Super liga Srbije 2021/2022

Pa Kratko Ostanic, mene cudi da je i ovoliko izdrzao :D

Meni je prilicno bljutav bio razlog smene Pizona:"Na ovoj utakmici Zvezda nije pruzila sampionsku igru, moralo je doci do razlaza". Ocekivali su da Dostanic donese 1 novu dimenziju nasem fudbalu :dontunderstand: Doduse, doneo je, uspeo je da za 4 kola ode sa +5 na -4. Pizon je igrao najbolji fudbal kakav je mogao da se igra sa realno prilicno limitiranom ekipom, ali ybg, morao je da se dovede covek koji ce da gura u tim igrace Raje Bozovica, a Isah, koji je za vecinu njih Makelele licno, cami na klupi.

Verovatno je mali broj ljudi pre smene smeo da se zakune da će Pižon uzeti titulu, ali je isto tako verovatno povelik broj ljudi nakon smene smeo da se zakune da Dostanić neće.

Celu situaciju čini još gorom to što se radi o jednoj od Zvezdinih zvezda, navodno najvećih legendi kluba. Tretman legende za pohvalu.

Verovatno je mali broj ljudi pre smene smeo da se zakune da će Pižon uzeti titulu, ali je isto tako verovatno povelik broj ljudi nakon smene smeo da se zakune da Dostanić neće.

Celu situaciju čini još gorom to što se radi o jednoj od Zvezdinih zvezda, navodno najvećih legendi kluba. Tretman legende za pohvalu.

Pa Pizon je uzeo tim u najgorem mogucem trenutku......sa tim timom dobro gurao u kupu i bio prvi u prvenstvu....E sad sanse da Zvezda uzme titulu sa Pizonom su postojala bez obzira sto se zna da partizanov lobi upravlja fudbalom u Srbiji.....ali sanse su postojale...recimo 50%-50%.......Kada je Dostanic dosao jasno je bilo da su sanse 0%.
Cudi me i sto je kup uzeo.....i to je uzeo sticajem okolnosti posto su grobari pukli od Voshe a generalno Vosha je raspad. Da je Partizan usao u finale ili bar da je Vosha malo normalnija Zvezda sa Dostanicem nikakve sanse za kup ne bi imala. Jedva su i OFK izbacili u polufinalu.

Pa Kratko Ostanic, mene cudi da je i ovoliko izdrzao :D

Meni je prilicno bljutav bio razlog smene Pizona:"Na ovoj utakmici Zvezda nije pruzila sampionsku igru, moralo je doci do razlaza". Ocekivali su da Dostanic donese 1 novu dimenziju nasem fudbalu :dontunderstand: Doduse, doneo je, uspeo je da za 4 kola ode sa +5 na -4. Pizon je igrao najbolji fudbal kakav je mogao da se igra sa realno prilicno limitiranom ekipom, ali ybg, morao je da se dovede covek koji ce da gura u tim igrace Raje Bozovica, a Isah, koji je za vecinu njih Makelele licno, cami na klupi.

Upravo tako.

Sve tacno od reci do reci.

Zanimljiv mi je ovaj komentar sa B92
"Ja sam Krusevljanin i volim svoj klub i svoj grad, ali danas mirne savesti kazem: Molio sam se bogu da Napredak ispadne i on mi je uslisio zelju!!! Konacno da se nadjemo na mestu koje nam pripada! Utakmicu sa Partizanom sam gleado i platio za ove prilike astronomskih 600 RSD a utakmicu sam napustio na poluveremenu zajedno sa svojim prijateljima totalno razocaran. Pricalo se po carsiji da smo dobili premije da ne zapinjemo bas protiv Partizana. Jedino mi je zao sto Hajduk nije ispao jer je isti "sljam" kao i Naprdak. Do nekih srecnijih vremena i u izcekivanju privatizacije , srdacan pozdrav .""

Ja bi ovu srpsku ligu sveo na osam klubova tako ce biti mnogo vise boljih utakmica tokom seszone nego sad, da se fudbaleri lome po pasnjacima i da partizan namesta utakmice.

PORUKA ZA BUDUCE ARKANE i DZOMBE kada uzimate da vodite klub uzmite neki iz malo veceg grada da poboljsate malo Srpski fudbal kad privatnici ne mogu.

