Sustina prevare?

MagicFinger:
Posto vidim da ima raznih konstatacija, interesuje me vase misljenje za ovakvu situaciju:
Muz i zena, normalan brak zive u ljubavi.
Ona, nema nista protiv da On kresne neku ribu sa strane. Pod jednim uslovom, da se ne zaljubi i da joj ne pridaje manje paznje i ljubavi. Jer je svesna njegove privlacnosti i kako deluje na zenski rod.
On, poslovan i ima totalnu slobodu sto se tice izlazaka, moze da kresne 75% riba od onih koje mu se svidjaju, ponekad to i ucini, ali je svestan da ga bilo koja riba delimicno odvaja od posla i porodice, tako da sve drzi pod kontrolom i ne zloupotrebljava sve to ni na koji nacin.
logicki se namece pitanje "da li i ona ima slobodu?" Da, ima ali je ne koristi.
ako si postavio pitanje i sam dao odgovor onda ja nemam nista da dodam...ne znam o kakvoj vrsti slobode se radi...da i ona ima sex sa nekim drugim? :confused:

evo bas je pre neki dan supruga a.kirilenka,ruskog kosarkasa u nba,izjavila da njen muz moze da je prevari jednom godisnje,jer ce on tako biti srecan i njihov brak bolji,posto se on izlaze mnogim naporima tokom sezone...e u tom konzervativnom salt lake city-ju su napravili ceo skandal oko misljenja i odluke jedne hrabre zene,koja je samo iznela svoje misljenje...na vrh svega,sam kirilenko je izjavio da je zbog toga sto je takva voli najvise na svetu... ;)

Da se malo filozofiramo....

ZAVISNO OD SMISLA ŽIVOTA

-kod biološkog cilja i smisla života ....prevara je kad se ostavi seme u drugoj ženi
-kod hedonističkog...........prevara je kad se pruži uživanje drugoj ženi
-kod socijalnog ........prevara je kad se javno prikaže sa drugom ili koketira sa drugom očigledno nekom gledaocu

kad su nesigurne osobe u pitanju onda bez obzira na cilj , postoji strah da će se baš desiti sve u paketu , pa bez obzira da li postoji onaj ključni detaljčić , postoji strah od prevare,....čak i od pogleda.....
Kad je emotivno u pitanju , tu je već prisutna projekcija , tj. ono iz zaljubljivanja , pa se prevara ne posmatra isključivo kao seksualnost ili kao partner , već kao akcija.....
Tako se akcija razbijanja snova uvek tumači kao neprijateljstvo , bez obzira da li je pozitivna ili negativna....To što se sve zove jednom rečju prevara , ustvari skriva pravu prirodu žene koja reaguje....

Iste podele mogu i kod muškaraca, malo modifikovane jer žena je jezgro......
biološki.......prevara je kad je drugi ostavio seme u njoj
hedonistički .......kad emotivno vodi ljubav , a pošto uglavnom neemotivno vodjenje ljubavi znači da nema emotivnog prema nekome(ovo nije dokazano ovde, ali ne znam koliko se ljudi slažu sa ovim) , to ispada da svako vodjenje ljubavi jeste hedonistička prevara...

sociološki .......kad emotivno oseća prema drugom....(malo je različito , baš zbog razlika prema emotivnom žene i muškarca)

Isključivost žene , isključuje emotivno angažovanje na više mesta a da nije od nje rangirano.....
tako da svi osim prvog ispadaju supstitucije....

Muškarac često rangira seksualno , a emotivno uopšte ne rangira....tako da tu nema supstitucije , jer "izbor žena" nije ugrožena ni malo......Problem je kad počne da rangira....kad se od mužjaka pretvori u muškarca....

....još mora da se krčka.......

master_of_errors:
evo bas je pre neki dan supruga a.kirilenka,ruskog kosarkasa u nba,izjavila da njen muz moze da je prevari jednom godisnje,jer ce on tako biti srecan i njihov brak bolji,posto se on izlaze mnogim naporima tokom sezone...e u tom konzervativnom salt lake city-ju su napravili ceo skandal oko misljenja i odluke jedne hrabre zene,koja je samo iznela svoje misljenje...na vrh svega,sam kirilenko je izjavio da je zbog toga sto je takva voli najvise na svetu... ;)

