kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Srbin jebava sve i svakoga, pa koga u mozak, koga drugde, i svako je zadovoljan. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srbin jebava sve i svakoga, pa koga u mozak, koga drugde, i svako je zadovoljan.![]()
ne mogu da verujem MOJ AVATAAAAR SI SAČUVAOOO![]()
Neodoljivi su, Tačerka i Kojotić. 

a jel bi mi neko objasnio to sa seksom pomirenja?
ozbiljno, šta ti se vrzma po glavi i to? kako možeš da ebeš nekoga bez da ste rešili ono zbog čega očima jedno drugo niste mogli da vidite?
(ozbiljno i bez osude pitam, stvarno hoću da saznam)
A i problem bude resen jako brzo, slihtamo se jedno drugom, tada sve mozemo da se lepo dogovorimo i opet nam prorade emocije ali one OK, ne one kada si sklon da roknes partnera!! 

Па то је само начин да се спусти лопта...па се онда крене са извињавањима, са компромисима...и после се све лепо, без негативних емоција, рашчисти!
na kraju se svadje završavaju njegovim odlaskom (negde) uz još bučnije lupanje vratima od stana i ulaznim vratima.
naravno bucne svadje nisu za svako vece nego se cuvaju za posebne prilike
) to je vise onaj efekat preziveli smo prirodnu katastrofu prvi sledeci impuls je razmnozavanje
kao na filmu
Mene kopka gde on to ode u tri ujutru?
Mislis da ode kod one njegove koorve?
a jel bi mi neko objasnio to sa seksom pomirenja?
ozbiljno, šta ti se vrzma po glavi i to? kako možeš da ebeš nekoga bez da ste rešili ono zbog čega očima jedno drugo niste mogli da vidite?

Da li vi volite da se svadjate? Kako se vi svadjate? Da li se kontrolišete, ili ne birate ni mesto ni vreme kada ste ljuti? Koliko su za vas svadje konačne?
Kod nas funkcioniše ako se recimo zakačimo negde drugde - pa se isvađamo u kolima; pa kad dođemo kući - to je već naš teren, naša baza i onda udri brigu na veseljea jel bi mi neko objasnio to sa seksom pomirenja?

a jel vi ćutolozi to vidite kao problem ili vam je to ok?