Битно је да су опстали и Џомба (Хајдук) и Муштикла (Чукарички) и Толе (БСК). Цела мафија је главу сачувала и следеће сезоне има да нам досађује у Суперлиги. Само кад би Хајдук испао лига би постала 2Х регуларнија, а и квалитетнија. Не знам шта треба да се деси да би они испали.

hehe, ja bih najvise zeleo njima da vidim ledja
Cuka kao Cuka nema bazu, samo jedan obican lokal beogradski tim
BSK, prvo nek naprave stadion u Borci pa nek igraju
najtuzniji su prenosi iz Kule, ona kaljuga je odavno trebal biti diskvalifikovana, a Hajduk bacen u treci rang takmicenja

Битно је да су опстали и Џомба (Хајдук) и Муштикла (Чукарички) и Толе (БСК). Цела мафија је главу сачувала и следеће сезоне има да нам досађује у Суперлиги. Само кад би Хајдук испао лига би постала 2Х регуларнија, а и квалитетнија. Не знам шта треба да се деси да би они испали.
Hajduk je OK posto valjda uz "prva" 3 i OFK igra najduze u prvoj ligi ,napravili su neke solidne igrace , a i gostovanja u Kuli su zakon :super: , sad to sto je golubar rasista i ne voli rome to je vec druga prica ... al opet nisu za poredjenje sa tim mafijskim BG klubicima koji se prosetaju kroz prvu ligu na godinu i dve i nestanu nazad u rupi nekoj .... :roll:
jos ako udju ovi nesrecnici sa Detelinare i Bog da nas vidi... :super:

Koja je mafijaska ekipa u ovom nasem fudbalu pa to je strava.....definitivno u nasem fudbalu nista regularno nije.

Gledam na teletextu Bezanija-Mladost L. kvota 1.45 na Mladost !!!!!!???

Ej pa ima li to zdrave logike osim da je mec namesten kao sto i jeste.
Bezanija se bori za ulazak u prvu ligu a Mladost za opstanak....gde je tu logika da kvota bude 1.45 za Mladost osim da je NEVIODJENA NAMESTALJKA u pitanju.

Naravno Kolubara izduvala za prvu ligu takodje usao Sevojno od tajkuna Drakulica

I onda se pitaju sto nema gledalaca ...pa ko da gleda namestena prvenstva uz nikakav kvalitet fudbala.

Mora nasa prva liga biti ovakva kakva jeste kad je RADNICKI NIS u trecoj ligi,kad je Radnicki Kragujevac u trecoj ligi,kad Proleter iz Zrenjanina vise ne postoji,kad u prvoj ligi igraju bsk,cukaricki,hajduk kula,javor,metalac od sledece sezone jos dva sela sevojno i indjija...Tuga!Iako ne navijam za blizance mora se reci da nema jake "JSL" bez jake Zvezde,to sto drzava radi je sramota!

Evo resenja, vrlo prostog za ovu nasu jadnu JSL. Lepo se ova liga svede na 10 klubova. Tako ce se mnogo vise igrati jacih meceva. Sistem bi bio (npr na vecitom) 2 na marakani i 2 na JNA. Znaci duplo vise jakih meceva. Tako igraju Autrijanci. Mnogo bi bilo bolje mnogo

Koja je mafijaska ekipa u ovom nasem fudbalu pa to je strava.....definitivno u nasem fudbalu nista regularno nije.

Gledam na teletextu Bezanija-Mladost L. kvota 1.45 na Mladost !!!!!!???

Ej pa ima li to zdrave logike osim da je mec namesten kao sto i jeste.
Bezanija se bori za ulazak u prvu ligu a Mladost za opstanak....gde je tu logika da kvota bude 1.45 za Mladost osim da je NEVIODJENA NAMESTALJKA u pitanju.

Naravno Kolubara izduvala za prvu ligu takodje usao Sevojno od tajkuna Drakulica

I onda se pitaju sto nema gledalaca ...pa ko da gleda namestena prvenstva uz nikakav kvalitet fudbala.

Pa i italijanska i spanska liga su namestane pa su oni propali kao fudbalske nacije ;)

Mora nasa prva liga biti ovakva kakva jeste kad je RADNICKI NIS u trecoj ligi,kad je Radnicki Kragujevac u trecoj ligi,kad Proleter iz Zrenjanina vise ne postoji,kad u prvoj ligi igraju bsk,cukaricki,hajduk kula,javor,metalac od sledece sezone jos dva sela sevojno i indjija...Tuga!Iako ne navijam za blizance mora se reci da nema jake "JSL" bez jake Zvezde,to sto drzava radi je sramota!

Ko bre hebe radnicke klubove. Tita je umro, ima trijes' godina drugovi! :mrgreen:

Kad vec neko pominje Hajduk iz Kule dobro je znati da je utakmicu JSL Hajduk(K)-Partizan prosle sezone putem RTS-a gledalo oko 1.000.000 ljudi! :)

14.08. 17:30 Borac - Habitfarm Javor
14.08. 17:30 Hajduk Kula - Sevojno
14.08. 17:30 OFK Beograd - Metalac GM
14.08. 17:30 Rad - Cukaricki
14.08. 17:30 Smederevo - Crvena Zvezda
14.08. 17:30 Sp. Subotica - BSK Borca
14.08. 17:30 Vojvodina - Jagodina
14.08. 20:00 Fk Partizan - Indjija
21.08. 17:30 BSK Borca - Vojvodina
21.08. 17:30 Cukaricki - Borac
21.08. 17:30 Habitfarm Javor - Sp. Subotica
21.08. 17:30 Indjija - Crvena Zvezda