Sutra u 7:55 na RTS 2!

Тадић је тај који је окренуо леђа Русији и протерао Русију из Србије, потпуно јој залупио врата, а приклонио се само западу. Тадићеве речи су "Ми хоћемо да бранимо Косово МИРНИМ ПУТЕМ". Ако ћемо већ о оружју и војној помоћи онда би Тадић требао да каже "Браћо Руси, дајте нам оружје да протерамо окупаторе са Косова и то јавно да га цео свет чује пред ТВ камерама". То би био прави потез председника Србије, чувара територијалног интегритета и врховног команданта војске.
Kako "male đok#..e zamišljaju diplomatiju i međunarodne odnose. :roll:

ми Срби, два пута смо издали Русију.
Aman, bre, kako mi možemo "izdati Rusiju", ne pričaj svašta. Rusija je - velika sila, ima svoje interese, mi smo u njima, nekad bili "viđeni", nekad ne, nekad su nam pomagali, nekad nisu, a sve, pre svega prema - sopstvenim interesima.

A, bliskost naroda niko ne spori, sve veze su potrebne, važne, ali, to je, ipak, nešto drugo nego "visoka politika".

. PO MENI SU NAS RUSI ZA MOG ZIVOTA DVA PUTA IZDALI. I STA SAD? UBEDI ME U SUPROTNO. JA SE NE SLAZEM DA SU ONI JADNI HTELI DA POMOGNU, ALI NISU MOGLI. .

Jao, što ti lupaš to je sramota....

Srbija nije Rusiji retardirani rođak pa da ima obavezu da je pomaže, pa ju je kao izdala....

Srpski narod i Srbija su imali veliku korist od Rusije...
Ponekad i štetu, zbog interesa Rusije koji su se kosili sa našim....

Rusija generalno nikad nije imala neku veliku vajdu od nas, uglavno smo bili u interesnoj sferi nekih drugih zemalja (Austro-Ugarska, Francuska, Britanija, Nemačka,SAD,EU i NATO) i više smo zastupali njihove interese nego ruske....
Tako da taj koga nisi ni sa čim zadužio ne može ni da te izda.....

Jačanje Rusije je išlo nama u korist i kad smo se oslobađali i od Otomanske imperije, i pri ostvarivanju nekh prava kad nismo živeli u svojoj državi nego u A-U monarjhiji i Otomanskom carstvu, i u WW1 (kada je Rusija ušla u rat na strani Srbiji, a to je tad nije bilo u interesu), i u WW2, čak i u dvedesetim kad su Ameri mogli da nas poravnaju kao tacnu da Rusi nisu malo ispregovarali...

Rusija je često i trgovala sa interesima Srbije, ali tada su njeni interesi bili jako ugroženi, a normalno je da svako u politici gleda samo sebe....a kad smo kod bliskosti postoje narodi koj su mnogo bliži Rusima nego Srbi (posebno neki narodi bivšeg SSSR koji često skoro svi znaju ruski jezik i ruska kultura im je bliska).

vidio dio parade na tv-u
ko u "dobra" stara brežnjev/staljin vremena :mrgreen::ok:

a i demokracija na djelu: ja tebe za predsjednika ti mene za premijera :rolleyes:
iliti kako da zakonito budem još par godina glavna faca u CCCPutinistanu

Pazi ove nacitane ali su se rasirili po forumu, sve mozak kipi na sve strane. Jel ti to citas na engleskom, francuskom i ruskom? Ti si neki poliglota, jel?

Da li si naleteo nekad na pojam ignorance?

Да ли си ти икада наишао на појам "КРАГУЈЕВАЦ" ? Е па ако никада ниси наишао на тај појам, можда си бар могао да чујеш у вечерашњем дневнику руског ветерана како говори како је учествовао У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ У ОСЛОБАЂАЊУ КРАГУЈЕВЦА! Е па видиш, то ниси учио у историјској комунистичкој читанци! То је живи доказ, жива легенда да нас тај братски народ воли и да је давао своје животе за нашу отаџбину! А ако си из Крагујевца требало би да се стидиш свега онога што си рекао против Русије!

Poslednja izmena:
Да ли си ти икада наишао на појам "КРАГУЈЕВАЦ" ? Е па ако никада ниси наишао на тај појам, можда си бар могао да чујеш у вечерашњем дневнику руског ветерана како говори како је учествовао У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ У ОСЛОБАЂАЊУ КРАГУЈЕВЦА! Е па видиш, то ниси учио у историјској комунистичкој читанци! То је живи доказ, жива легенда да нас тај братски народ воли и да је давао своје животе за нашу отаџбину! А ако си из Крагујевца требало би да се стидиш свега онога што си рекао против Русије!

Bratski narod nas voli!!!??? :shock: Ej,reci mi da se salis,pliz!Rusi i ne znaju gde smo mi ili mozda znaju da smo tu negde kod Crne Gore!

Back