đubrad su spremna na sve, čak i na prolivanje krvi, veoma mali deo je na to spreman...a pitanje, kako bi reagovale strane službe, da li bi napravile neku tešku provokaciju...slažem se sa tobom, da je režim tih dana bio pred padom, samo da se masovnije izašlo na ulicu
Bas napisah, svakim danom koji cekamo sve cemo ih teze zbaciti i bice potrebno vise borbe i zrtava. A MAFIJA, to je neko rekao - nije moje - VLAST NECE DATI NI U SNU MILOM. Pa njima je ovo san snova - mafija upravlja drzavom. Znaci bukvalno rade sta hoce, suspendovali su celokupno pravosudje osim da terorisu nas gradjane. Za njih vise nikakvi zakoni ne vaze, ili ih prosto izmene da im odgovaraju.
Nema, gradjani su cekali ne znam sta, ljudi im objasnjavaju odkad da ce biti samo gore i KAKO CE TO BITI GORE, i evo jos im nije dogorelo.
Gledam sad ove iz turizma i free lancere, napravili miting sami umesto da pozovu sve gradjane i sve ugrozene da im se pridruze. A onda ce ovi protiv kradje dece da naprave svoj miting na koji nece doci ovi iz turizma i freelanceri, a nece doci naravno ni lekari. Ali ce zato lekari da naprave protest protiv mera u zdravstvu i za vece plate neki treci dan, i niko od pomenutih osim lekara nece izaci.
Onda ce profesori da naprave protest ispred Filozofskog da se oslobodi Filozofski fakultet i doci ce samo profesori i 27 studenata.
Onda ce Narodne patrole napraviti protest protiv migranata, i niko od gorepomenutih (turizam, lekari, filozofi...) nece doci. Mada momcima iz Patrola svaka cast izlaze na skoro sve, ovo samo navodim kao primer.
I sad spisak mozete da sirite po zelji.
A ZAPRAVO SVI PROTESTI IMAJU JEDAN ISTI UZROK - LOPOVSKU I IZDAJNICKU VLAST. I umesto da je vec kod prvog prostesta ostatak gradjanstva shvatio da problem dolazi i kod njih pre ili kasnije, i da odmah svi izadju i da smenimo bandu, svako cega da njemu dogori do nokata pa onda izlazi ISKLJUCIVO SAMO ON (mislim po nekakvom grupisanju ON, ne kao pojedinac).
I zato se Vucic slatko smeje ovcama. A SVE STO JE TREBALO I STO TREBA JE DA SVI IZADJEMO U ISTOM TRENUTKU. I ne treba svi da dodju u Beograd, upravo suprotno, svako treba da ustane u svom gradu. Onda me mogu da posalju policiju iz cele Srbije u jedan grad, i policijske stanice ima da padaju kao kruske. Pa vidite valjda da smo za njih mi svi STOKA. STA BRE CEKATE, POZIV NA GAJBU SVAKOM LICNO NAPISAN NA SVECANOJ POZIVNICI I POTPISAN?
Ako je narod toliko glup da ne shvata ovu prostu cinjenicu onda i treba da izumre. Samo mi zao (u tom slucaju) decice i mene i moje porodice. Ja sam svoja ledja dobro podmetnuo 7. jula i dobro dobio, i izaci cu opet, ali ako nas ne bude to je to - KRAJ.