tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
neeee,to vazi samo za suparnice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nisam ljubomorna i ne dozivljavam te ribe koje zele tudjeg decka suparnicama, samo mi ih je zao i gade mi se, najjadnije su..Razumem da ti se potajno svidja neciji decko i da to ne pokazujes, al kad su bas besramne..to je bas jadno.Zato sam ja izdresirala decka da takve ribe u startu napusi najstrasnije, posle cega je ja ustipim za obraz i kazem `jao sto si slatka`..mislim da veceg ponizenja nema, ni vece srece poniziti takvu osobu..
Kako ih dozivljavate?Da li vam smetaju i jeste li ljubomorne?

Imam jedan zivot i ne bih bas da ga tracim na propale veze i muskarce koji me ne vole i ne cene.

, sve dok me ne diraju bice ok inace ce da leti perje 
Како онда уопште може да ти га ''украде'' кад то не зависи од ње него од њега?
Ако он оде својом вољом - онда то није крађа. Или јесте?![]()
Valjda sam uvek osecala da je jadno mesati se u nesto sto dvoje ljudi imaju (ono, treci je visak).Хвала Лаве.
Некако, та борба за мужјака одувек ми је деловала деградирајуће по самог мушкарца (а по жене које се боре - да и не говорим!)
Као - две рибе се надмећу и боре, па која победи - добија плен-награду, то јест мушкарца!
Испада да је он онда ствар, биће без сопствене воље и без свести о томе шта је то што ОН жели а шта не жели...
E, a како јој то стављаш до знања да ти неће тако лако украсти дечка?
Мислим, сама кажеш - ако он хоће да иде, отићи ће.
Ако неће - остаће са тобом!
Како онда уопште може да ти га ''украде'' кад то не зависи од ње него од њега?
Ако он оде својом вољом - онда то није крађа. Или јесте?![]()

Kako ih dozivljavate?Da li vam smetaju i jeste li ljubomorne?