Super liga Srbije 2021/2022

Večiti derbi" na Fox televiziji

U subotu je na programu "večiti derbi", u okviru 12. kola Jelen Superlige. Igraće se na stadionu Crvene zvezde od 16.15h, a slika će ići direktno u etar na Fox televiziji.

Kako je televizija objavila, ljubitelji fudbala će pre i posle utakmice moći da prate emisije vezane za duel najtrofejnijih srpskih klubova.

Zvezda dočekuje derbi kao lider Superlige, sa četiri boda prednosti u odnosu na Partizan

Večiti derbi" na Fox televiziji

U subotu je na programu "večiti derbi", u okviru 12. kola Jelen Superlige. Igraće se na stadionu Crvene zvezde od 16.15h, a slika će ići direktno u etar na Fox televiziji.

Kako je televizija objavila, ljubitelji fudbala će pre i posle utakmice moći da prate emisije vezane za duel najtrofejnijih srpskih klubova.

Zvezda dočekuje derbi kao lider Superlige, sa četiri boda prednosti u odnosu na Partizan

"Derby"? Kako to prozaicno zvuci..

Hajduk Kula - OFK Beograd, bilo je 0-2 kad sam prebacio
teren je u katastrofalnom stanju, na jednoj polovini pola golo pola trava, na drugoj trave nema ni za leka

Bolje da su posejali krompir nego da gazda-Džomba bude gazda džombi i ostalih krtičnjaka.

"Ne dirajte Dzombu!!" ili ti "Nikola je Sveta krava!"(parole na najavljenom protestu ispred Vlade Srbije)

Intervju sa golmanom Vojvodine i reprezentativcem Željkom Brkićem: link
fk_vojvodina_04.jpg

Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

19. mart 2010. | 10:37 | Izvor: B92, Sportski žurnal
Džomba:Lukića isključiti iz fudbala

Finansijer kulskog Hajduka Nikola Džomba rekao je da bi Vladana Lukića trebalo isključiti iz fudbala ako je tačno da je pretio Tomislavu Karadžiću..

„Ako su tačne Karadžićeve tvrdnje da je bilo reči o pretnjama, onda dileme ne sme da bude. Predsednika Zvezde trebalo bi isključiti iz fudbala. Zar je moguće da se bilo koji pojedninac pretećim glasom obraća prvom čoveku nacionalnog saveza“, izjavio je Džomba za „Sportski žurnal“.

„Imajući u vidu da je Fudbalski savez Srbije državni organ, onda ispada da su Lukićeve pretnje udar na državu! To je kriminalni gest i niko nema pravo da zatvara oči pred tim problemom“, dodao je Džomba.

Džomba odlučno demantuje glasine da je ikada učestvovao u sumnjivim radnjama, i on i klub koji finansira.

„Ni slučajno! Ako neko ima dokaze da sam učestvovao u sumnjivim poslovima, slobodno neka to kaže javno, nikada nisam namestio utakmicu. Da jesam, Hajduk verovatno ne bi bio na 14. mestu na tabeli“.

Finansijer Hajduka smatra da je situacija u srpskom fudbalu bolja nego ranije.

„Svi znaju šta se dešavalo u prošlosti, saznanja o tome objavljena su u ’Insajderu’. Toga više nema, čini mi se da sistem ’tri za tri’ odavno nije na snazi, u tom smislu sam govorio misleći da je situacija bolja nego ranije“, zaključio je Džomba za „Sportski žurnal“.
---
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=19&nav_id=418797
A evo ga i ovaj "džombavi" je morao da se oglasi. :lol: :hahaha:
Ko je sumnjao da hoće, samo se čekao trenutak.
Fudbal u Srbiji? :neutral:

Back