Guitar_Thrill
Aktivan član
- Poruka
- 1.821
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobre su sutke,ja imam specijalne martinke za to
Najbolje od najboljeg!
Onolka energija koja je poslata sa bine nista drugo i nije mogla da uradi osim da podigne ljude i da naprave to sto su napravili. . .
dobre su sutke,ja imam specijalne martinke za to
dzaba kad ne mozes noge ko svet da dignes.
Kao da nisam bio u sutkama,u patikama si daleko funkcionalniji.A posto sam sportista i mogu da dignem nogu iznad glave to sam jednom primenio na Alogiji kad su me na silu ugurali u sutku.Mlate se panjevi u martinkama,ja podigao nogu i lika koji me je pre toga izubijao po cevanicama skucam u glavu.Po sred face.Dok se opasuljio ko je ja sam na finjaka izasao iz sutke i nastavio mirno da gledam koncert
Kao da nisam bio u sutkama,u patikama si daleko funkcionalniji.A posto sam sportista i mogu da dignem nogu iznad glave to sam jednom primenio na Alogiji kad su me na silu ugurali u sutku.Mlate se panjevi u martinkama,ja podigao nogu i lika koji me je pre toga izubijao po cevanicama skucam u glavu.Po sred face.Dok se opasuljio ko je ja sam na finjaka izasao iz sutke i nastavio mirno da gledam koncert
Da se negde u masi nismo sreli?![]()
Slazem se...
bez martinki ni na jedan koncert...
Ne obavezno. Mozes ici i u starke i nike. . . Ja sma sada na exitu isao jedan dan u martine, a sve ostalo u patike i nije mi nista falilo da se sutam, skacem i sl. Mada jeste, kad ti neko stane na nogu osetis kad si u patike, dok u cipele nista. . .

Dzudo i Aikido su mi uza specijalnost.Sta trazim?Gledam i uzivam u muzici,a ne da smrdim na pivo.
S obzirom da ti spavas u podzemnim prolazima i razumem te kad tako nesto odvalis

Kad te jednom ti "pijani i drogirani" metalci sacekaju i cokulama polupaju sve zube neces vise misliti o svojoj specijalnosti. (mislim na BH ekipu) -- Ovo ti je prijateljska opaska--
Moze da se desi,al nema svrhe da pricam vama ovde koji me ne poznajete koliko sam lud i da mi u takvim situacijama nije problem da potegnem neko oruzje.Jer te ekipne sacekuse uglavnom organizuju sise koje ne smeju da izadju na fer.
Pa sam tako zimus liku rascopao glavu ciglom jer me saleteli njih cetvorica.
Zato ne volim nikoga da izazivam i uvek gledam svoja posla,jer sam par puta napravio ozbiljno sr*nje
Uzmi u obzir da sam ja zensko,
i da izbegavam sutke...
Ali me ipak uvuku...
Zato ne idem bez martinki...
I da, dodje u starke I? Ima kod nas u NS jedna mala, mislim po dimenzijama, skace na svakoj svirci i sl. I sreca j eljudi oko nje da je ona mala inace bi svi leteli na sve strane. . . Ni manje devojke, ni vise snageI da, dodje u starke
![]()
Ali ipak jednom zavrsih na zemlji u blatu :hang:I uzmi u obzir da ja volim da slusam muziku,
a ne da se napijem i sutiram okolo...