DeteSrbije
Zainteresovan član
- Poruka
- 428
Џомба краљу сисај нам ка*у 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ко још иде на текму да би гледао дешавења на теренуLjudi ja fudbal u Srbiji vise necu da gledam uopste ako neko voli da gleda ove namestene utakmice nek izvoli ja ovo vise necu da gledam uopste dolazicu samo da navijam a utakmicu necu da gledam!!!!
I sad ce samo ovaj coban od sudije da nayebe , a komunistima naravno nece biti oduzeti bodovi zbog namestanja , ko da je ovaj pokrao Smederevce zato sto mu je privatno i licno antipatican taj grad ili klub , zelezara,vino smderevka ... ili sta vec ...Majo Vujović skinut sa liste...
27. mart 2010. 16:03 > 16:04
Sudija Majo Vujović iz Novog Sada, kao i njegovi pomoćnici sa meča Crvena zvezda - Smederevo (2:1) odigranog u prošlo sredu, skinuti su sa liste arbitara koji će biti delegirani za mečeve Superlige, pa tako i za utakmice 21. kola, koji su na programu u subotu i nedelju.
Radi se o privremenoj meri, koju je doneo Sudijski odbor FSS, dok ne stignu izveštaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja, otkrio je novinarima predsednik Sudijskog odbora FSS Bogoljub Stepanović.
Dakle, Vujović tek očekuje kaznu za propuste na meču Crvene zvezde i Smedereva, a do tada neće moći da deli pravdu.
"Još nismo dobili izveštaje posmatrača, iako je utakmica bila direktno na RTS. Ipak, ceo Sudijski odbor FSS i više od milion ljudi mogli su da vide greške, kojih su svi svesni. Ipak, sačekaćemo izveštaje posmatrača", rekao je Stepanović, a preneli su beogradski listovi.
On nije ulazio u detalje oko toga šta se konkretno zamera Vujoviću, ali sportska javnost već danima bruji o Kaduovom igranju rukom, pre nego što je nad njim napravljen i dosuđen penal, kao i o startu golmana Crvene zvezde Saše Stamenkovića na napadaču Smedereva Nenadu Mladenoviću, posle kojeg je moglo da dođe do ozbiljne povrede igrača gostujućeg tima.
Ovaj Spartak u kakvu je formu usao kako mi se cini zgazice i Zvezdu i Partizana, ljudi ne prastaju ni kod kuce ni na gostujucim terenima. Ko je to ocekivao? Mada pravo osvezenje za ovu nasu monotonu ligu gde se znalo ko ce biti od prvog do desetog mesta.
Ocaj i tuga, bio sam danas na utakmici, Vosini igraci su za 0, cistu 0!
Sampionska titula=pusti snovi! Gledao sam kadrove iz NS-a pa puna tribina grobara tamo gde su u zlatno vreme bili firmasi.. Sta reci kad na vasem stadionu ima vise gostujucih navijaca nego domacih!!
и тада јеб*ће вас цигани
"...i kad me snaga napusti i kad me vise ne bude..."
и тада јеб*ће вас цигани![]()
Pa forsira ga zato sto pojma nema. Dostanic je obicni retard koji pojma sa zivotom nema
Jos veca tuga je kad se vidi nacin na koji je oteran Pizon, a on doveden. Muti se u Zvezdi samo tako.
А као Пижон би освојио титулу... Пресудна ствар у овом првенству је долазак Станојевића у Партизан, који је за кратко време много побољшао игру Партизана и то је то... Свака част човеку.
Ne mora da znaci da bi Pizon osvojio titulu ali cinjenica je da je Pizon smenjen u momentu kada je C.Z. bila prva.
Smenjen bez ikakvog razloga......i to da bi bio doveden obicni diletant Dostanic ortak Adzica koji pojma sa zivotom nema.
To ti je ko sad da smene Mrinja u Interu a covek prvi na tabeli i u finalu L.S. i dovedu nekog majmuna koji nikada nista nije uradio kao trener i najveci uspeh mu je da sastavi 6 meseci na klupi nekog tima.