SUSRET ILI SASTANAK

Slazem se da prvi sastanak moze da bude nategnut ali to prvenstveno zavisi od osobe sa kojom se sastanemo i nas samih. Ja sam na jedan sastanak krenula vrlo napeta jer mi se taj momak svidjao neko vreme pre toga, ali zahvaljujuci tome sto je on bio opusten, nasmejan i prirodan i ja sam se odmah opustila i bilo je odlicno!!!
Trudim se da ne kasnim bar na taj prvi sastanak, a posle vec kako kad.
Nisam bila klasicno ispaljena tj. da se taj neko ne pojavi ali sam bila odlagana( blagovremeno)

Psihologue:
Kakvi su bili vashi prvi sastanci ?
Volite li da kasnite na sastanke?
Da li ste bili ispaljivani ne dolaskom druge strane ?
Zanima me taj prvi susret,prvi sastanak..
Uopste ne razmisljam o tome, spremim se i odem...
Nisam bila ispaljivana, ja sam jednom ispalila... Drugi put smo se nasli...
Naplatio mi je kasnije sve to... :lol:

E za to je moja zenica carica...ako trebamo negde u 1 to zanci 2 najmanje:))) a Sto se tice sastanka uopste...pa sad se sastanjujem jedino na aerodromima a tad sam bicno umoran...i sve je nekako bezveze...a klasicni sastanci..e to mi nedostaje..pravi dejting....:(

Psihologue:

Ne secam se, svi su bili jako davno.:lol:
Uglavnom, ponekad smotani, nekad opusteni, zanimljivi, dosadni, sve zavisi od druge strane i moje zainteresovanosti.
Nikad nisam kasnila, nikad ne kasnim u principu nigde.
Nikad me niko nije ispalio.

He... poslednji put sam otishao, a da u sustini maltene blage veze nisam imao kako doticna osoba izgleda... interesantno da o tome nisam ni razmisljao... shvatio sam mozda 10 min pre nego sto sam stigao... u fazonu:
- Jbte B, jel ti znas koga uopste treba da trazis u toj massi? Jock? Jbga... stani onda tu zveraj okolo i nagadjaj prema intuiciji... bice ovo zanimljiv pocetak...

:)

Gryphon:
Nisam ni video, vec krenuli multinikovi a mene niko ne zove.
c004.gif
Psihologue:
c004.gif

Dobro recheno..
Eh cak i iste smajlije koristite... nemojte toliko da ste providni....

1.leptirici u stomaku sa blagom dozom zbunjenosti...
2.ne volim ali uvek kasnim... :)
3.koliko znam nisam :)
4.zanima i mene...

Pre mog prvog sastanka , vezbala sam da se ljubim dve sata , tako sto sam plasticni cep od flase, vrtela jezikom u krug po vodi koju sam sipala u jednu plitku casu...hehehe
Rekli su mi da se tako uci kako da se ljubis,,vrtis cep jezikom u krug...hehehe
Proslo je posle katastrofa , zato sto sam posle na tom prvom poljubcu nasilnicki pokusavala da vrtim "njegov"jezik , i on se prestravio i pobegao...
To je moj blam sa prvog sastanka...:)

Psihologue:
Prvi je bio sladak nekako, mnogo sam se neckala kad je trebalo da se poljubimo (mislim na bas prvi prvi) pa mu je na kraju puk'o film... :lol: i poljubio me...
Ne volim da kasnim, mada mi se desava nazalost. Sada mnogo manje nego ranije, u srednjoj su meni uvek govorili da se nalazimo pola sata ranije, i svi onda dodjemo na vreme :lol:
Jednom sam bila ispaljena, i to je bio poslednji put da sam se videla sa njim iako je zvao posle toga...Jos sam stajala na snegu pola sata (ili vise ne secam se)

Back