Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ZERO EFFECT
863zz.jpg

Sladak filmić. Poigrali su se sa Šerlokom, Votsonom i Irenom Adler, ali nije film o njima, nego veoma šarmantna krimi-komedija.

Da, Almodovar je divan... i radi sa divnim glumicama :heart: Ne zna se koja je divnija... mislim, pojavi se na ekranu ova Winxina Cecilia, ili Marisa, ili Victoaria Abril ( :heart: ) ili Carmen Maura i meni je već puno srce... Ludilo od glumica. Jedino zbog Almodovara i volim Penelopu, u američim filmovima mi je skroz bzvz. Hahahahaha, koliko ludih žena - uvek se setim one ludaje u roze Šanel kostimiću, sa pištoljem i na motoru hahahha

jao, šta ste mi sad uradile vas dve! Taman sam sela za komp da radim, a evo me kako gledam na youtubu delove iz njegovih filmova - odlučujem koji mi se najviše gleda! mislim da ću gledati cvet moje tajne, taj nije toliko emocionalno iscrpljujući, a i sadrži najbolju rečenicu (koju izgovara Marisa) : Stvarnost bi trebalo zabraniti!

Poslednja izmena:
ja sinoc gledala ''sve o mojoj majci'' i isplakala se ko luda..
almodovar nije za svakoga..njega ili volis ili mrzis..
ali da su mu filmovi puni komplikovanih odnosa, rodbinskih veza,
pedera, kurvi i travestita..jesu..
ah da..i ludih zena..(i u svakoj nadjem deo sebe :)))
i u tom sinocnom filmnu je bila jedna ***** u penziji i sanel kostimu..
rozem..
mozda mu je to fetis..:))

Pre neki dan sam gledala njegov film u kome glumi Penelope Kruz , naravno ,ali ne znam naziv filma, evo listam i po netu i nikako da nadjem.
Nisam bas od samog pocetka gledala, u filmu je radnja kako penelope radi a njen muz sedi kuci i po ceo dan gleda tv, ima i cerkicu od nekih 13 godina, i gde cerka ubija njega jer je pokusao silovati,e na dalje radnja je bas bas zanimljiva i odgledah ga do kraja ali me kopka naziv ...:confused:

Mozda nije njegov, spanski je pa sam se tu mozda zbunila ...

gledala sam A perfect getaway sa Milom Jovovic, simpatican film za nedeljno popodne.
Nothing but the truth, americki prvi amandaman, nacionalna bezbenost i sistem ispred svega, istrazivacko novinarstvo i kako izgubiti bitku sa sistemom.
Killers, majko mila protracenog vremena- ja stvarno gledam svakava s.ranja od limunda, a ovo je jedno od vecih koje jedva odgledah do kraja

gledala sam A perfect getaway sa Milom Jovovic, simpatican film za nedeljno popodne.
Nothing but the truth, americki prvi amandaman, nacionalna bezbenost i sistem ispred svega, istrazivacko novinarstvo i kako izgubiti bitku sa sistemom.
Killers, majko mila protracenog vremena- ja stvarno gledam svakava s.ranja od limunda, a ovo je jedno od vecih koje jedva odgledah do kraja

ovo nije los film i ja sam ga nedavno gledala..

The A-Team
Mislila sam da ce me film smoriti kao jos jedan akcioni vec vidjeno..naprotiv..zabavio me je sasvim..solidnih 7/10

http://2.***************/_UYgVWm4aYbE/TBcsIsIOZeI/AAAAAAAACPA/WAq7ugR4_9o/s1600/A_team_poster_10.jpg

The A-Team
Mislila sam da ce me film smoriti kao jos jedan akcioni vec vidjeno..naprotiv..zabavio me je sasvim..solidnih 7/10

http://2.***************/_UYgVWm4aYbE/TBcsIsIOZeI/AAAAAAAACPA/WAq7ugR4_9o/s1600/A_team_poster_10.jpg

joj, meni je malo previse akcioni, kao i Knight and Day sa Kruzom i Dijaz, Mission impossible ili James Bond su crtani filmovi za akcije koje videh u ova dva nova filma

Tajna u njihovim očima
El secreto de sus ojos/ The Secret in Their Eyes
Žanr: Drama
Zemlja porekla: Argentina/Spain
Godina proizvodnje: 2009.
Trajanje: 127 min.

Režija: Juan José Campanella
Scenario: Juan José Campanella, Eduardo Sacheri

Glavne uloge: Soledad Villamil, Ricardo Darín, Carla Quevedo, Pablo Rago, Javier Godino

srpski film

paaa mozda ima dve tri osobe na forumu kojima bih rekla da gledaju ovaj film
volim sokantne filmove ali ovo prevazilazi i moje granice,nisam mogla da spavam nocas,mm je morao da dodje kod mene dok nisam zaspala (posto ne lezemo u isto vreme)

Back