Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.011
Evo suplemenata za sve one koji prođu 40 +:
- Euthyrox
- Afrička šljiva
- Helex
- Normabel
- tablete za kolesterol i trigliceride
- Xanax
- Inzulin
- Bromazepan
- Andol 100)
- Silymarin
- Controloc
- Nebilet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo suplemenata za sve one koji prođu 40 +:
- Euthyrox
- Afrička šljiva
- Helex
- Normabel
- tablete za kolesterol i trigliceride
- Xanax
- Inzulin
- Bromazepan
- Andol 100)
- Silymarin
- Controloc
- Nebilet
Ok,...nije tema za ljude koji bi trebalo da budu i na specijalnom režimu ishrane.Točno je da sve to imamo i u hrani, ali se postavlja pitanje da li putem hrane unosimo dovoljno. Ako pogledaš što ljudi jedu, nisam siguran da zadovoljavaju realne potrebe svog organizma. Pogotovo ako se radi o sportašima, nekim fizikalcima - radnicima kojima treba nešto veći unos.
Kvalitet hrane jeste pod velikim znakom pitanja. To je ozbiljno pitanje i veliki problem u svetu. Prvo,...hoće li je u budućnosti uopšte biti dovoljno? Ili ćemo imati i tu zamenu u obliku "obrok tablete", kao osoblje svemirskih letelica.Točno je da sve to imamo i u hrani, ali se postavlja pitanje da li putem hrane unosimo dovoljno. Ako pogledaš što ljudi jedu, nisam siguran da zadovoljavaju realne potrebe svog organizma. Pogotovo ako se radi o sportašima, nekim fizikalcima - radnicima kojima treba nešto veći unos.
Meni ni ti ceđeni sokovi ne prijaju.Trenutno samo sok od mrkve+djumbir+narandza ili cvekla +djumbir+narandza , svako jutro jednu času
Moj problem je sto imam problem da nešto redovno i konstantno uzimamnaročito tablete bilo kog oblika,
Da,...nažalost.Ima ona neka šala što se vrti po Facebooku kaže kad pređeš 40-te kreneš više shoppingirati po ljekarnama
Sve nekako tako se i osjećam![]()
Da se osecas mladje? Na primer koktel od vremeplova.Pijete li Koenzim Q10?
Molim za iskustva ukoliko ga koristite, ukoliko ne, onda pišite da li i šta pijete kako biste se osećali bolje, vitalnije, "mlađe". Tema je možda više za PDF "Zdravlje", ukoliko moderatori smatraju, neka je prebace, mda je više namenjena osobama 40+
Hvala.![]()
Da,...manje istrošeno i manje umorno.Da se osecas mladje? Na primer koktel od vremeplova.
Svakako!Da,...nažalost.
Sećam se kad je mojoj pok.baki doktor prepisao "šaku lekova". Ona žena se zahvali, izađe iz ordinacije, pa umesto u apoteku po lekove, baci recepte u kantu otpatke i ode da bere baštu. Tu je bila njena "apoteka".
Nije stvar u tome da smo neaktivni,...već kako da se nadomesti taj utrošak energije u toku dana. Ne mogu u 21-om veku da ležem u 20h kao moja pok.baka, kad realno imam triput više obaveza.Samo se kljukajte tabletama. Nista trcanje, voznje biciklom.....
Da, ali ako mi cink pomaže, a magnezijum mi je neophodan, dok vitamin C prija zašto bih to ignorisala?Veliki sam protivnik suplemenata generalno. Sad,...nekad su preka potreba.
Inače sam koristila (koristim i dalje) noćne kreme sa q10 i vremenom stvarno koži lica daju sjajni vitalnost ( izgledaš sveže i odmorno) , pa ko zna kako izgleda ako krenem da ga pijem.
Mda,...jedno je mazati, drugo je piti.
Nisam ga pila do sada,...razmišljam da počnem, javiću rezultate. Mda sam prema tome vrlo skeptična. Možda mi zato ništa i ne deluje.Da, ali ako mi cink pomaže, a magnezijum mi je neophodan, dok vitamin C prija zašto bih to ignorisala?
Q10 deluje dok se koristi, ima trenutni efekat. Ali kao i sve drugo - prija? Super, onda koristi.
Vrlo prosto. Obicno pocnem sa voznjom oko 9 ujutru a zavrsavam oko 16:00. Izmedju neki sendvic a posle voznje normalan rucak i predvece voce. Ja sam doduse u penziji pa imam vremena. Pod normalnim ruckom mislim sve sto ti se jede.Nije stvar u tome da smo neaktivni,...već kako da se nadomesti taj utrošak energije u toku dana. Ne mogu u 21-om veku da ležem u 20h kao moja pok.baka, kad realno imam triput više obaveza.
Znaci foto shop. Probaj da vise pijes vode.Radila sam na nekim projektima kozmetike par godina i raspitivala se o tom Q10 pa su mi kozmetolozi i dali tu informaciju. Deluje dok se koristi i čak može da ime i suprotne efekte po prestanku korišćenja. Mada, da je i malo štetan ne bi bio toliko u upotrebi.
Da sam u penziji, gajila bih svoju baštu.Vrlo prosto. Obicno pocnem sa voznjom oko 9 ujutru a zavrsavam oko 16:00. Izmedju neki sendvic a posle voznje normalan rucak i predvece voce. Ja sam doduse u penziji pa imam vremena. Pod normalnim ruckom mislim sve sto ti se jede.
Pijete li Koenzim Q10?
Molim za iskustva ukoliko ga koristite, ukoliko ne, onda pišite da li i šta pijete kako biste se osećali bolje, vitalnije, "mlađe". Tema je možda više za PDF "Zdravlje", ukoliko moderatori smatraju, neka je prebace, mda je više namenjena osobama 40+
Hvala.![]()

Kuvaj kosti i srči jbg svi bi nešto instant brzo jednostavno i jeftino. Zato ljudi posle 40te i izgledaju ko šupe i barake. Žurim samo da gricnem nešto iz pekare.Neke je jako teško nadomesti ishranom, kao slučaj sa trošenjem hrskavice, tako i pad energije ide sa godinama. Što smo stariji, to smo umorniji.
Jedu parizere jbg i gutaju suplemente ELITA!To sve imate u hrani. Nzm što ih pijete uopšte? To su tipične "navlakuše" i farmaceutski "marketing".
Omega 3 (skuša, tuna, losos).

Ne mogu to da jedem, to jest, da sečem.Kuvaj kosti i srči jbg svi bi nešto instant brzo jednostavno i jeftino. Zato ljudi posle 40te i izgledaju ko šupe i barake. Žurim samo da gricnem nešto iz pekare.
Ja vidiš,...ne izgledam tako.Kuvaj kosti i srči jbg svi bi nešto instant brzo jednostavno i jeftino. Zato ljudi posle 40te i izgledaju ko šupe i barake. Žurim samo da gricnem nešto iz pekare.

Ima da se kupe te kosti koje se kuvaju i srču, kao prirodni kolagen. Čak ih i lekari pripisuju, nego ja to ne mogu da progutam.I da hoćeš nema jer melju u parizer, viršle pa čak u mleveno meso.