O, Booože, šta sve pročitah... I kako onda da se ne raspišem, dok vas sve redom demantujem?
master_of_errors:
po meni prevara nije sexualni cin,vec to kada nekoj drugoj osobi poklonis paznju,vreme i emocije koje su rezervisane za voljenu osobu...inace,ne znam nikoga ko se zaljubio posle dobrog kresanja...kresanje je kresanje,nagon,zelja tela
Reci, zašto ti je teško da rezervišeš svoje telo samo za jednu, a nije ti problem da to uradiš sa “pažnjom, vremenom i emocijama”?
Po istom principu se može reći – pažnja je pažnja, emocije su emocije, misliš da je nemoguće da voliš istovremeno više devojaka? Dve, OK… A to, eto, nije u redu, to je prevara? :shock:
master_of_errors:
nisam rekao da sex nije prevara,ali sam termin prevara znaci da si nesto obecao prethodno,a to sem u zajednici muza i zene-braku,ne vidim igde da to stoji...kad se zabavljas s nekim precutno se slazes da volis samu tu osobu,a ko moze da odvoji ljubav i sex videce da sam u pravu...zasto dolazi do razvoda posle npr. 10 godina braka,zbog nedostatka ljubavi ili sexa?
Ovaj, pa vi se dogovorite, onda, ako dozvoljavate jedni drugima…
A ja sad treba da dečka pitam: “Hej, da li ti misliš da je prevara, telesna, OK, i hoćeš li se ebati sa drugom ako dozvoli prilika?” Da odmah znam, jer ako mi ne kažeš na vreme to će biti prevara… Neke se stvari podrazumevaju, majku mu…
Mislim, nemam ništa protiv ni svingera, oni barem ne varaju nikoga… PREVARA U PREVARI jeste upravo činjenica da jedno ne zna da ga je ovo drugo prevarilo.
Što se tiče braka i razvoda, ko zna zašto do toga dolazi… I kakve to ima veze sa temom? Tema je, ako se ne varam, ZAŠTO je prevara pogrešna, tako nešto, nije poenta da se mi izjasnimo da li osuđujemo prevaru ili ne… Mislim, slobodno me demantuj, Elena, barem mi tako odgovori, kad već ni na šta drugo nisi…
I, najzad, dolazimo do najzanimljivijeg. Master, vrlo je bitno, da li ti ovde zastupaš neki hrišćanski pristup stvarima? Kao, mi smo se “obećali jedno drugom” na papiru i pred svedocima?