...cemu sve to?....sta mislis da zene nemaju nagone kao i muskarci?...to je potpuno besmisleno...pa ja sam se par puta u vezi maltene lancima vezivala da ne bih prevarila decka...polazim od toga da smo ljudi a ne zivotinje i da nam je data izmedju ostalog osobina da se kontrolisemo...
...naravno kada je u pitanju brak...kada si sa nekim mnogoooo dugo....razumem da se desi ispad i verovtno bih ga istolerisala...ALI...ne ispad da je kresnuo tamo neku tek da bi stavio crticu...vec ako mu je stvarno zakucalo srce za nekim...a pritom mu je brak u kom je vazniji i vise mu znaci od te prolazne avnture...znam da je to emotivno mnogo gore ali po meni je mnogo postenije...

master_of_errors:
hvala bliss sto si sa velikim strpljenjem ispisala nesto sto se provlaci verovatno od pocetka foruma krstarice...nisam zeleo nista da ti zamerim,ali mi jedna stvar probija misli...da li biti u vezi znaci non-stop misliti o tome da li ti je partner veran i biti opsednut time,kakva je to veza...ja vise verujem emocijama koje su povezane sa srcem...ta opsednutost vernoscu moze biti znak nekih kompleksa manje vrednosti kod takvih osoba...zasto bih ja bio opterecen time da li me devojka vara ili ne,jednostavno cu verovati svojim instinktima...ne mislim nista lose o tebi bliss,nista zlonamerno,naprotiv,osecam veliko postovanje prema svakom ko ne deli moje misljenje,a pokusava verbalnim(u ovom slucaju pisanim) da pobije moje navode...na provokacije reagujem nesmotreno... :oops:
jos uvek stojim da sexualni cin ne moze da se izjednaci sa ortodoksnom prevarom,jer,posebno kod muskaraca,nekada se razmislja sa dve glave kada je pohota u pitanju,a kada je prava prevara u pitanju onda sam mozak odlucuje i tu nema greske i povratka...to je vec odlika same licnosti...ako trazimo romanticnu ljubav,naici cemo na vetrenjace...u antici su svi menjali po 5 i vise partnera u kratkim periodima ,pa su ipak u to vreme napisane jedne od najiskrenijih i najboljih ljubavnih pesama ikada...peace

...kada su dvoje ljudi u vezi...izjave i postupci su kljucne stvari na kojima se gradi poverenje...kada neka osoba daje izjave suprotne od onoga kako se ponasa...i obrnuto....druga strana gubi poverenje...kada se gubi poverenje to se ne odrazava na samo jedan aspekt veze...vec na mnogo...vremenom ...povredjena strana stvara sliku da je sa lazovom...tada ti nikakvi izgovori ili aduti ne mogu pomoci da se izgubljeno vrati...
...sve je to lepo...emocije ...srce...ali mi se cini da su odnosi u vezi od par godina drasticno zamrseniji od toga sto si ti upravo rekao...opsednutost vernoscu se javlja kao nedostatak ukupnog poverenja u neku osobu...i provlaci se kroz SVE aspekte veze...i ne ma po meni veze ni sa kakvim kompleksima...vec samo i iskljucivo sa ponasanjem suprotne strane...
...i da ...da ne zaboravim... jednom mi neko rece da je veza kao biljka i da ju je potrebno redovno zalivati...peace ;)

Mislim da vas sve svrbi nesto pa tako pricate.Takodje mislim da sve sto je prirodno, kao i moralne norme koje postoje vec vekovima, principi i ostalo ne treba siliti.Naime vecinu stvari i pojava i principa, u ovom i pogotovo proslom veku, covek hoce da promeni po svaku cenu sto bih ja nazvao siljenjem situacije.Eto ta prevara, pa ljubav prema istom polu, pa na naucnim poljima x stvari...Mislim da sve sto je neprirodno donosi ljudima nesrecu.Niko od prevare nije imao srece.To zadovoljstvo od nekoliko trenutaka vas posle tinji i ne da vam mira i kad tad morate da platite ceh-na ovaj ili neki drugi nacin.Dok su prevare bile nus pojava svet je bio sretniji i postojala je institucija brak i porodica.Danas je to sve poremeceno zahvaljujuci "in"zivotu koji ce nas sve odvesti u propast.Danas ste "srecni" ako imate puno love, ako ste zvucno ime, ako ste mocni da ne kazem svemoguci...To je privid jer zivimo u svetu gde su vrednosti ljudi pobrkane.A to cemo shvatiti kad bude kasno.I sve sto je vezano za "in" nacin zivota ce nam doneti i donosi nesrecu!Imali smo prilike da vidimo, u proteklih 15 godina mnogo in ljudi koji vise nisu medju nama, ali koji su nazalost vecini mlade populacije postali idoli.Mislim da bi oni sve dali da su ostali anonimusi i ziveli normalno a da su jos zivi!Normalan zivot je IN I SRECA bezuslovno!

