Svarceneger zabranio reci mama i tata !!

Ja ne znam, možda je ovo vama smešno, ali ukoliko ovo nije početak sumraka svih moralnih normi, ja ne znam šta je...

Smešno definitivno nije.

Pa bilo nekoliko puta na TV-u onaj glupi film sa Švarcijem gde upoznaje neku razvedenu sa dvoje dece. Pa onda ima scena kako izlazi go (a nije Terminator) iz jezera i to pred decom. A onda u sledećoj sceni za porodičnim ručkom pričaju da li je to veliko ili nije. Mama uglavnom tvrdila da nije... Na kraju su se uzeli i deca su ponovo dobila tatu.

Lep porodičan i moralan film od Švarcija

Rekoh već, sorry, ali prosto ne mogu da poverujem u debilnost ovakve uredbe... :evil:

Nemoj da se nerviraš - taj zakon se neće sprovoditi kod nas.
A zar te recimo ni malo ne brine verski fanatizam u Afganistanu gde su ženi odsekli ruku jer je lakirala nokte za sopstveno venčanje? Mene vidiš strašno brine kada neko stavi sebe ispred te religije pa izigrava gospodara života i smrti... Kod nas uradili dve vrste ličnih karti... Uticali na MUP...

Ja tu jedino ne mogu da poverujem da je Svarci doneo takvu odluku a sama odluka me ne cudi posto je to sada IN na zapadu.Jos malo pa ce se na one koji su hetero gledati kao na cudake i bolesnike
Као што је и педофилија сада ИН на западу, али ту смо већ ухватили корак преко појединаца из СПЦ, које црква не осуђује.

ee6a602d50ca710a.jpg

Aj'l bi bak ...

Nemoj da se nerviraš - taj zakon se neće sprovoditi kod nas.
A zar te recimo ni malo ne brine verski fanatizam u Afganistanu gde su ženi odsekli ruku jer je lakirala nokte za sopstveno venčanje? Mene vidiš strašno brine kada neko stavi sebe ispred te religije pa izigrava gospodara života i smrti... Kod nas uradili dve vrste ličnih karti... Uticali na MUP...

Brine me, to su bolidi, kao i Saudi Arabi na pr. :wink: ...Ali, ako mi uzor Afganistan, onda u qratz...Ovde se radi o Americi :shock: Pričamo o demokratski uređenom društvu, ne o vukoyebinama gde je bog rekao laku noć...

I nikom ništa.

Ne kapiram...

Као што је и педофилија сада ИН на западу, али ту смо већ ухватили корак преко појединаца из СПЦ, које црква не осуђује.

Pa sta ces.Mora i pravoslavna da pokusa da drzi korak sa katolickom crkvom mada je to tesko s obzirom na to koliko ovi dece ka_raju.

Brine me, to su bolidi, kao i Saudi Arabi na pr. :wink: ...Ali, ako mi uzor Afganistan, onda u qratz...Ovde se radi o Americi :shock: Pričamo o demokratski uređenom društvu, ne o vukoyebinama gde je bog rekao laku noć...

I nikom ništa.

Ne kapiram...

Ne kapiram ni ja kako će učiteljica da sazove "roditeljski sastanak"?
Takodje ne razumem zašto Srbi kad odu u Čikago odmah kupe stanove u derpe četvrti jer je cena istih niža?
Ovi još u čudu što "nov komšija sa ženom" neće da se upoznaje ...

I nikom ništa.

Ne kapiram...
Изгледа да су превише буквално схватили демократију.

Изгледа да су превише буквално схватили демократију.
Ma jok, nego lobi skupio pare, stavio na tacnu i priložio senatoru...
A ovaj uzeo pare jer mu ostalo još malo od života, ako ne zaradi na vlasti onda nikad neće i baš ga briga ko će koga... To su radili i pre nego je on došao na vlast... Bar da kasira malo...

