Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.584
Pa ostala sama.
Al' principijelno.
Al' principijelno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kraj ove recenice ti je neizmerno glup.Bila jedna takva sto joj je bilo ispod casti da se takmici, pa...
tebi zakljucivanje ide jos gore od razmisljanja...I sta sad? Svejedno je sta se radi, sledi pakao samoce, aj' da sedimo i placemo?
Zivot je borba. I za ljubav se treba boriti. Oni kojima je ispod casti da se trude svakodnevno oko svoje veze, na sve nacine, ostaju sami kao pseto. Trud nije garancija srece, ali je odsustvo truda garancija samoce i nesrece.
Al' bitno je da ti sacuvas tvoj ponos. I stav. I principe. Sedi pa igraj tablic sa njima, tako ucetvoro.
ovo je dobro i tacno napisano.Oni kojima je ispod casti da se trude svakodnevno oko svoje veze, na sve nacine, ostaju sami kao pseto. Trud nije garancija srece, ali je odsustvo truda garancija samoce i nesrece.
I sta sad? Svejedno je sta se radi, sledi pakao samoce, aj' da sedimo i placemo?
Zivot je borba. I za ljubav se treba boriti. Oni kojima je ispod casti da se trude svakodnevno oko svoje veze, na sve nacine, ostaju sami kao pseto. Trud nije garancija srece, ali je odsustvo truda garancija samoce i nesrece.
Al' bitno je da ti sacuvas tvoj ponos. I stav. I principe. Sedi pa igraj tablic sa njima, tako ucetvoro.
Izmedju ostalog treba da si joj zahvalna jer ti je oneobicila brak.Za slucaj da se obracas meni:
To sto ja nisam ni pisnula (npr. ljubomorni ispadi, mrki pogledi, ili zabrane - sto da ne, uostalom, to je i moja kuca!) dok mi je u kuci zivela zena koja se lepi za mog muza je TRUD. Itekakav![]()
Izmedju ostalog treba da si joj zahvalna jer ti je oneobicila brak.
Zivot je borba. I za ljubav se treba boriti
...Suparnica - restoran specijalizovan za supe.
Kako ih dozivljavate?Da li vam smetaju i jeste li ljubomorne?
suparnice spanska serija maldita muher ovo onoKako ih dozivljavate?Da li vam smetaju i jeste li ljubomorne?