Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i odgledah ja ovaj film
mozda zbog toga sto sam bila pripremljena na to sta cu sve videti, nisam toliiikooo bas sokirana. mislim, ja sam ladno mogla da jedem uz film, ali to sam ja, oguglala na sve i svasta.
medjutim, pohapsila bih sve, pocev od bolesnog uma koji je mogao uopste da smisli ovako nesto, onih koji su to sve snimali, svih glumaca i statista koji su se pojavili u filmu, do idiota koji je uopste dao dozvolu da ovakva morbidarija izadje u javnost.
a roditelje, koji su dozvolili svojoj deci da glume u filmu, e za njih bi morala da postoji specijalna kazna.

:super: Nisam ga gledala ali znam o čemu se radi i baš sam danas komentarisala sa mm-om o tome...Apsolutno mi nije jasno kako nema nekakve cenzure u ovoj našoj zemlji?!Ili ne misle da je ovo za cenzuru dovoljno?!Misliiim, ne znam ja ni pola šta se dešava u filmu ali ono što sam videla u par scena mi sasvim dovoljno za katanac što kažeš!!!

:super: Nisam ga gledala ali znam o čemu se radi i baš sam danas komentarisala sa mm-om o tome...Apsolutno mi nije jasno kako nema nekakve cenzure u ovoj našoj zemlji?!Ili ne misle da je ovo za cenzuru dovoljno?!Misliiim, ne znam ja ni pola šta se dešava u filmu ali ono što sam videla u par scena mi sasvim dovoljno za katanac što kažeš!!!

koliko li su para roditelji uzeli što su im deca glumila?:eek:

...ja sam iskreno ocekivala mnogo vise...

...ma, jes, to naslutiš iz druge, meni držalo pažnju sledeće:šta jedna uspešna, lepa i zadovoljna žena može da utripuje i dokle je spemna da ide...I ta "kriza srednjih godina" koja drma i žene i muškarce...Iskreno, gledala sam ga iz svog nekog ugla...

P.S. Da li bih i ja tako, pitala sam se više puta ...Za mog muža nisam sigurna o čemu je on razmišljao...

...a, ovo...Iskreno, "Samanta" mi je najbolja...valjda sam očekivala onu iz "Sex i grad"...
436634goust-1.jpg

...ma, jes, to naslutiš iz druge, meni držalo pažnju sledeće:šta jedna uspešna, lepa i zadovoljna žena može da utripuje i dokle je spemna da ide...I ta "kriza srednjih godina" koja drma i žene i muškarce...Iskreno, gledala sam ga iz svog nekog ugla...

P.S. Da li bih i ja tako, pitala sam se više puta ...Za mog muža nisam sigurna o čemu je on razmišljao...
i u sta je sve spremna da veruje i kome...i na kraju...cemu da se prepusti...
Solidan film. Imam zamerke, naravno, ali bas mi je prijao. Samo mi je pomalo zao sto Roman Polanski vise nije lud i snima dobre, ali normalne filmove.

ovo nisam gledala ali svakako da hocu...

A Single Man

a-single-man-second-poster.jpg

Pa, nesto kao gej Gospodja Dalovej :lol:
Film je kicerica, i poprilicno povrsan, ali meni je bio zanimljiv jer volim glumce, i zato sto ... je zanimljiva dilema (da li da se umijem, ili da se ubijem) :) U stvari, Kolin je divan, eto.

Sorcerer's Apprentice

Odgledala juce sa cerkom, odusevljena ona a i ja. Citav dan baca neke zamisljene vatrene lopte :).... rodila sam Harija Potera!

Prilozi

• The Sorcerer's Apprentice.jpg
    The Sorcerer's Apprentice.jpg
    2,7 KB · Pregleda: 168
Moja iskrena preporuka...
Film "Sto je muskarac bez brkova?"-iz 2005., ja sam ga gledala "bruka" puta... :rumenko:
Ko nije pogledao, a voli pricu kojoj ne moze naslutiti kraj, duhovitu, realnu,a u neku ruku i romantik...:aha:
muskaracbezsb.jpg

Prilozi

• _muskarac_bezs_b.jpg
    _muskarac_bezs_b.jpg
    35,3 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:

Back