Super liga Srbije 2021/2022

Majstorskim golom Bratislava Punoševca iz slobodnog udarca, fudbaleri kruševačkog Napretka uspeli su da izbegnu poraz u duelu sa Crvenom zvezdom u poslednjoj utakmici trećeg kola Jelen Super lige - 1:1.

U Kruševcu, u sjajnom ambijentu, pred skoro punim stadionom, pod mesečinom i svetlima reflektora nije viđen bog zna kakav fudbal, ali su bodom svakako zadovoljniji domaći, naročito golman Bojan Šejić, "kreator" jednog od najkomičnijih autogolova viđenih poslednjih godina na domaćim terenima, a bogami i šire.

IZVOR

Od Zvezde i nisam očekivao više, Vojvodina je za drugo mesto. Zna se ko je za prvo ;)

19.09. 16:30 Jagodina - Habitfarm Javor
19.09. 16:30 Metalac GM - OFK Beograd
19.09. 16:30 Napredak - Mladi Radnik
19.09. 16:30 Partizan - Vojvodina
19.09. 16:30 Rad - Borac
19.09. 16:30 Smederevo - CZ Beograd
19.09. 16:30 Sp. Subotica - Hajduk Kula
26.09. 16:00 Borac - Napredak
26.09. 16:00 Cukaricki - Sp. Subotica
26.09. 16:00 Habitfarm Javor - Rad
26.09. 16:00 Hajduk Kula - Jagodina
26.09. 16:00 Mladi Radnik - Metalac GM
26.09. 16:00 OFK Beograd - Smederevo
26.09. 16:00 Partizan - BSK
26.09. 16:00 Vojvodina - CZ Beograd

Stvarno nije sto sa Smederevac, ali moram da pohvalim igru danas! Gostovali smo Vojvodini, i nismo se branili. Kad bi sve ekipe igrale tako, fudbal bi nam licio na nesto. E sad, voleo bih da neko od vas oceni kakva je utakmica bila, jer mislim da sam pristrasan pa smatram da je bilo medju boljim utakmicama nase lige u poslednje vreme.

Stvarno nije sto sa Smederevac, ali moram da pohvalim igru danas! Gostovali smo Vojvodini, i nismo se branili. Kad bi sve ekipe igrale tako, fudbal bi nam licio na nesto. E sad, voleo bih da neko od vas oceni kakva je utakmica bila, jer mislim da sam pristrasan pa smatram da je bilo medju boljim utakmicama nase lige u poslednje vreme.

па пристрасан си,лепо ти је што је Војводина изгубила 2 бода,либо те дупе за Смедерево,него и партизан је тада ремизирао па ти је то умањило радост...

Tužna je ova naša liga ,ali šta je tu je. Drugu nemamo.
Jesam Partizanovac , ali realno ukoliko ove sezone Zvezda sa ovim timom osvoji titulu ,možemo slobodno reći da je fudbal kod nas umro ! Zašto ?
Zato što svi znamo kako je ta ekipa skupljena. Za 20 dana i bez para. Tako da ukoliko nema ko da se takvoj ekipi suprostavi ,onda bi bilo pametnije da sami istupimo iz UEFE ,da se ne blamiramo više.

Jesam Partizanovac , ali realno ukoliko ove sezone Zvezda sa ovim timom osvoji titulu ,možemo slobodno reći da je fudbal kod nas umro ! Zašto ?
Zato što svi znamo kako je ta ekipa skupljena. Za 20 dana i bez para. Tako da ukoliko nema ko da se takvoj ekipi suprostavi ,onda bi bilo pametnije da sami istupimo iz UEFE ,da se ne blamiramo više.

Ma po meni si ti samo ljubomoran sto je Zvezda prva i zasto bi kod nas fudbal umro?Zvezda ima bas super tim ove godine,a to sto je tako skupljeno to nema veze.

Boldovano je najtužnije.

Parovi osmine finala Lav Kupa Srbije, 28. oktobar:

Proleter (Novi Sad) - Partizan
Novi Pazar - Crvena zvezda
Smederevo - Hajduk
Metalac - Borac
Mladost Lučani - Vojvodina
Banat - Spartak
Jagodina - Sevojno
OFK Beograd - Partizan (Kosovska Mitrovica)

...ala će biti gusto u džamija city-ju.

Back