Možda je ova tema i bila (nije me bilo par dana, sorry), ali ovo je vrh ludila! :shock:

Arnold Švarceneger, guverner Kalifornije, potpisao je ukaz kojim se deci u školama ZABRANJUJE :shock: da izgovaraju reči "mama,tata,muž,žena", zato što te škole pohađaju i deca iz gej brakova (pajz razloga!), pa da se ne bi osećali diskriminisano :shock: :shock: :shock:

Omogućeno je i da dečaci koriste ženske toalete (bože! :roll: ) i obrnuto... :evil:

Kakva EU, kakvi bakrači! Ne daj bože da moramo da uđemo u uniju sa Kalifornijom... :evil:
E, zbog ovoga sam protiv javnog propagiranja homoseksualizma.
Ovo će imati dalekosežne posledice, kao što je i dokazano da nije dobro za dete odrastati u gay porodici...ali ko ih hebe...

Možda je ova tema i bila (nije me bilo par dana, sorry), ali ovo je vrh ludila! :shock:

Arnold Švarceneger, guverner Kalifornije, potpisao je ukaz kojim se deci u školama ZABRANJUJE :shock: da izgovaraju reči "mama,tata,muž,žena", zato što te škole pohađaju i deca iz gej brakova (pajz razloga!), pa da se ne bi osećali diskriminisano :shock: :shock: :shock:

Omogućeno je i da dečaci koriste ženske toalete (bože! :roll: ) i obrnuto... :evil:

Kakva EU, kakvi bakrači! Ne daj bože da moramo da uđemo u uniju sa Kalifornijom... :evil:

Da ,ja sam pisala o tome pre par dana.

Btw,.......nema veze.

Pa bilo nekoliko puta na TV-u onaj glupi film sa Švarcijem gde upoznaje neku razvedenu sa dvoje dece. Pa onda ima scena kako izlazi go (a nije Terminator) iz jezera i to pred decom. A onda u sledećoj sceni za porodičnim ručkom pričaju da li je to veliko ili nije. Mama uglavnom tvrdila da nije... Na kraju su se uzeli i deca su ponovo dobila tatu.

Lep porodičan i moralan film od Švarcija

ma ne beeeee, to ti je zan klod van dam

Ako si povezao EU sa USA onda si morao da povežeš i Rusiju i Kinu.
Medjutim, ako se teži ravnopravnosti polova, ponavljam - koriste se slobodni wc-i.
E tu se žene onda bune a ovamo hoće ravnopravnost...

Kako bi tebi ta varijanta legla?!:lol:
Da i ti jednom vidis kako izgleda gola riba!!!:lol::lol::lol:
Pa ti ne bi ni isao na casove nego bi stalno visio u WCu!!!:lol:
Na kraju bi pristao i da se zaposlis kao baba-sera!!!:lol::lol::lol:

Ma ko zna, možda je ovo samo novinarska patka, ovako glupo do bola.

Moguće...Jes' da su objavile sve novine, ali ako sumnjaš :roll: Pisalo i da postoje tajni zatvori CIA, a CIA kaže da i treba da postoje...Pisalo...Pisalo da talijanska vlada tvrdi kako iza požara na Siciliji stoje vanzemaljci, pisalo (ali, stvarno)...

Ja ovo pročitao u PULS-u (Blic izdanje), a vidim da nije novost, kažu bila tema... :roll:

Moguće...Jes' da su objavile sve novine, ali ako sumnjaš :roll: Pisalo i da postoje tajni zatvori CIA, a CIA kaže da i treba da postoje...Pisalo...Pisalo da talijanska vlada tvrdi kako iza požara na Siciliji stoje vanzemaljci, pisalo (ali, stvarno)...

Ja ovo pročitao u PULS-u (Blic izdanje), a vidim da nije novost, kažu bila tema... :roll:

Ups, izvin'te!
Ja do sada samo ovde na forumu videla, što ne stavi izvor?

Ups, izvin'te!
Ja do sada samo ovde na forumu videla, što ne stavi izvor?

Rekoh, PULS današnji datum, ali videh da je negde već ranije objavljeno, tako da ne verujem da je izmišljotina. Meni je taj PULS stvarno ok časopis, za razliku od ostalih, sličnih izdanja.

To je u rubrici PULSOMETAR (verijanta šta je ok, a šta ne), ima super komentara na aktuelna dešavanja, nije ono "dupe-sisa-žutać-revija" :cool:

Back