas ili kad zivis sa nekim

zabavljenje podrazumeva vedruje ponasanje i eventualnu postupno priblizavanje i uspostavljanje prisnosti

kad se zivi sa nekim, precutkivanje ili cutanje, ako se desi, je kratkotrajno. tajni nema.
naravno da nije...
...samo mi nije jasno ovo "vedrije ponašanje" kad se zabavljaš...
jer ovo kako si napiso ispada da kad se čoek oženi, odma se smrkne...:lol:

naravno da nije...
...samo mi nije jasno ovo "vedrije ponašanje" kad se zabavljaš...
jer ovo kako si napiso ispada da kad se čoek oženi, odma se smrkne...:lol:

ma, finese

kad se zabavljas trudis se da se predstavis u sto boljem svetlu. i zabavnijem. da privuces i osvojis. a i provodite zajedno manji i lepsi deo dana.

pravi zivot je nesto drugaciji. ako si sazreo + ozenio se iz ljubavi + pametno, nece da ti se smrkne. u braku su neku drugi prioriteti i kvaliteti

ali, sta ja znam, dva braka, drugi sa studentkinjom. sve je to individualno, treba biti i sebican i nesebican istovremeno

Sve ovisi o problemu. Ako je u vezi snjom, onda joj lepo i smireno objasnim sta je problem a posle joj odma kazem i kako bi se taj problem trebao resiti. Ako je problem sopstveni onda maltene uvek resim sam bez da se primeti.
To takodje preporucujem i ostalima. Ako imate sopstvenih problema i ako vam je stalo do devojke, nemojte slucajno da se prepustite emocijama i da se izjadikujete ko baba. Koliko god zene govorile da su razumne i da sve treba zajedno da prebrodimo, cim jednom vide slabost u vama sve je gotovo. Samo je pitanje vremena. Znaci tvrd ko stena, sve ostalo ne pije vodu.

Sve ovisi o problemu. Ako je u vezi snjom, onda joj lepo i smireno objasnim sta je problem a posle joj odma kazem i kako bi se taj problem trebao resiti. Ako je problem sopstveni onda maltene uvek resim sam bez da se primeti.
To takodje preporucujem i ostalima. Ako imate sopstvenih problema i ako vam je stalo do devojke, nemojte slucajno da se prepustite emocijama i da se izjadikujete ko baba. Koliko god zene govorile da su razumne i da sve treba zajedno da prebrodimo, cim jednom vide slabost u vama sve je gotovo. Samo je pitanje vremena. Znaci tvrd ko stena, sve ostalo ne pije vodu.

Slažem se potpuno..

ne lupaj. to znači da nikad čovek ne može pored žene da se opusti, a to ti je samo recept za nervni slom.
ima nas svakakvih.

i ja se slažem sa ovim...

Koliko ste puta precutali voljenoj osobi neke stvari koje su vam smetale...i da li odgovor na njegovo pitanje: "Sta ti je?"..."Nije mi nista"- a svasta vam je :(

Ne volim nerasciscene odnose i uvek se potrudim da ne upotrebimo takvu recenicu ni on ni ja.Ako precutkujemo neke nebitne stvari,jednom ce se one toliko nagomilati da necemo biti u stanju da se izborimo s tim i onda ,zna se,maksimalno pucanje.Partner ne moze da nam cita misli,i ako samo ne kazemo sta zelimo,nikada to necemo ni imati.

pfff hiljadu puta :lol:
to je valjda naupotrebljavaniji odgovor svih vremena :lol:
dobro ovi fini ljudi ovde su svi odrasli
ali ja pocesto imam durenje varijante :D ti mene da pitas sta mi je pa valjda je ocigledno sta mi je hihihih
a onda se jos iznerviras sto ti neko odgovori sa dobro :rotf:

Back