- Poruka
- 7.375
pederski lobiji su mnogo jaki u americi. pogotovo u svetovima mode i sou biznisa. a kalifornija je drzava gde je takvih najvise uz New York
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gori i Kalifornija...
Bukvalno!
mcdjura:У групи нових прописа везаних за образовни систем, Шварценегер је потписао и дозволу школским дечацима да иду у женске тоалете, као и обрнуто.
Manijace jedanP:"Ju gospodine, pa ovo je za dame"
O:"Jašta da je za dame, nije za mog ćaću"
Inače kad potera u javnom objektu ja prvo tražim slobodnu kabinu a ne da gledam ko šta ima od imovine.

P:"Ju gospodine, pa ovo je za dame"
O:"Jašta da je za dame, nije za mog ćaću"
Inače kad potera u javnom objektu ja prvo tražim slobodnu kabinu a ne da gledam ko šta ima od imovine.

Паметан је наш човек што мокри где стигне и не наседа на те форе са јавним тоалетима.
Možda je ova tema i bila (nije me bilo par dana, sorry), ali ovo je vrh ludila! :shock:
Arnold Švarceneger, guverner Kalifornije, potpisao je ukaz kojim se deci u školama ZABRANJUJE :shock: da izgovaraju reči "mama,tata,muž,žena", zato što te škole pohađaju i deca iz gej brakova (pajz razloga!), pa da se ne bi osećali diskriminisano :shock: :shock: :shock:
Omogućeno je i da dečaci koriste ženske toalete (bože!) i obrnuto...
Kakva EU, kakvi bakrači! Ne daj bože da moramo da uđemo u uniju sa Kalifornijom...![]()
Толеранција и равноправност полова се уче од малих ногу.E, ali ovde se radi o propisu koji se odnosi na decu :shock:
Sto,bas super....decaci ne bi trebali da se bune...
E, ali ovde se radi o propisu koji se odnosi na decu :shock:
Amerika nastavlja sa tradicijom šašavih zakona. Čini mi se da u Teksasu rizikuješ tužbu ako imaš odnose sa sopstvenom ženom posle jedenja crnog luka.
BILA TEMA!