Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.072
Ne i zbog peglanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muziku mozes da slusas i kod kuce. Na koncerte se ide zbog energije...
Koja glupost...Muziku mozes da slusas i kod kuce. Na koncerte se ide zbog energije...
MOLIM..?
Nije meni isto kada slusam kuci preko zvucnika,
kao kada gledam izvodjace kako se predaju prilikom sviranja muzici,
a i ja sa njima...
SUTKA!!! nije energija,
vec izivljavanje...
Energija je skakanje, headbengovanje, pevanje,
ako muzika to dozvoljava igranje...

ebg ja sam na Sid*-ovoj strani,nije isto kad muziku slushash u kuci i u masi,rulji,energija te ponese.......ne svirke/koncerte i idem zbog te energije zive svirke,muzike.......al nama devojkama je ipak malo zajebanije da ulazimo u shutku.........obicno nas uvuku,a ima i dzentlmena,hehe
Ja sam samo jednu-dve svirke odgledao u netreznom stanju i sve sam ih gledao da bih uzivao u muzici, a pored toga i da se iskacem, ispraznim i izuzivamI uzmi u obzir da ja volim da slusam muziku,
a ne da se napijem i sutiram okolo...
Ponese te masa...
Ali to ne znaci samo sutka...

Machine head tacnije Caliban predgrupa i "zid smrti" koja je to sutka bila jaooooooo...
MOLIM..?
Nije meni isto kada slusam kuci preko zvucnika,
kao kada gledam izvodjace kako se predaju prilikom sviranja muzici,
a i ja sa njima...
SUTKA!!! nije energija,
vec izivljavanje...
Energija je skakanje, headbengovanje, pevanje,
ako muzika to dozvoljava igranje...
Koja glupost...
Prvo naucis sta je SUTKA i kako je nastala (zbog cega je nastala) e onda mozes i da mi kazes da li je izivljavanje...ok?
Ocigledno je da ste vi metalci odavno zaboravili poentu svega pa sutku dozivljavate kao izivljavanje... A i ono mlacenje na vasim koncertima nije sutka nego...obicno mlacenje...
Ja znam sta je sutka,
ali ovo nije to...
I ja dragi zivim u malom gradu,
tkd iz dosade idem na punk koncerte,
sve ista bagra,
bre,
ponasanje 0...
Bilo metalci pankeri rockeri...
A da ti ne mesas bezazleno hedbengovanje sa sutkama mozda???
Bio sam ja u tvom "malom" gradu sa tvojim ortakom Banetom i posto sam ja jelte bio gost isli smo na "pank" svirku. Publika bas i nije bila pank
Pogo je preteca sutke...skakanje gore dole, vremenom od doze pijanosti pankera pogo je postao i i guranje drugih ljudi okolo, tako nastaje ta famozna SUTKA o kojoj vi pricate kao da idete u boj... "Ja nosim martinke kad idem, ja sam nindza kornjaca, ja sam ovo-ja sam ono"...
Sutka nije uleteti i SUTIRATI druge...to je *** neki trend koji traje vec 300 godina a ja ne znam iz kog razloga...
I jos da kazem, zasto je to skakanje gore-dole (pogo) bilo bitno...prvo da bi ljudi videli bend koji nastupaju a vremenom zbog energije koju osecaju pa su i poceli da guraju one pored sebe...
Toliko od mene![]()

Prvi put da se slazem sa Nodi![]()
Sve u svemu svako ima pravo na po malo od onoga sto je pisao. Onima kojima se ne svidja da se sutiraju, skacu ili sta vec elegantno mogu da odu malo pozadi i nista im nece faliti, oni koji hoce da skakucu i sl. komotno mogu da odu malo napred i da sve to rade i nista im nece faliti. . . A oni retardi koji dodju da se biju i sl. njima i onako nije mesto na svirci vec negde drugde. . .
300 godina...
Jesi li siguran..?
Inace ja i dalje tvrdim,
sve je to ista bagra...
I gle cuda ja ne spadam u nju...
Ja nosim martinke zbog samoodbrane,
a ne da bih uletela u sutku i sutirala ljude...
Dakle nja nja bla bla blah ca cu...
ni ja ni ti necemo menjati misljenje i ovako i onako...
Inace bolje da nisi dolazio ovde,
trosis vreme...