- Poruka
- 50.831
Pokojni Maca uopšte nije svetac sem u jugoslAvenskoj propagandi.Da, sad sam se setio, taj Maca onda nije jedini takav svetac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokojni Maca uopšte nije svetac sem u jugoslAvenskoj propagandi.Da, sad sam se setio, taj Maca onda nije jedini takav svetac.
Za vreme Broza su bili, the oni koji se nisu zeznuli da se opredele za Staljina. Ovo inače deluje kao skretanje sa teme...Ne znam, ali znam da nijedan od njih nije proglašen za sveca.
Ti si počeo sa Brozom i za njegove si me pitao. Ja sam ti samo odgovorio.Za vreme Broza su bili, the oni koji se nisu zeznuli da se opredele za Staljina. Ovo inače deluje kao skretanje sa teme...
Sve je jasno. Samo nije jasan tvoj stav o rehabilitaciji Stepinca i onoga što on predstavlja.Ti si počeo sa Brozom, ne ja.
Nije koljač a nije ni kanonizovan.Ni milijarde puta ponovljena laž ne postaje istina.Sveštenomučenik nije svetac nego žrtva zločina.Samo otpad od Boga i od ljudi može da se buni protiv sećanja na žrtve zločina.
Ne prepucavam se nego hocu da kazem da prvo moramo postovati sebe pa ce tek posle mozda neko nas da postujeIzvini, temu nisam otvorio radi prepucavanja, kolega @Lancet je sve sažeto objasnio.
Ja nisam pristalica njegove rehabilitacije, a pročitaj ponovo onaj gore post koji si kvotirao pošto sam dodao.Sve je jasno. Samo nije jasan tvoj stav o rehabilitaciji Stepinca i onoga što on predstavlja.
To znaš ili su ti tvoji to rekli?Evo malo što vjerojatno niste znali a vjerojatno i ne želite znati!Obično se debili i patološki zločinci pravdaju time "ako može neko da ubije mogu i ja"
Za takve je psihijatrija.
Stepinac je kriv za zločine genocida i samo umobolnik može da pravda jedan genocid nekom glupošću. Jer njegov poremećeni um "misli" da je sve opravdanje.
Postoji bezbroj dokumenata i obrađeno je u doktoratu profesora nacionalne istorije.To znaš ili su ti tvoji to rekli?Evo malo što vjerojatno niste znali a vjerojatno i ne želite znati!
https://www.croatianhistory.net/etf/gitman.html
Žao mi je msti ali prošlo vaše.Laži više ne prolaze.
Samo dokumenti dolaze u obzir a to vaši popovi nemaju nigdje "crno na belo"da bi ga mogli ocrniti ali ipak to čine.Postoji bezbroj dokumenata i obrađeno je u doktoratu profesora nacionalne istorije.
Postoje i fotografije i pisma. Nemoj da ih postavljam ovde, već je to obrađena tema.
Ne postoji pandan Stepincu na strani SPC.To je lažna brozovska velikohrvatska simetrija ista kao i simetrija Jasenovca i Starog Sajmišta.Ti si počeo sa Brozom i za njegove si me pitao. Ja sam ti samo odgovorio.
Suština je u sledećem - katolička crkva kaže za Stepinca da je inače bio dobar, ali je eto bio žrtva komunista.
E pa to isto kaže i SPC za svoje takve. Kapiraš?
Imaju dokumenti, imaš pisma Rušinovića Lorkoviću gdje pominje odnos Stepinca i koliko se on bori za ustašku državu kod pape. Pape kojeg su zvali i Hitlerov papa.Samo dokumenti dolaze u obzir a to vaši popovi nemaju nigdje "crno na belo"da bi ga mogli ocrniti ali ipak to čine.
Žao mi je msti ali prošlo vaše.Laži više ne prolaze.
Da borili smo protiv usraša i titokomunista.Ista su to govna.Stepinac je vas kolko i pop Maca. Zajedno se borili protiv partizana i komunista.![]()
rasim ljajic je veci srpski patriota od svih ozrenskih pobjegulja.Sad ce ti priča kako je on srbin sa juga srbije.
Takvog stava "srbina" dolje osim njega nisi čuo do sad...
Srbin kolko je to i rasim ljajić
Da borili smo protiv usraša i titokomunista.Ista su to govna.