Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 83.806
Onda plaćaš kaznu, sav prihod od kazni ide u partijsku kasu SNS.Evo prva ne pristajem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda plaćaš kaznu, sav prihod od kazni ide u partijsku kasu SNS.Evo prva ne pristajem![]()
Onda plaćaš kaznu, sav prihod od kazni ide u partijsku kasu SNS.![]()
Makar ću ja to tako da predstavim. Šta ako počnem da čitam i ova razdragana masa krene spontano da me gađa primercima te knjige? A ja mislio imam ekskluzivitet, kad ono, svi nabavili.Nije to “nicim izazvano”![]()
Makar ću ja to tako da predstavim. Šta ako počnem da čitam i ova razdragana masa krene spontano da me gađa primercima te knjige? A ja mislio imam ekskluzivitet, kad ono, svi nabavili.
A šta i očekivati od izdajnika i "stvanih pvaćenika" ( © Copyrights: Dr. Vojislav Šešelj)
Eto, sad ću morati da promenim stranu. Možda u Pionirski park budu imali više razumevanja za mene.Kad imas sulude ideje![]()
Samo još Ljuban nešto da doda pa stiže.
To bi bilo na primer iznenadjenje.Eto, sad ću morati da promenim stranu. Možda u Pionirski park budu imali više razumevanja za mene.
Ćacilende, eve me!
Ja bih dao za tu zbirku mudrosti 3 miliona rubalja(2 dolara)Autorska.
Kako sam pobedio obojenu revoluciju.
Ko je izdavac? Koja ce biti cena?
Šta fali klopi na književnoj večeri. U stara vremena pesnici su recitovali svoje stihove dok se narod hranio. Bez hrane nema kultureVeceras književno vece ispred skupštine ..doneli su još toi toi..plasticne stolice ..jedino ne znam za roštilj hoce li ga biti
Intelektualno , svaka čast
"Како сам победио обојену револуцију (која се није десила)"Autorska.
u surcinu, na cosku pušin šora i seherezadine.Autorska.
Nemoj tako…"Како сам победио обојену револуцију (која се није десила)"
Излази: на Кукуловдан
Предговор: Ђука и Бата
Лектура и коректура: Брнаба
Издавач: Радикалска књижевна задруга "Војвода Шеки"