Superiorne zene

Dlakava_Strvina:

Eh moj slinke, slinke...
Da te posavetuje Gakava_Strina milo:
I sise i kita vremenom otromboljave...
Ljubav izbledi...
Ali ljubav prema pasulju uvek ostaje!
Kad si gladan jel bi pre jeo ili je.o?

Sve je to u redu. Samo sto pasulj u nuzdi mozes i sam napravit. A tesko da si mozes sam pusiti. Jedino ako izvadimo rebra. A to je zahvat koji puno kosta i nije zdrav.

sinnke:
Postoje superiorne zene samo ih je jako malo.

Radi se o zenama koje mogu sve i dobro rade sve. Mislim samo na seks u ovom slucaju.
Ponekad se mogu cuti komentari kako jedna dobro pusi, druga ga dobro prima, treca se dobro ljubi itd.
Slazem se s tom konstatacijom, jer kad se setim svojih bivsih, neke od njih su bile dobre uvek u jednoj od tih stvari dok je jedna bila stvarno u svemu bolja od svih ovih zajedno.
Znaci s punim pravom mogu reci da je u seksu bila superiornija od ovih.

Znaci ne vredi koliko ste ih opalili nego kakvu ste opalili.

Izmamlajte i vi vase misljenje.

Mozes ti da pricas sta god hoces ali kao prvo to ce uvek ostati nepisano pravilo za koje sam ja cula od malih nogu kad jos nisam tacno ni znala sta je to seks.Vazno je koliko a ne kakve su.A ja bih tu jos da dodam i moje neiskusno misljenje decko koji je bio sa vise devojaka je pametniji od onoga koji je bio sa manje.Zato sto onaj koji je bio sa manje vuce taj kompleks loseg ljubavnika i vise je skoncentrisan na to i opterecen,a koji je bio sa vise on nije opterecen mnogo je opusteniji a meni je to mnogo vazno da bude opusten.

Aleksej_BASO:
Mozda kad ne bude vise mogao da mi se dize, ALI dotle buduca zena MORA da me sexualno 100% zadovolji.

A kad odrastem sa 60g onda zaista nije butno.
Mojne tako. Pa Čarli Čaplin je pravio decu i u 70tim... Svojim 70tim...
Doduše, nije mog'o da se savije da ih podigne...
Ja bih, ako mogu da biram, i pasulj i ... :D

luckastalutkica:
Mozes ti da pricas sta god hoces ali kao prvo to ce uvek ostati nepisano pravilo za koje sam ja cula od malih nogu kad jos nisam tacno ni znala sta je to seks.Vazno je koliko a ne kakve su.A ja bih tu jos da dodam i moje neiskusno misljenje decko koji je bio sa vise devojaka je pametniji od onoga koji je bio sa manje.Zato sto onaj koji je bio sa manje vuce taj kompleks loseg ljubavnika i vise je skoncentrisan na to i opterecen,a koji je bio sa vise on nije opterecen mnogo je opusteniji a meni je to mnogo vazno da bude opusten.
Sa ovim se ne slažem a i nije tačno.

Zvonimir Rogoz hrvatski glumac bio poznat po filmu Ekstaza i dana danas po tom svom sinu koje je sklepo u 91...i josh neshto...po svooj dugovechnosti..Umro u 101 od visokog pritiska...(valjda trazio
da mu skine supruga) :) :)

Psihologue:
Zvanichna verzija kaze za njega a nezvanichna poshto je bio stariji od svoje zene 51 godinu....Uspeo je klinca upisati u cetvrti razred...
Klasican primer udaje zbog penzije...
Inace je po sadasnjem zakonu da supruznik dozivotno dobija penziju od preminulog supruga... tako nesto... ne znam tacno ali znam da ima horde ljudi koji koriste ovo... Pogotovo strane penzije pecaju... A sta kosta matorog od 91 da njoj ostane penzija...
Al ima i onih koji se zeznu pa malo duze cekaju tu penziju od planiranog....

Petar_Pan:
Klasican primer udaje zbog penzije...
Inace je po sadasnjem zakonu da supruznik dozivotno dobija penziju od preminulog supruga... tako nesto... ne znam tacno ali znam da ima horde ljudi koji koriste ovo... Pogotovo strane penzije pecaju... A sta kosta matorog od 91 da njoj ostane penzija...
Al ima i onih koji se zeznu pa malo duze cekaju tu penziju od planiranog....

Da a ako partner umre a oni se zele silno dičepati penzije stawe muža/ženu fino u hladnjaču i čekaju.......

Shiwa:
Da a ako partner umre a oni se zele silno dičepati penzije stawe muža/ženu fino u hladnjaču i čekaju.......
Pa valjda ima i nekih ispravnih zakona i straha od istih...

Mp3 predlog
Uvek je lopova bilo
Jer cuk je cuk i vuk je vuk

Pa zagrabi pošteno i za veru i za neveru
Red je red, sve ja to poštujem
Jer više bilo bi ubica nego ptica
Koje odlecu ka severu
Ne lomite mi bagrenje

Back