Sutra se svecano usvaja mrtvo slovo na papiru, zvano USTAV

inagadadavida:
Nakon svecanog usvajanja , felericnog ustava, jos uvek neprimenjivog u praksi, srecni akteri cirkusijade, su otisli na prijem , lagani krkanluk, kako to i prilici .

Gosti su bili vise nego eminentni, iz sveta umetnosti , sporta, i t d.
Iako , nekako smo ta lica vec vidjali na svim Mirinim i Slobinim prijemima, izgleda da je predsednik vlade, osim sto je preuzeo palicu nad DB , KOS i ostalim tajnim organizacijama, za koje , je , kazu uvek gajio posebne simpatije, preuzeo i Satrapove goste na prijemima.

Nije valjda da nema neke svoje prijatelje? Lista je u svakom slucaju impozantna :D :D :D

Pored političara i predstavnika institucija na prijemu su bili i sportisti Predrag Danilović, Dule Savić, Dragutin Topić, pevači Predrag Cune Gojković, Lepa Brena u pratnji Bobe Živojinovića, glumac Aleksandar Berček, direktor Zoološkog vrta Vuk Bojović i mnogi drugi.

Pored Berceka, strarog alkosa i SPS kadra , Topica, mladog lava JULa, Neizbezne Brene i Bobe :roll: , Paznju je privukao i cuveni Vuk Bojovic, licni setac desetina macaka i sova, u vlasnistvu premijera............Nedostajali su Viki , Biki, Liki , Miki, i naravno DZej, koji su tog dana imali performans u diskoteci "milenijum" u garmisbittegeldekirhenu, kod gazda Zike Glavonje.... :roll:

a gde je tu ćola? :?

iskoristili su ga za kampanju, a sad ga nema nigde. neljudi... :(

marlon:
nedostajao je chedoliki....

Брандо, да ли се сећаш сцене у Балкан Експресу кад Бата Животиња каже осталима да пали за Грчку. А Бора Тодоровић му каже
"Па поведи и нас."
"Бежи бре, нисам ти ја дом инвалида!"

Zna li neko , sta se desava sa ustavnim zakonom??
Mislim da je u 14 casova trebala da pocne sednica skupstine , na kojoj bi se usvojili ti zakoni.
Ovako, eto Srbija je i dalje u pravnom vakumu, kao trenutno jedina zemlja na svetu bez ustava .

Nije bitno da li ce cenkanje u skupstinskoj kafani trajati jos sat ili dan, i da li ce radikali i socijalisti dobiti najzad kljuceve novih stanova, za pristanak da daju glas ZA......bitno je da je sramota ucinjena, i da Vojin cirkus i dalje izvodi svoj tuzni performans.........

Ne secam se , kada je ova zemlja tako ponizena, a sto je najgore , mnogi Srbi tapsu svojim rucicama, ne kapirajuci sta ova sramota radi ionako bednom ugledu Srbije.

Ma, sta ima veze, sto je referendum pokraden?
Nema veze sto Srbija nema ustav :)
Nema veze sto se trecina skupstine, sprema da sledeci put dodje na zasedanje u tangama, ili golloguzi, posto vide da se i to moze.
Nema veze sto je vlada ostala bez kredibiliteta, i bez podrske,
Nema veze sto su ministri dali ostavke.......

Ma samo neka je domacinski.........VOZI MISKOOOOOOO!!!!!!! :):):)

http://www.angelfire.com/wy/djordjenikic/images/Kototamo/Lazovi.wav

na osnovu 10 komentara ti sudis o nekoj temi. ko ti daje to pravo? cim se spomene prosli rat u konotaciji da smo unakazeni njime ne samo milosevicevom krivicom, vec krivicom velikih sila ti zauzimas stav. moderator ne sme da ima stav-politicki, cak iako ima treba da bude neutralan sto ti nisi. javno si se deklarisao kao demokrata na anketi. koliko si banovao demokrata ovde? koliko radikala? hoćeš da ti kažeš ili ja? nisi neutralan i tvoje odluke kao moderatora svaki član foruma ako ima imalo obraza mora da dovede u pitanje.

marlon:
cim se spomene prosli rat u konotaciji da smo unakazeni njime ne samo milosevicevom krivicom, vec krivicom velikih sila .
Ali nama je najvise odgovorna budala i budale oko njega koje su dozvolile sebi da udju u sukob sa velikim silama...o velikim silama nema mesta diskusiji jer se one tako ponasaju ponasale su se uvek i ponasace se...mi mozemo samo da ih ne volimo ali to je sve

marlon:
na osnovu 10 komentara ti sudis o nekoj temi. ko ti daje to pravo? cim se spomene prosli rat u konotaciji da smo unakazeni njime ne samo milosevicevom krivicom, vec krivicom velikih sila ti zauzimas stav. moderator ne sme da ima stav-politicki, cak iako ima treba da bude neutralan sto ti nisi. javno si se deklarisao kao demokrata na anketi. koliko si banovao demokrata ovde? koliko radikala? hoćeš da ti kažeš ili ja? nisi neutralan i tvoje odluke kao moderatora svaki član foruma ako ima imalo obraza mora da dovede u pitanje.
Vidi ovako. Moja je procena bila da tema ne ide u pravcu u kome mislim da treba da ide. Zato sam je zatvorio. To je moje pravo. Tu glupost o ratu neću ni da komentarišem, još manje o odnosu banovanih radikala, demokrata, Pere, Đoke. Dečija igra rečima, tačnije igra iskusnog za one sa dečijim potencijalom.
Stav nemam. Politički. Na navedenoj temi sam postavio link gde se vidi da sam na pethodnoj glasao za Batića. Na ovoj je Elvin glasao za SPS?!? O čemu pričaš? I zašto? A oni koji imaju obraza, rade druge stvari.
Sad dosta sa offtopicom. Ako nemaš šta reći na temu, nemoj da postuješ na istoj na ovaj način.

jomini:
Vidi ovako. Moja je procena bila da tema ne ide u pravcu u kome mislim da treba da ide. Zato sam je zatvorio. To je moje pravo. Tu glupost o ratu neću ni da komentarišem, još manje o odnosu banovanih radikala, demokrata, Pere, Đoke. Dečija igra rečima, tačnije igra iskusnog za one sa dečijim potencijalom.
Stav nemam. Politički. Na navedenoj temi sam postavio link gde se vidi da sam na pethodnoj glasao za Batića. Na ovoj je Elvin glasao za SPS?!? O čemu pričaš? I zašto? A oni koji imaju obraza, rade druge stvari.
Sad dosta sa offtopicom. Ako nemaš šta reći na temu, nemoj da postuješ na istoj na ovaj način.

ja sam registrovani korisnik i imam pravo da kazem sta mislim, svidelo se tebi ili ne. Nije ti se svideo moj stav o temi. rekao si bajato ali neka stoji. rekao si za onu pljuvacinu tvog kolege po zeni sa kojom sam ...pusti... sad mi kazes ovde da si se salio. oces da ti ja kazem? banujes i provociras samo korisnike koji su radikalski opredeljeni. svi to znaju i nemoj da se bre foliras. sta mene briga sta pise cheda ili onaj kira tvoj pulen kome pustas sve da radi. sta je bilo sa onom uvredom od albundija? rekao si videcu? si video? jomini, nemoj meni prodavati rog za svecu sa ovim forumom. samo te to molim.

Back