SUTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ebg ja sam na Sid*-ovoj strani,nije isto kad muziku slushash u kuci i u masi,rulji,energija te ponese.......ne svirke/koncerte i idem zbog te energije zive svirke,muzike.......al nama devojkama je ipak malo zajebanije da ulazimo u shutku.........obicno nas uvuku,a ima i dzentlmena,hehe

MOLIM..?
Nije meni isto kada slusam kuci preko zvucnika,
kao kada gledam izvodjace kako se predaju prilikom sviranja muzici,
a i ja sa njima...
SUTKA!!! nije energija,
vec izivljavanje...

Energija je skakanje, headbengovanje, pevanje,
ako muzika to dozvoljava igranje...

Prvo naucis sta je SUTKA i kako je nastala (zbog cega je nastala) e onda mozes i da mi kazes da li je izivljavanje...ok?
Ocigledno je da ste vi metalci odavno zaboravili poentu svega pa sutku dozivljavate kao izivljavanje... A i ono mlacenje na vasim koncertima nije sutka nego...obicno mlacenje...

Prvo naucis sta je SUTKA i kako je nastala (zbog cega je nastala) e onda mozes i da mi kazes da li je izivljavanje...ok?
Ocigledno je da ste vi metalci odavno zaboravili poentu svega pa sutku dozivljavate kao izivljavanje... A i ono mlacenje na vasim koncertima nije sutka nego...obicno mlacenje...

Ja znam sta je sutka,
ali ovo nije to...
I ja dragi zivim u malom gradu,
tkd iz dosade idem na punk koncerte,
sve ista bagra,
bre,
ponasanje 0...:thumbdown:
Bilo metalci pankeri rockeri...
A da ti ne mesas bezazleno hedbengovanje sa sutkama mozda???

Ja znam sta je sutka,
ali ovo nije to...
I ja dragi zivim u malom gradu,
tkd iz dosade idem na punk koncerte,
sve ista bagra,
bre,
ponasanje 0...:thumbdown:
Bilo metalci pankeri rockeri...
A da ti ne mesas bezazleno hedbengovanje sa sutkama mozda???

Bio sam ja u tvom "malom" gradu sa tvojim ortakom Banetom i posto sam ja jelte bio gost isli smo na "pank" svirku. Publika bas i nije bila pank :thumbdown:
Pogo je preteca sutke...skakanje gore dole, vremenom od doze pijanosti pankera pogo je postao i i guranje drugih ljudi okolo, tako nastaje ta famozna SUTKA o kojoj vi pricate kao da idete u boj... "Ja nosim martinke kad idem, ja sam nindza kornjaca, ja sam ovo-ja sam ono"...
Sutka nije uleteti i SUTIRATI druge...to je *** neki trend koji traje vec 300 godina a ja ne znam iz kog razloga...
I jos da kazem, zasto je to skakanje gore-dole (pogo) bilo bitno...prvo da bi ljudi videli bend koji nastupaju a vremenom zbog energije koju osecaju pa su i poceli da guraju one pored sebe...
Toliko od mene ;)

Bio sam ja u tvom "malom" gradu sa tvojim ortakom Banetom i posto sam ja jelte bio gost isli smo na "pank" svirku. Publika bas i nije bila pank :thumbdown:
Pogo je preteca sutke...skakanje gore dole, vremenom od doze pijanosti pankera pogo je postao i i guranje drugih ljudi okolo, tako nastaje ta famozna SUTKA o kojoj vi pricate kao da idete u boj... "Ja nosim martinke kad idem, ja sam nindza kornjaca, ja sam ovo-ja sam ono"...
Sutka nije uleteti i SUTIRATI druge...to je *** neki trend koji traje vec 300 godina a ja ne znam iz kog razloga...
I jos da kazem, zasto je to skakanje gore-dole (pogo) bilo bitno...prvo da bi ljudi videli bend koji nastupaju a vremenom zbog energije koju osecaju pa su i poceli da guraju one pored sebe...
Toliko od mene ;)

300 godina...:think:
Jesi li siguran..?
Inace ja i dalje tvrdim,
sve je to ista bagra...
I gle cuda ja ne spadam u nju...
Ja nosim martinke zbog samoodbrane,
a ne da bih uletela u sutku i sutirala ljude...:roll:
Dakle nja nja bla bla blah ca cu...
ni ja ni ti necemo menjati misljenje i ovako i onako...
Inace bolje da nisi dolazio ovde,
trosis vreme...

Sve u svemu svako ima pravo na po malo od onoga sto je pisao. Onima kojima se ne svidja da se sutiraju, skacu ili sta vec elegantno mogu da odu malo pozadi i nista im nece faliti, oni koji hoce da skakucu i sl. komotno mogu da odu malo napred i da sve to rade i nista im nece faliti. . . A oni retardi koji dodju da se biju i sl. njima i onako nije mesto na svirci vec negde drugde. . .

Sve u svemu svako ima pravo na po malo od onoga sto je pisao. Onima kojima se ne svidja da se sutiraju, skacu ili sta vec elegantno mogu da odu malo pozadi i nista im nece faliti, oni koji hoce da skakucu i sl. komotno mogu da odu malo napred i da sve to rade i nista im nece faliti. . . A oni retardi koji dodju da se biju i sl. njima i onako nije mesto na svirci vec negde drugde. . .

mislim da je ovo reklo sve o ovoj temi vishe....

300 godina...:think:
Jesi li siguran..?
Inace ja i dalje tvrdim,
sve je to ista bagra...
I gle cuda ja ne spadam u nju...
Ja nosim martinke zbog samoodbrane,
a ne da bih uletela u sutku i sutirala ljude...:roll:
Dakle nja nja bla bla blah ca cu...
ni ja ni ti necemo menjati misljenje i ovako i onako...
Inace bolje da nisi dolazio ovde,
trosis vreme...

Ne bukvalno 300 godina :ok:
A sto se dolaska tice...mnogo ti kukas na svoj grad koji u sustini nije los! :bye:

Shutke su OK u granicama normale,ono kao guranje,skakanje i to...ali brate kada dodju budale koje hoce glavu da ti otkinu to nije normalno.

Iskreno mislim da su metalci dosta normalniji po pitanju shutki nego npr. pankeri ili skinsi.
Kad god na metal svirci izbije neka shutka,ako neko padne odmah se nadje neko da te podigne i tako to,bratski.
Ali pankeri i skinsi u vecini ne znaju da se u shutkama ponashaju normalno,bukvalo tuku sve oko sebe.

Na jednoj svirci u Luving room-u sam bio uvuchen u shutku i ja sluchajno naletim na skinsa i udarimo se glavom o glavu.Hvala bogu te je lik video da sam dosta mladji od njega pa nije ubio boga u meni vec me samo bacio na stranu i nastavio masakr.

Sendmen ok su i punkeri i metalci ali su skinsi budale oni udaraju pesnicama (uverio sam se na Ritmu Nereda kada me je lik duplo stariji od mene navalio pesnicom u pluca),ja sam sinoc se gazio u sutci sa likovima koji su stariji i po 5-6 godina (ja imam 17) i bili su svi punkeri i kad god nekog obore odmah ga podignu (mene nisu ni jednom oborili,jer sam imao srece) i niko nije udarao pesnicama,vec je bilo samo sutiranje i guranje!!

Back