SVADJALICE MOJA MALA ....

Ti cutanje? Ja ne cutim da bih mucila drugu osobu, nego sto stvarno zanemim. Ono, rekla bih nesto, kada bih znala sta i kako. Ako me neko povredi - a jos gore ako zaurla na mene - ja se totalno smrznem iznutra, kao da me uopste nema. Ne mogu u tom stanju nista ni da kazem. Samo sam par puta na urlanje odgovorila urlanjem (radilo se uvek o clanu porodice) i to me je toliko iscrpelo, kolena su mi klecala, povracala sam danima posle toga itd. Ko da mi sva snaga iscili iz tela. Uzas.
:eek: Potpuno isto i ja tako.

joj ne volim te dosadne nekonstruktivne svadje. volim da se pljujem ponekad ali nekako kao da ratujemo rechima. samo tu treba birati i ipak poshtovati neka pravila kao dokle se ide. volim nekad da ispreskachem nekog ali ne znam mozda to vise radim u glavi??? mada mislim da me se nekad ljudi malo plashe hehehehehe. kad vidim da s nekim ne mogu da se nadmudrim onda se povucem - desava mi se da sam ja u pravu ali ne mogu da objasnim zashto :evil:
zavisi, nekad dodje spontano ali nije odavno.. hm.. kao neki cinizam

Ja se jako retko svadjam..Sto nije dobro jer revise cesto dopustam da prevagne moja ''miroljubiva strana..''..Do sada mi se nije desilo da me neko direktno napada sem jednog al' njemu sam stalno vracala..Ali se uvek kajem za ono sto kazem

Da li vi volite da se svadjate? Kako se vi svadjate? Da li se kontrolišete, ili ne birate ni mesto ni vreme kada ste ljuti? Koliko su za vas svadje konačne?
svoj odnos sa muzem cu ilustrovati kratkim primerom:
razmisljam o necemu i hocu da pozovem muza (koji je na poslu) da mu objavim svoju ideju, zvoni telefon i ja krecem... znas o cemu sam razmisljala...i onda on kaze tacno ono sto je meni palo na pamet! :eek:

Ne da ne smem da se svadjam, nego ne smem ni da se durim jer odmah krene bujica pitanja. Cak i preko telefona zna kada sam pomislila nesto naopako.

Mozda nisam bila jasna, ali hocu da kazem... mi se potpuno razumemo i zato ne mozemo da se svadjamo. Svadjaju se ljudi koji ne govore istim jezikom...

razmisljam o necemu i hocu da pozovem muza (koji je na poslu) da mu objavim svoju ideju, zvoni telefon i ja krecem... znas o cemu sam razmisljala...i onda on kaze tacno ono sto je meni palo na pamet! :eek:

Ne da ne smem da se svadjam, nego ne smem ni da se durim jer odmah krene bujica pitanja. Cak i preko telefona zna kada sam pomislila nesto naopako.

Mozda nisam bila jasna, ali hocu da kazem... mi se potpuno razumemo i zato ne mozemo da se svadjamo. Svadjaju se ljudi koji ne govore istim jezikom...

Super :)

blago vama :)

kazem ja mom: meni je skroz jasno zasto se nas dvoje toliko kacimo: oboje smo tvrdoglavi kao mazge, niko nece da popusti, oboje moramo da vodimo u istom momentu, a uz to i jedno drugo misli da je uvek u pravu... on mi kaze sa :mrgreen: na faci: postoji samo jedna razlika: ti mislis da si u pravu ja ZNAM da sam uvek u pravu :rotf: i iskida se od smeha...

mi nismo kao vi, al' nam je mnogo zabavno :)

kazem ja mom: meni je skroz jasno zasto se nas dvoje toliko kacimo: oboje smo tvrdoglavi kao mazge, niko nece da popusti, oboje moramo da vodimo u istom momentu, a uz to i jedno drugo misli da je uvek u pravu... on mi kaze sa :mrgreen: na faci: postoji samo jedna razlika: ti mislis da si u pravu ja ZNAM da sam uvek u pravu :rotf: i iskida se od smeha...

hehe..Dinamika u braku,tako treba!:ok:

razmisljam o necemu i hocu da pozovem muza (koji je na poslu osamnaest do dvadeset sati dnevno) da mu objavim svoju ideju, zvoni telefon i ja krecem... znas o cemu sam razmisljala... razmišljala sam o tome da ti uopšte više nema potrebe da razmišljaš. Ti znaš koliko sam ja pametna, lepa i govorljiva. Evo, i da govoriš više nema potrebe. Ja ću govoriti za oboje a ti samo klimaj glavom ritmičnim, at pokretima odozgo-nadole i potvrđuj ono što sam ja rekla. Ono što će meni pasti napamet, to je i tebi dovoljno.

Ne da ne smeš da se svadjaš, nego ne smeš ni da se duriš jer odmah mogu to pogrešno da protumačim i da krene moja bujica pitanja. Cak i preko telefona ćeš znati kada sam pomislila nesto naopako.

Mozda nisam bila jasna, ali hocu da kazem... mi se potpuno razumemo i zato ne mozemo da se svadjamo. Svadjaju se ljudi koji ne govore mojim jezikom
...
Divna si, dušo... blago njemu (a bogami i svima nama) s tobom. :)

Ovo zvuci ko da se dobro zezate :)
i da bi od vas dvoje mogao da se napravi neki dobar sitkom sa inspirisanim replikama.

on mi kaze sa :mrgreen: na faci: postoji samo jedna razlika: ti mislis da si u pravu ja ZNAM da sam uvek u pravu :rotf: i iskida se od smeha...

jao,kao moj burazer... :dash:
kazes mu da je belo on tera svoje da je to nesto crne boje(npr)....na kraju kada provali da je pogreshio,kaze "pa ja sam i govorio da je belo,nego me vi napadate da je crno"
jednostavno on zna da je uvek u pravu :lol::lol: i naravno smeje se lukavo
to bash ume nekad da me iznervira

pa vi se onda ne svadjate, nego zezate :lol:
prava svavdja ne moze biti zabavna nikako

Back