Suviše je poštujem da bi...

Deluje da neki traže izlaze van braka jer ne mogu sa svojom ženom (ili mužem?) da ostvare u seksu ono što bi želeli.

Podsetila me na to ova scena

Ima li istine i šta činiti tim povodom? 😊
Људима је увек био неки изговор да варају, на један или други начин. Сад, што се тиче излажења из брака, то је већ неки већи проблем, јер како није могло бити установљено пре самог брака да ли ти неко пасује или не? Осим ако наравно обоје нису били невини пре брака, што је огромна реткост данас. Што се везе тиче, зависи од година, јер већином кад си млад везе не трају дуго.

Ја се само питам, ако је веза-брак трајала дуже од пар година, шта би било то у сексу што би био разлог разлаза?

Deluje da neki traže izlaze van braka jer ne mogu sa svojom ženom (ili mužem?) da ostvare u seksu ono što bi želeli.

Podsetila me na to ova scena

Ima li istine i šta činiti tim povodom? 😊
Naravno da ima istine, debil želi avanturistu, ali se oženi vanilom jer "šta će reći selo" fazon. I posle oženjen juri takve avanturiste ili plaća qrve.

Inače, ovo dvoje sa snimka su muž i žena, ovo im je roleplay zezanje za dan zaljubljenih, ako se dobro sećam.

Ja lepo pitala ima li istine u tome i ako ima šta učiniti tim povodom. 🙂
Menage troi или што је популарно на Западу, "open relationship."

Ја се питам, да није можда у ствари досада у питању? Људи се сморе па траже нешто ново или "узбудљиво"

Pitanje je zašto bi iko stupio u brak, i time (između svega ostalog) se zavetovao na jednog seksualnog partnera, ako ne može svoje seksualne fantazije da ostvarinsa tim partnerom?

Jer pazi, brak podrazumeva nekako tu ekskluzivnost u seksu, i kada već pristaneš na to, a seks nije kao što želiš, onda ti pristaješ na laž i lažeš sebe od starta, a pošto lažeš i partnera, onda već ukazuješ nepoštovanje, tako da nema tu reči ni o kakvom poštovanju.

Šta, poštujem je što neću da joj svršim na facu i fistujem je, ali ću da odaberem da je varam, i da nekoj drugoj iza ledja svršavam po faci i fistujem je?

Super logika. 🙄

TL;DR
Ko nije u stanju da 100% iskreno ide kroz brak, taj nije ni za brak i taj nikako ne poštuje svog partnera.

znam primer gde je covek izjavio da ne zeli da mu zena pusi jer je ona "majka njegove dece"
pa kao "treba posle toga da ljubi decu"
isto tako znam licno primer gde zena "nikada nije to i to radila sa muzem"
Sa bracnim partnerom treba raditi SVE....ali sve....
jer ce on ili ona podjednako onda pronaci nekoga sa kim ce to da proba....
u ostalom....koji ste k zajedno ako se ustrucavate

Ja lepo pitala ima li istine u tome i ako ima šta učiniti tim povodom. 🙂
Razumem šta si pitala nego tu ima više slojeva :lol: jedan je pitanje seksa i zašto neko (naprasno?) nije zadovoljan time u braku pa "mora" da prevari a drugi je pitanje poštovanja s tim u vezi.

Ovo drugo je bullshit iz očiglednih razloga. Ako se nečije poštovanje ličnosti svodi na to šta bi joj radio u krevetu a ne i na to koliko ćeš poštovati nečije pravo na iskrenost, istinu i izbor onda o čemu mu pričamo, i to je jasno.

Ono prvo je isto bs, razloge su mnogi već objasnili pa da ne ponavljam, posebno ako se još sve to krsti kao poštovanje, pa bukvalno da se prekrstiš :lol:

Back