SUTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dobre su sutke,ja imam specijalne martinke za to

Slazem se...
bez martinki ni na jedan koncert...

dzaba kad ne mozes noge ko svet da dignes.

Netacno,
svako moze normalno da podigne nogu u martinkama,
osim ako nije neki rahitik,
iskreno...
I dovoljno je malo da podignes nogu,
malo da usmeris pravac,
opustis se,
i pustis da gravitacija ucini svoje...

Kao da nisam bio u sutkama,u patikama si daleko funkcionalniji.A posto sam sportista i mogu da dignem nogu iznad glave to sam jednom primenio na Alogiji kad su me na silu ugurali u sutku.Mlate se panjevi u martinkama,ja podigao nogu i lika koji me je pre toga izubijao po cevanicama skucam u glavu.Po sred face.Dok se opasuljio ko je ja sam na finjaka izasao iz sutke i nastavio mirno da gledam koncert

Kao da nisam bio u sutkama,u patikama si daleko funkcionalniji.A posto sam sportista i mogu da dignem nogu iznad glave to sam jednom primenio na Alogiji kad su me na silu ugurali u sutku.Mlate se panjevi u martinkama,ja podigao nogu i lika koji me je pre toga izubijao po cevanicama skucam u glavu.Po sred face.Dok se opasuljio ko je ja sam na finjaka izasao iz sutke i nastavio mirno da gledam koncert

Ja pricam o devojkama,
uvucenim u sutke,
mogu prilicno da podignem nogu,
ali realno,
dzabe kada nemam snage...
Bolje da je podignem nesto manje,
i da mogu da se odbranim,
nego da izvodim pirletu,
medju namunjenim lancima, katancima, martinkama-metalcima...
Zar ne..?

Ti si neki nindza a?

E o ovakvima vam ja pricam... izadji brate na ulicu pa se tuci s kim hoces. Sta trazis na metal svirci ako ne mozes da iskuliras sutiranje po cevanicama i polivanje pivom?

mogao si lepo i pistolj da poneses pa da poubijas stoku sa pristojne razdaljine....jeste da je malo glupo pricatio o poenti sutke,ali svakako poenta nije da pokazes svoje borilacke vestine....

Ja mogu da trpim neke stvari do odredjene granice.Tako sam i trpeo tog tipa koji me je prvo izgrebao kao majmuna,onda mi se uhvatio za dukser i konstatno me sutirao po cevanicama i potkolenicama kao da je iz dzungle izasao.
I kad sam probao da ga sklonim od sebe nije vredelo,dal je bio pijan ili drogiran ne znam jer razuman covek se tako ne ponasa.E pa kad recima i na miran nacin takvima ne mozes apsolutno nista da objasnis zasto bi ga i dalje trpeo?

Secam se,2005. godina mislim,svirao je bora corba u centru.Posto boru slusaju sve generacije bilo je i dece,starih ljudi...I onda su tru metalci poceli sa pivom da polivaju sve redom,pocela je sutka u kojoj su mlatili apsolutno sve.Ljudi su se povukli 20 metara desno od stejdza tako da nisu ni videli one gore.Medjutim to im je bilo malo,poceli su da zalivaju i neke tipove sa pivom koji nisu metalci ali ljubitelji roka.Izbila je opsta tuca nazovi fensera i metalaca,bilo je i nekih 5-6 skinera.Koncert se prekinuo,metalci su dobili takve batine da nikom ne pozelis tako nesto.Cak je jedan zaradio prelom nosa,krvi je bilo kolko si hteo...

Dzudo i Aikido su mi uza specijalnost.Sta trazim?Gledam i uzivam u muzici,a ne da smrdim na pivo.
S obzirom da ti spavas u podzemnim prolazima i razumem te kad tako nesto odvalis

Kad te jednom ti "pijani i drogirani" metalci sacekaju i cokulama polupaju sve zube neces vise misliti o svojoj specijalnosti. (mislim na BH ekipu) -- Ovo ti je prijateljska opaska--

E sad ide ona stara tema..." Da li je nuzno oblaciti se u skladu sa muzikom koju slusas"

Ti recimo dodjes u belim farmerkama i kosuljici na svirku, mirises lepo, jednostavno, cist si... a pored tebe metalac u crnoj maji koja se cedi od znoja, mase glavom a tebi njegova kosa upada u usta... I ko je bolje prosao, prljavi metalac ili ti koji si uprljan?

Poenta je da ne kukas sto te je neko sutnuo u dupe i sto si poliven pivom. Postoje i fensi klubovi u koje mozes da ides! :bye:

Kad te jednom ti "pijani i drogirani" metalci sacekaju i cokulama polupaju sve zube neces vise misliti o svojoj specijalnosti. (mislim na BH ekipu) -- Ovo ti je prijateljska opaska--

Moze da se desi,al nema svrhe da pricam vama ovde koji me ne poznajete koliko sam lud i da mi u takvim situacijama nije problem da potegnem neko oruzje.Jer te ekipne sacekuse uglavnom organizuju sise koje ne smeju da izadju na fer.
Pa sam tako zimus liku rascopao glavu ciglom jer me saleteli njih cetvorica.
Zato ne volim nikoga da izazivam i uvek gledam svoja posla,jer sam par puta napravio ozbiljno sr*nje

Poslednja izmena:
Moze da se desi,al nema svrhe da pricam vama ovde koji me ne poznajete koliko sam lud i da mi u takvim situacijama nije problem da potegnem neko oruzje.Jer te ekipne sacekuse uglavnom organizuju sise koje ne smeju da izadju na fer.
Pa sam tako zimus liku rascopao glavu ciglom jer me saleteli njih cetvorica.
Zato ne volim nikoga da izazivam i uvek gledam svoja posla,jer sam par puta napravio ozbiljno sr*nje

O tome ti govorim! Ali sad smo vec otisli od teme...

Najbolja sutka je bila sinoc na Irish Stew, bilo je nekako... drugacije XD Napravili su odlicnu atmosferu tako da nije bila sutka tipa gde gledas nekoga da ubijes, nego onako svi alkoholisani, ona diiiivna irska muzika i svima vidis osmeh na licu, osecas se kao da su ti svi oko sebe braca :hahaha: Ali ipak jednom zavrsih na zemlji u blatu :hang:

Back