suparnice

• Začetnik teme Začetnik teme s&d
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sta sad? Svejedno je sta se radi, sledi pakao samoce, aj' da sedimo i placemo?

Zivot je borba. I za ljubav se treba boriti. Oni kojima je ispod casti da se trude svakodnevno oko svoje veze, na sve nacine, ostaju sami kao pseto. Trud nije garancija srece, ali je odsustvo truda garancija samoce i nesrece.

Al' bitno je da ti sacuvas tvoj ponos. I stav. I principe. Sedi pa igraj tablic sa njima, tako ucetvoro.

I sta sad? Svejedno je sta se radi, sledi pakao samoce, aj' da sedimo i placemo?

Zivot je borba. I za ljubav se treba boriti. Oni kojima je ispod casti da se trude svakodnevno oko svoje veze, na sve nacine, ostaju sami kao pseto. Trud nije garancija srece, ali je odsustvo truda garancija samoce i nesrece.

Al' bitno je da ti sacuvas tvoj ponos. I stav. I principe. Sedi pa igraj tablic sa njima, tako ucetvoro.
tebi zakljucivanje ide jos gore od razmisljanja... :)
vidi ovako. tema je suparnice, a ne trud u ljubavi.
meni je savrseno u redu sto neko nece da se cerupa sa nekom tamo ribom oko frajera.
i ne radi se o ponosu i o principima. radi se o vrlo jednostavnoj, prakticnoj logici.
ljubav je igra u kojoj se pobedjuje samo ako dvoje igra.
jedan ne moze da pobedi makar igrao do sutra.
znaci ako ti mene ne volis i ako se i ti ne trudis, mogu ja da budem najbolja zena na svetu.
a tek ako u pricu udje i treca osoba.... ihaaaj...

Za slucaj da se obracas meni:
To sto ja nisam ni pisnula (npr. ljubomorni ispadi, mrki pogledi, ili zabrane - sto da ne, uostalom, to je i moja kuca!) dok mi je u kuci zivela zena koja se lepi za mog muza je TRUD. Itekakav :)

Aaaaaaa..najbolja sam..sve cu suparnice da pobijemmmm..nigde ni jedne netje biti..
Pita Fata Muju..Oces Mujo da ti pecem jaja za veceru..A Mujo ..Oces da ti ja iscupam sisu..buaaaa

nemam suparnice, mislim, ako se ovde misli na to da li postoje neke ženske što muvaju mog muškarca - koliko ja znam, ne postoje. ili ako je pitanje da li postoje neke ženske koje muva moj muškarac - ne postoje. ne verujem, jer bi onda sigurno bio mađioničar pa da ja to ne skontam, a i ne verujem da bi u tom slučaju planirao i radio tako ozbiljne stvari sa mnom. inače, jako mi je glupa ta situacija - suparnice :roll: treba se zapitati kako si uopšte došla u takvu situaciju.

Ja nisam ljubomorna i ne dozivljavam te ribe koje zele tudjeg decka suparnicama, samo mi ih je zao i gade mi se, najjadnije su..Razumem da ti se potajno svidja neciji decko i da to ne pokazujes, al kad su bas besramne..to je bas jadno.Zato sam ja izdresirala decka da takve ribe u startu napusi najstrasnije, posle cega je ja ustipim za obraz i kazem `jao sto si slatka`..mislim da veceg ponizenja nema, ni vece srece poniziti takvu osobu..

Back