suparnice

• Začetnik teme Začetnik teme s&d
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lilith imas moju punu podrsku, i ja se odmah pretvorim u fajt vumen kad osetim da...hm, pa recimo da neka druga zena pokusava da utrci kod mog partnera. Ma jok, najbolje da izigravam fikus i da cutim. To da li ce on otici ili nece konacno zaista zavisi samo od njega, ali je vrlo cest slucaj da njemu ne pada na pamet da ode, niti mu pada na pamet ista sa bilo kojom drugom zenom, niti ima bilo kakvih problema u nasoj vezi, nego je prosto u zenskoj prirodi da se nadmece i dokazuje da je "glavna riba", alfa zenka. Imala sam milion takvih slucajeva, i sustinski u celoj toj prici mene zene dovode do besa, puno vise nego tipovi, oni ce mnogo, mnogo, mnogo redje navaliti na tudju ribu, negoli zene na tudjeg muskarca, i to ne zato sto im se bogznakako svidja tudji momak, nego eto cisto da bi dokazale svoju nadmoc. O da, kad to osetim, borim se kao tigrica :twisted:

POTPUNO SI U PRAVU !

Reagovala bih recimo u situaciji da mu se neka devojka nabacuje,ne obaziruci se na mene,odnosno da to radi u mom prisustvu.Pre svega bih odreagovala zbog sebe,jer je to na neki nacin,bar ja to tako shvatam,beozbrazluk i uvreda upucena meni.Naravno ako on ne odreaguje.Ali tu se moja ''reakcija''zavrsava.Nikad nisam terala potencijalne suparnice i glumila policajca jer mi je to totalno besmisleno.Ako ga neka riba zove,salje mu poruke,a on joj na sve to odgovara istim ponasanjem ili se uopste ne trudi da joj objasni da to ne treba da radi,ja sigurno necu da nju napadam,a ni da se mesam.Sam joj je to dopustio,sto znaci da mu to prija i svidja mu se.

Slažem se sa ovim.:smile:

Jednom sam i sama bila u sličnoj situaciji...bar mi se učinilo da je tako i umesto da pomislim na "borbu"...sa kim...:shock:...zbog koga ?:shock:...dostojanstveno sam izašla iz njegovog života...bar sam se ja osećala dostojanstveno, što mi je u toj situaciji bilo i najbitnije...a on...pa bolju od "ovakve" nije ni zaslužio, mada nemam pojma da li je nešto i bilo sa njima...niti me danas , a posle svega, interesuje.:smile:

Samo jednom sam mi se desilo da se osecam ugorozeno zbog druge zene. Navodno su bili prijatelji, meni to nije izgledalo prijateljski i lepo sam coveku rekla da to ne radi zato sto me povredjuje, a ako nastavi da me povredjuje ostavicu ga. Nastavio je i ostavila sam ga. En general, ne verujem u musko-zenska prijateljstva, pogotovo ako tek odjednom odnekud izroni neka "prijateljica", ljubomorna sam i ne dozvoljavam takve stvari. Ali se slazem sa prethodnim postovima u jednom, a to je da je glupo, besmisleno i uzaludno boriti se protiv suparnice, ona nije uzrok, ona je posledica. A uzrok je uvek neizostavno u vezi koja ne stima. I obicno kada dodje do "suparnice" onda je veza vec vozdra, pisi propalo. Ja sam eto taj jedan put pokusala da se borim i da spasavam sto se spasti moze, ne uvidjajuci da je to odavno gotovo. Sada vise ne bih, ako bi se dogodilo da dodje do suparnice, okrenula bi ledja i otisla, bez truncice dvoumljenja i zaljenja. Imam jedan zivot i ne bih bas da ga tracim na propale veze i muskarce koji me ne vole i ne cene.

E, super...isto... takođe !:wink:

Ију, моја ћерка је 96. годиште! :shock:

Ако се појави овде на форуму са причом како ће да се обрачунава са својим супарницама, забранићу јој да гледа ''Мајстор Боба'' и ''Покемоне''! :lol:

Back