U nekim citatima primecujem, da je prevara nesto nenormalno, neka stvar koja se desava svakom hiljaditom paru. Imam utisak, da neki forumasi/ce, ne zele svatiti danasnje realno stanje prevare, i da je ono u procentima izuzetno visoko, i da ga ja razumijem, ili pokusavam da ga svatim, jer zivim u takvo doba. Toga je bilo i kad su zivele nase bake, do duse u manjem omjeru, a razlozi sto je bilo u manjem procentu. je u tome? sto je zena imala tada izuzetno veliku STRAH, prevaru je pravila sa osobom u koje je imala izuzetno veliko poverenje, vise je interesovalo to(poverenje i sigurnost) nego njegova ljepota, sto znaci da je na neki nacin PREVARA prirodna. Ne zelim da dokazujem da sam ja nesto mnogo savremeniji od vas, jednostavno zelim da vam dokazem da morate to realnije sagledavati, mi mozemo sada ispred racunara staviti knjigu"filozofija jedne zene", i FILOZOFIRATI na tu temu, ali to je bjezanje od prave stvarnosti. Neces prevariti partnera sve dok si zaljubljen u njega, a prirodno je da covjek ne moze cjeli zivot biti zaljubljen, prevare pocinju tada, ili jos ranije ako partner nije zaljubljen i nije toliko opcinjen svojom vezom. Ja sam to tako svatio, i nikad nisam zelio da nekog iritiram mojim realnim svatanjem danasnjice. I jos samo nesto, LJUBAV NIJE VJECNA, VJECNA JE STRAH.

MagicFinger:
Posto vidim da ima raznih konstatacija, interesuje me vase misljenje za ovakvu situaciju:
Muz i zena, normalan brak zive u ljubavi.
Ona, nema nista protiv da On kresne neku ribu sa strane. Pod jednim uslovom, da se ne zaljubi i da joj ne pridaje manje paznje i ljubavi. Jer je svesna njegove privlacnosti i kako deluje na zenski rod.
On, poslovan i ima totalnu slobodu sto se tice izlazaka, moze da kresne 75% riba od onih koje mu se svidjaju, ponekad to i ucini, ali je svestan da ga bilo koja riba delimicno odvaja od posla i porodice, tako da sve drzi pod kontrolom i ne zloupotrebljava sve to ni na koji nacin.
logicki se namece pitanje "da li i ona ima slobodu?" Da, ima ali je ne koristi.

Ovo je i moja vizija uspesnog braka.
Odgovor na tvoje pitanje je- da, ali je ne koristi jer jednostavno nema potrebu , ili je (ako ima potrebu) ponekad i iskoristi ali pod istim uslovima koje i od njega trazi. Rezultat> srecna i dugovecna zajednica. Verovali ili ne ovako u praksi funkcionisu najsrecniji i najdugovecniji brakovi.

Licno poznajem parove koji su danas matori ljudi od nekih 70 godinai upravo su iz te price, u braku vec 40 god. imaju i decu i unuke i kad ih vidite kako se vole i paze medjusobno samo pozelite tako nesto. A i istina je da su oboje kroz tih 40 godina braka varali jedno drugo ali to onaj drugi nikada nije saznao, mladost je prosla njihov brak opstao i danas su srecniji nego ikad. Njihova deca i unuci takodje nikada nece saznati kako su mama i tata ziveli dok su bili mladji i da su oboje varali, i misle kako eto imaju svetli primer vernosti u porodici. Tako da kada sudite o necijem zivotu zapitajte se iz kog ugla imate mogucnost da posmatrate stvari. Da li je uvek sve onako kako se cini?
I opet koliko je sve to i bitno?
Ima i bitnijih stvari u zivotu od toga ko je s kim spavao.

