SUV sledeća generacija automobila?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.662
Pre neki dan dok sam vozio kroz bosnu negde kod tjentišta magarac vozi suv i kucka po telefonu iznad volana dolazeći meni u susret naravno mojom trakom. Ja legnem na sirenu i budala se trgne i vrati u svoju traku. Da nisam svirao bio bi to čeoni sudar i ja bi bio pokojnik.

Jel vreme da svi uzmemo suv vozila jer je danas glava u torbi zbog razmih kretena?

Није. Време је да узмемо по тенк или ако то немамо, онда неки Хамер још додатно ојачан. Можда чак и са камером на крову.
... и тако појави се Хамер додатно појачан са супротне стране, на истој траци. И ... ?

fico terenac, za bosnu..nos naprijed - prava zastita od sudara..:mrgreen:

ENxE_8tW4AIUK__.jpg

Pre neki dan dok sam vozio kroz bosnu negde kod tjentišta magarac vozi suv i kucka po telefonu iznad volana dolazeći meni u susret naravno mojom trakom. Ja legnem na sirenu i budala se trgne i vrati u svoju traku. Da nisam svirao bio bi to čeoni sudar i ja bi bio pokojnik.

Jel vreme da svi uzmemo suv vozila jer je danas glava u torbi zbog razmih kretena?
Ima KRAZ eva dzaba.Pa nek kuca onda😁

Samo neke od prednosti:
- Ulazak/izlazak je mnogo udobniji
- Penjanje na trotoare je mnogo lakse, narocito jer sve vise proizvodjaca vestacki spusta vozila sto nize kako bi naterali kupce da pazare SUV-ove
- Vrata na vecini obicnih automobila ne prelaze preko donjeg stuba pa se onda isflekas svaki put kada ulazis/izlazis, naravno da ovo nije nauka napraviti i na obicnim vozilima ali je obicno rezervisano za SUV-ove

Back