marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Ako neko hoce da ode, ima bre da ode, neces ga ti sacuvati nikako, nikakvim napushavanjima i nikakvim borbama....
Apsolutno tačno!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako neko hoce da ode, ima bre da ode, neces ga ti sacuvati nikako, nikakvim napushavanjima i nikakvim borbama....
Apsolutno tačno!![]()
I sta sad? Svejedno je sta se radi, sledi pakao samoce, aj' da sedimo i placemo?
Zivot je borba. I za ljubav se treba boriti. Oni kojima je ispod casti da se trude svakodnevno oko svoje veze, na sve nacine, ostaju sami kao pseto. Trud nije garancija srece, ali je odsustvo truda garancija samoce i nesrece.
Al' bitno je da ti sacuvas tvoj ponos. I stav. I principe. Sedi pa igraj tablic sa njima, tako ucetvoro.
Naravno ako on prihvata njenu igru kakva god ona bila,onda ja vise nemam sta tu da se mesam.Stvar je potpuno jasna.
E sad ako primetim da je doticna bezobrazna,a on ne reaguje,onda cu i da pokusam nesto da uradim,cisto da joj pokazem da nisam ni luda ni glupa.Ali opet sve zavisi od muskarca.Nisam od onih devojaka koje ce da se tuku,vredjaju,svadjaju,cemu sve to?Jednostavno bicu fina,a sta cu reci i kako cu reci,to sve zavisi od situacije.
Valjda sam te srece da mogu da nadjem frajera koji ce znati sta hoce,a sta nece,a necu morati ja sve da radim umesto njega,odnosno da se borim za njegove ciljeve![]()
Е, а можеш ли ми објаснити зашто се ТИ потежеш да реагујеш ако ОН не реагује???
Какве везе то има са тобом и тиме да ли си ''луда и глупа''?
Kako ih dozivljavate?Da li vam smetaju i jeste li ljubomorne?
Na primer imam devojku, a imam neku sa strane. I ako niko nista ne zna, i nikome ne bi palo na pamet da bi izmedju nas moglo biti nesto, znaci totalno nemoguce, devojka ce uvek nanjusiti da joj je ova suparnica, ako se recimo upoznaju... 

bila sam opterecena i postojecim i nepostojecim i bivsim i buducim ali to zato sto sam ruzna. ali ja cu se samo distancirati kao ona poznanica. cak sam i vristala na suparnicu. i nije mi zao ali sad vise necu to da radim sad cu da pustim da vidim jos vise koliko sam ruzna ali to je unutrasnja ruznoca tu vase kreme ne pomazu i ja je volim
u stvari nisam bas pametno, nisam bas vristala ali sam im sve rekla : )) posle su mi bile tople ruke dok sam isla peske kuci a bilo hladno. ali nije bas dobro tako sve reci u lice kao ispadnu oni zli a ti dobar a to nije tako
u stvari meni ne smeta toliko samoca nego recimo zivis sam i crkne ti bojler. i sad ne moze covek sve da zna u zivotu pa mora da trazi pomoc. i sad posto nemam ajd muze (ok patrijarhalno i emancipovano-nije) moram da zovem majstora. i onda moram da budem sama s majstorom u stanu. zato valjda niej dobro biti potpuno otudjen
.ti nisi robovlasniksuparnica??
ona koja zeli da mi ome dechka,drugaricu ili nesho sho meni pripada...
takodje i ako ima neku grupicu koju udruzuje protiw mene,ili me ogowara iza ledja..

Још једна ВЛАСНИЦА дечка...![]()

pa i ti si ybarem jednom rekla da si vlasnica...mojne da sad kopam po forumu znas da imam fotografsko pamcenje![]()
...........a kako se zove?![]()