Veliki pozdrav svima koji misle isto i onima koji misle drugacije.

paradizo:
U nekim citatima primecujem, da je prevara nesto nenormalno, neka stvar koja se desava svakom hiljaditom paru. Imam utisak, da neki forumasi/ce, ne zele svatiti danasnje realno stanje prevare, i da je ono u procentima izuzetno visoko, i da ga ja razumijem, ili pokusavam da ga svatim, jer zivim u takvo doba. Toga je bilo i kad su zivele nase bake, do duse u manjem omjeru, a razlozi sto je bilo u manjem procentu. je u tome? sto je zena imala tada izuzetno veliku STRAH, prevaru je pravila sa osobom u koje je imala izuzetno veliko poverenje, vise je interesovalo to(poverenje i sigurnost) nego njegova ljepota, sto znaci da je na neki nacin PREVARA prirodna. Ne zelim da dokazujem da sam ja nesto mnogo savremeniji od vas, jednostavno zelim da vam dokazem da morate to realnije sagledavati, mi mozemo sada ispred racunara staviti knjigu"filozofija jedne zene", i FILOZOFIRATI na tu temu, ali to je bjezanje od prave stvarnosti. Neces prevariti partnera sve dok si zaljubljen u njega, a prirodno je da covjek ne moze cjeli zivot biti zaljubljen, prevare pocinju tada, ili jos ranije ako partner nije zaljubljen i nije toliko opcinjen svojom vezom. Ja sam to tako svatio, i nikad nisam zelio da nekog iritiram mojim realnim svatanjem danasnjice. I jos samo nesto, LJUBAV NIJE VJECNA, VJECNA JE STRAH.

Veliki pozdrav tebi, izgleda jednom od retkih realnih ljudi ovde. Ili se ostali samo foliraju, ne znam sta je u pitanju. Eto ja sam svesno i namerno postavila ovu temu na jedan provokativan nacin, pa ispadoh neka grozna zena. Neka. A ja sam samo realna. A sto se tice nasih baka i deka evo bas u prethodnom odgovoru dadoh jedan meni poznat zivi primer.

@ Paradizo

Zaboravih, jedino se ne slazem sa tvojom poslednjom recenicom . Ja pak mislim da ljubav moze da bude vecna, ali da vremenom postaje drugacija.Posle mnogo godina zajednickog zivota mozete svog partnera da volite mnogo jace nego pre, ali jednom drugacijom vrstom ljubavi. I po meni je to pravi blagoslov, naci srodnu dusu, naci nekoga s kim mozete da provedete zivot, nekoga s kim mozete da zivite zajedno, i u dobru i u zlu (ne kaze se za dzabe), nekoga koga cete moci da volite na sve nacine na koje se moze voleti drugo ljudsko bice. A povremeni izleti nemaju ama bas nikakve veze sa tim.

elenabg:
@ Paradizo

Zaboravih, jedino se ne slazem sa tvojom poslednjom recenicom . Ja pak mislim da ljubav moze da bude vecna, ali da vremenom postaje drugacija.Posle mnogo godina zajednickog zivota mozete svog partnera da volite mnogo jace nego pre, ali jednom drugacijom vrstom ljubavi. I po meni je to pravi blagoslov, naci srodnu dusu, naci nekoga s kim mozete da provedete zivot, nekoga s kim mozete da zivite zajedno, i u dobru i u zlu (ne kaze se za dzabe), nekoga koga cete moci da volite na sve nacine na koje se moze voleti drugo ljudsko bice. A povremeni izleti nemaju ama bas nikakve veze sa tim.

Moze, slazem se, samo sto ja to zovem drugim imenom VJERA, jer ta ljubav prelazi u vjeru ljubavi, sto znaci da ti vjerujes u tu ljubav, i onda je to vise vjera nego ljubav, a mi znamo da bez vjere nema ni zivota, e sad treba vidjet, jeli to jos veca ljubav ili ne, ali u svakom slucaju to nije ona ista koja je bila. Znaci da ovaj nas razgovor nikako ne mogu prihvatiti tinejdzeri, i osobe koje su nesto starije, a istog mentalnog sklopa po tim pitanjima, s ovim ce se mozda sloziti zrelije osobe.

Ma šipak.......

sad već pričate o ljubavi , a ne o prevari....

A prevara može da se napravi i kad se neko voli....
Pa lako je teoretisati , kad isključite najgluplje i najopasnije situacije....

Ljudska svest nije samom čoveku poželjna kao racionalna , a očekujete da on sam zna svoje reakcije po raznim uticajima, na njegovo osećanje kao što je ljubav ili vernost.....

