svadja sa vasim muskarcem

Svađa?? Da pitate njega mi smo jedan od skladnijih
parova na Svetu,uopšte se ne svađamo:klap::klap:
A,ja kažem,ne svađamo se jer JA nemam sa kime:evil:
Kad se pojavi razlog za svađu,on ignoriše i pravi se kao da je sve super!
Počnem ja,kao svaka žena,vidi ovo-vidi ono...
Ma,kakavi...njegova najčešća rečenica je: Ja tu ne vidim problem!
I šta ću:eek::eek: pokvario nam se onomad televizor,i mi sedeli i gledali u njega
kao da radi:eek::eek:
Što??? Pa on tu ne vidi problem:dash::dash::dash:
Sad vidite kako je meni:sad2::sad2:

Само се ти прави да ТВ ради, да је битно што кључар живи баш у вашем насељу, да је небитно што је тигањ на тераси...далеко ћете догурати! :bye:

donekle i razumem zensku tenziju da se svadjaju i da vecito kontriraju Bog im na ustrb pameti dao lepotu pa onda daj sta das

ali sto bas da se svadjaju kad je neko u kuci ili u drustvu

isqliraj ludacho raspala prichacemo kuci
ma jok ona bi da se raspravi...

i zenska opsesija da stvari budu uvek na nekom odredjenom predodredjenom whatever mestu je pakao od obaveze naravno da necu da pazim gde sta ostavljam,, kao da je bitno..

moze da se napise cela knjiga zamerki na zensko ponasanje ali najvise sigurno smetaju

paranoicno rasporedjivanje pokucstva do najmanjih sitnica i inafter demonizacija i satanizacija svakog ko za 3/4 milimetra nesto pomeri (kao da je bitno)
vecito kontriranje i obozavanje svadja (kao da je to zanimljivo)
ocekivanje da uzbudjujes i iscudjujes na neke glupe traceve (ko je sta gde s kim snimio)

ima i drugih zamerki ali zavisi koliko je izrazeno kod odredjene zenskinje ali ova tri primera pomenuta su im potpuno isti i provereni put da nas oteraju od sebe

Poslednja izmena:
Драго ми је да се мени ниси жалила на њега!
А ти слажи мајице по боји, гледај цркнути ТВ, и све ће бити бајка!

Pa obećao je da će biti moj princ i da ćemo imati konja...:sad2::sad2::sad2::sad2:
Što mi rušiš nadu da ćemo živeti sretno do kraja života i imati puunoo dece...:sad2::sad2::sad2::sad2:kakva si neka:otkacio::otkacio:

Do sada se jos nismo nikako posvadjali..Ne volim da se svadjam niti se on nesto voli svadjati..i kada pocnemo da se prepiremo oko necega bezveze on bi rekao" dobro je,upravu si" , to bi mene iznerviralo i kad mi to kaze znam da zeli da me izprovocira i onda ja pocnem da se smejem,on pocne da me zeza i tako da skoro i zaboravimo zasto smo se poceli prepirati heeheh.
Naravno to su sve bile sitnice,a ne znam kako bi odreagovali kada bi bilo nesto bitnije u pitanju..

I mi se ne svadjamo,
ja pricam on se slaze,
i nista se ne menja.
hocu da posandrcam, tacnije jesam to odavno....
nego ima li neko resenje za te sto se ne svadjaju a fini su i dobri i mi ih volimo.....
ili cuti i sedi gde si, furaj svoj fazon kao i on pa dokle traje.

Мене је срамота, али се ја са њим не свађам...
Додуше, можда бих се ја и посвађала, али неће он...
Isti slucaj..ja krenem,naostrim se,ybem, grebem,pricam sto na sat..a on samo cuti.Pucam u prazno najcesce..
Ali za utehu mi je sto ljudi poput mene retko umiru od srca.Lepo se isprazne i vozi dalje...

Ja sam sinoc pokusala da se posvadjam ali me je stvarno iznervirao. Onda sam se demonstrativno pokupila u drugu sobu sa cebetom i jastukom i setila se da jos nisam kupila sofu. :D
Ali mi ponos nije dao da se vracam pa sam legla na pod. I evo ti njega sa jorganom posle 10 min, leze pored mene. I tako posle 10 minuta lezanja na podu, poceli smo da urlamo od smeha.

Kakva svadja. :D

Back