mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.814
Pušenje, stres, biljne masti, neuredan život, alkohol, debljina, nekretanje. Ništa od toga ne mogu da vam reše suplementi tj hemija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedu parizere jbg i gutaju suplemente ELITA!![]()

Sve to stoji,...ali neke stvari idu nepovratno sa godinama. Pa da sebi olakšamo koliko može,...makar to bili i suplementi.Zato voće, povrće, lešo sa što manje prženja iako mora - samo svinjska mast ili puter. Meso max 20% u obroku. Umesto hleba krompir, testenina ili pirinač.
Piju ga moje koleginice i hvale!
Neka hvala! Preživljavam za sada i bez.Pa ugradi onda dve spirale ako ti frka
Šta da pukne?Za žene:
Koje su rađale i sa ok matericom je, spirala.
Mene je strah da je ugradim iako sam i o tome razmišljala. Inače reguliše nivo ženskih hormona( uspostavlja balans) i otklanja umor. Msm,...šta ako ne daj bože, "pukne" i sl.
Liči na neki dečiji vitaminski sirupPiju ga moje koleginice i hvale!
Deluje li i "energetski",...jer nemam problema sa kosom, kožom, niti sa noktima.
I ako se pije,...je'l mnogo "fuj"?
Nisam baš tip da trpim svašta zbog lepote, jbg!![]()
Da. Zbog krvnih sudova.Pijete li Koenzim Q10?
Molim za iskustva ukoliko ga koristite, ukoliko ne, onda pišite da li i šta pijete kako biste se osećali bolje, vitalnije, "mlađe". Tema je možda više za PDF "Zdravlje", ukoliko moderatori smatraju, neka je prebace, mda je više namenjena osobama 40+
Hvala.![]()
To je verovatno po nalogu lekara. Meni ovaj dali, može svako da ga pije. 1 tableta dnevno uz obrok je dovoljno. I piše da deluje energetski. Videćemo!Da. Zbog krvnih sudova.
Pa spirala. Ili da explodira.Šta da pukne?
Kruške u junu?Сад је у пуном јеку сезона бобичастог и другог воћа. Пичите по малинама, јагодама, купинама, крушкама...
..mala čašica domace rakijice je najbolji suplement za 40+
Jedino ako preferira šljivovicu."ubice me" @Владан![]()
ogradila sam se za svaki slučaj , napisala sam domaca rakijicaJedino ako preferira šljivovicu.