On meri večito, a baš to bežanje od stvarnosti utiče da ne meri sve.
i tako u priči ne meri sve, a kad se desi situacija onda izlaze na videlo novi momenti....

Pa posle ispadne , bio iznenadjen svojom reakcijom (on , čovek).

Ljubavi je potrebna i sreća , u smislu da ne udari po onim stvarima koje ne mogu da izdrže i to onda kad ne treba....

poverenje , snaga, smirenost, sve to osciluje, menja svoje vrednosti u vremenu , i jako je bitno da se uticaj ne desi kad je kritično.....Inače ode mast u propast.

Naravno , mnogi parovi lepo žive , neki dobrano svojom zaslugom , a drugi svojom okolnošću.-.....

Ako je to veza kojom opravdavate polako prelaženje na ljubav kao pretežan činilac za nastajanje ili sprečavanje prevare....

@Tuzni patak

Pa naravno o ljubavi jer tema i jeste prevara u ljubavi. I bas je stvar u toj ljubavi koja prevazilazi prevare i sitne nestasluke, u ljubavi koja sve to vreme traje i odoleva takvim iskusenjima (i kad covek poklekne) i sto je jos vaznije koja ce trajati i posle svega toga, i kada se duh umiri i telo onemoca.

Ne mogu dobro da razumijm PATKA, stvarno, bio sam na jednom drugom postu koji je mnogo jednostavniji, tako da se sada ukljucujem, ali bez obzira na to, neznam na koji citat je odgovorio, i molio bih ga da mi bude malo jasniji, vise sustinom prevare, nego samom tom pojavom, njegov citat mi nije bio jasan.

paradizo:
Ne mogu dobro da razumijm PATKA, stvarno, bio sam na jednom drugom postu koji je mnogo jednostavniji, tako da se sada ukljucujem, ali bez obzira na to, neznam na koji citat je odgovorio, i molio bih ga da mi bude malo jasniji, vise sustinom prevare, nego samom tom pojavom, njegov citat mi nije bio jasan.
Nisi ni prvi ni poslednji koji ne razume patka. Samo strpljivo sa njim.

Ali ne može i babe i žabe....

Mislim to jeste povezano , ali je tema bacala centar na prevaru , e to što sad ubacujete i ljubav totalno menja stav....a nisam video nešto da ste previše analizirali prevaru, već se uvek vraćate na ljubav.....

Ako poentu bacim na prevaru onda posmatram te krizne trenutke i ono što se dešava do čina prevare.....
posledica prevare već ide u drugi nivo analize....
a istrajanje ljubavi sa ili bez prevare je već sasvim treća priča....

po ovome ispada da je tema drugi deo....prvi ne , treći pomalo....

vidim da ste se raspisali od kada nisam bio tu...lepo sto ima raznih misljenja...dolazim do zakljucka da prvo termina prevara zavisi od toga kako je pojedinac shvata,pa tako postaje apsurdno govoriti o nekoj sustini prevare,kad vec ne moze ni sama prevara da se definise...prevara kao prevara,nije lep cin,sigurno boli,ako se radi o pravoj ljubavi itd...ali to ne znaci da se ne desava,vec naprotiv,veoma je ucestala,samo vecina ljudi nema balls da to prizna...pozdrav svima

O, Booože, šta sve pročitah... I kako onda da se ne raspišem, dok vas sve redom demantujem? :roll:
master_of_errors:
po meni prevara nije sexualni cin,vec to kada nekoj drugoj osobi poklonis paznju,vreme i emocije koje su rezervisane za voljenu osobu...inace,ne znam nikoga ko se zaljubio posle dobrog kresanja...kresanje je kresanje,nagon,zelja tela
Reci, zašto ti je teško da rezervišeš svoje telo samo za jednu, a nije ti problem da to uradiš sa “pažnjom, vremenom i emocijama”?
Po istom principu se može reći – pažnja je pažnja, emocije su emocije, misliš da je nemoguće da voliš istovremeno više devojaka? Dve, OK… A to, eto, nije u redu, to je prevara? :shock: :roll:
master_of_errors:
nisam rekao da sex nije prevara,ali sam termin prevara znaci da si nesto obecao prethodno,a to sem u zajednici muza i zene-braku,ne vidim igde da to stoji...kad se zabavljas s nekim precutno se slazes da volis samu tu osobu,a ko moze da odvoji ljubav i sex videce da sam u pravu...zasto dolazi do razvoda posle npr. 10 godina braka,zbog nedostatka ljubavi ili sexa?
Ovaj, pa vi se dogovorite, onda, ako dozvoljavate jedni drugima…
A ja sad treba da dečka pitam: “Hej, da li ti misliš da je prevara, telesna, OK, i hoćeš li se ebati sa drugom ako dozvoli prilika?” Da odmah znam, jer ako mi ne kažeš na vreme to će biti prevara… Neke se stvari podrazumevaju, majku mu…
Mislim, nemam ništa protiv ni svingera, oni barem ne varaju nikoga… PREVARA U PREVARI jeste upravo činjenica da jedno ne zna da ga je ovo drugo prevarilo.
Što se tiče braka i razvoda, ko zna zašto do toga dolazi… I kakve to ima veze sa temom? Tema je, ako se ne varam, ZAŠTO je prevara pogrešna, tako nešto, nije poenta da se mi izjasnimo da li osuđujemo prevaru ili ne… Mislim, slobodno me demantuj, Elena, barem mi tako odgovori, kad već ni na šta drugo nisi…
I, najzad, dolazimo do najzanimljivijeg. Master, vrlo je bitno, da li ti ovde zastupaš neki hrišćanski pristup stvarima? Kao, mi smo se “obećali jedno drugom” na papiru i pred svedocima?

Da pojasnim stvari, a vrlo su proste. Dok god vi ne osećate potrebu da nekoga prevarite – dotle je smisleno održavati tu vezu. Meni je glava puna te osobe i nemam ni želju ni volju da tražim nekoga drugog. Kada prođe zaljubljenost – brak se svodi na naviku, ali i na redovan seks. A ako vas, opet vaš partner, ne zadovoljava ni u krevetu, onda ode mas’ u propas’... O kakvom održavanju braka se, onda, govori? Kakvog braka? Navike? Ugovora?
Ako u svoju avanturu unesete emocije, tu dobro reče Bliss, to još i ima smisla, recimo da se lomite između te dve osobe, i da se ipak odlučite za muža/ženu. Vredno oprosta? Brak vredan truda? Verovatno...

Tj. – nije mi jasno: Šta neko drugi može (u seksu) da vam ponudi što nema vaša devojka/dečko?
Šta tražite sa nekim drugim, uopšte?
Da li vi u braku (vezi), a veza je, valjda, neka paralela braku???, tražite FORMALNOST ili životnog partnera, nekoga sa kim ste spremni da proživite ostatak života?
Kao – ovo mi je devojka i nju treba da vatam za javnos’, ovo mi je drug i njega treba da vodim na pivo, ovo mi je švalerka i nju treba da krešem, jer je to prirodno...

Da pojasnim: vi, ljudi, ne biste trebali uopšte osećati potrebu za prevarom, telesnom, emocionalnom ili verbalnom, dok ste sa osobom koju volite.
Ili sam to ja neki izuzetak? :confused:

Čini mi se da ste banalizovali i ljubav i seks i emocije, i da ste zaboravili čemu sve to služi, da to nije nešto što se razumom može ukalupiti bilo gde. A možda ste videli uzor u pogrešnim ljudima, koje je odavno pojela Kriza Srednjih Godina...

Zenska koja izgleda kao BOMBA, sigurno ima svakodnevno ponudu za prevaru, i ona to neko vreme ne koristi i ne interesuje je duze vreme, medjutim jednog dana se digla na levu nogu(to uglavnom tako nesto njima kvrcne u glavu), i principi koji su vazili do tog dana se stavljaju na vagu, da li ste sigurni da ona nece doci u iskusenje da i odradi prevaru, posle par puta razmisljanja na flert.
Zenska koja izgleda nikako, sigurno da ona nece biti interesantna muskom svjetu, i takve zenske nemogu nikako drukce da se dokazuju, nego sa postenjem, koje je lako odrzati jer njihov spoljasnji izgled ne privlaci muski svet, i uglavnom od takvih zenskih, se cuje rec karakter. Ovo moje misljenje nije imalo neku losu namjeru, i nije upuceno ni jednoj od vas, sto je dokaz, da se mi u opste ne poznajemo, ne znamo kako koja izgleda, ali morate priznati da su ove zgodnije na velikim mukama, sto ne mislim da one trebaju da stalno posustaju u tim prevarama, ali jednostavno naicice neko ko joj se veoma mnogo dopada, i tu ona "izdusuje", UUFFFFFFFFFF.

Back