Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo preporuke za danas..
dgmi6v.jpg

meni se nimalo ne svidja, a bas sam ocekivala mnogo od filma, citala sam sve pozitivne kritike o njemu, ali mene nije dirnuo, ni ocarao-nista. cak sam se dosadjivala prilicno gledajuci ga, nisam mogla da se udubim u radnju nikako.

Fours lions

preporucujem..slatko sam se nasmejala crni engleski humor..8/10

4 pakistanska mudzahedina u londonu..:lol:
scena kada vrte glavama da ih ne bi snimila kamera ili kada gutaju
mobilne kartice da ih ne lociraju..:rotf: ili kada raznesu gavrana i Bil Ladena:rotf:
ili kada trce u kostimima sa eksplozivom..:rotf:

four_lions_poster-1.jpg

Letters to Juliet..

zenski ..ljubavni melodrama ..ako nemate sta da radite
u nedeljno popodne moze da se pogleda.cak i suza pusti
.ono najlepse u filmu su pejsazi Toskane..grada Sijene i Verone..
ko je bio prepoznace...

Letters-to-Juliet-poster.jpg

sad sam pogledala ballet shoes
http://www.imdb.com/title/tt1083845/
balletShoes_2007.jpg

nije vrhunsko ostvarenje ili nešto u tom smislu ali mnogo je lep filmić
mislim ako ste ikada kao devojčica poželele da budete balerina ili kamiondžija ili bilo šta =)
tako, prikladan je, može da se gleda i sa decom, a može i dok peglate kao ja npr, samo u ovom poslednjem slučaju vodite računa da je u pitanju televizijski film i da traje jedva sat i po i da će vam ostati pola tone neopeglanog veša

Letters to Juliet..

zenski ..ljubavni melodrama ..ako nemate sta da radite
u nedeljno popodne moze da se pogleda.cak i suza pusti
.ono najlepse u filmu su pejsazi Toskane..grada Sijene i Verone..
ko je bio prepoznace...

Letters-to-Juliet-poster.jpg

Skinula al još nisam odgledala.
Poslednje gledala ˝The Hunting Party˝ - Richard Gere...Svidja mi se film al opet srbi kao jedini krivci u ratu '90-ih :roll: Al ok film, svidja mi se.Skinuli su Karadžića s onim glumcem kojeg kao traže jer je ratni zločinac samo tako :mrgreen:

Dobro i sta sad sa tim filmom ?
Gledao si pa je dobar , ili nam preporucujes na slepo?
Koja je poenta i smisao staviti samo link bez bilo kakvog komentara :confused:

Knjiga je shit ...kakav je film?

...na brzu brzinu da ti odgovorim...nisam napisao komentar jer je film u skladu sa temom koja glasi Sunday afternoons...znachi, mozak na pashu i opushteno gledanje...mislim da je film bolji od 99% fudbalskih utakmica nedeljom...;)...u sluchaju da imam drugachiju viziju Sunday afternoons-a, ondaK se izvinjavam...

verovatno zbog nemeceka...presao kod njh..

...Nemechek...:eek:...:eek:...:eek:...:hahaha:... da ti kazhem neshto...Navedeni gospodin ima sestru koja radi u filmskoj redakciji HRT-a...i ona mu faksira shta su Bratja kupila ( od serija i filmova ) a on samo prepishe...ako imash programske sheme HRT-a, dok je tobom navedeni radiJo na Pink-u, sve cce ti biti jasno...tj. npr. danas se neki film emituje na HRT-u a sutradan na Pink-u...:mrgreen:...sada radi na Avali, iako Zheljko Mitrovicc ima 5 satelitskih filmskih kanala...:hahaha:...a Avala nema love, pa kupuje ono sho je HRT emitovao pre 2 i vishe leta...ili OnO shto je bilo emitovano na Pink-u, a istekao ugovor za emitovanje...;)

a što moraš da opljuneš kad stvarno nema razloga?
koja god da je televizija imala nemečeka imala je dobar program i ne vidim zašto je važno na koji je način on osmislio taj program.
odakle vam ta potreba da se stalno bavite kojekakvim zakulisnim radnjama i teorijama zavere umesto da uživate u finalnom proizvodu nikada mi neće biti jasno
i na kraju, aktuelnost nije merilo kvaliteta ili zabavnosti programa

a što moraš da opljuneš kad stvarno nema razloga?
koja god da je televizija imala nemečeka imala je dobar program i ne vidim zašto je važno na koji je način on osmislio taj program.
odakle vam ta potreba da se stalno bavite kojekakvim zakulisnim radnjama i teorijama zavere umesto da uživate u finalnom proizvodu nikada mi neće biti jasno
i na kraju, aktuelnost nije merilo kvaliteta ili zabavnosti programa

...devojko...gospodina znam lichno...kao i razlog njegovog odlaska sa RTV NS...kao i razlog njegovog dolaska na RTS...i dalje...ovo nije pljuvanje...da navedeni vredi, ne bi sad tavorio na Avali, nego bi se ubijao od posla kupujucci program za Mitrovicceve kanale...;)

Da. bzvz...Mene stvarno baš briga na koji se način Nemeček dovija s filmovima, dobri su, izbor mu stvarno po mom ukusu i to je jedino meni važno.Nek nastavi da prati HRT, il šta već...samo dok imaju dobre filmove :super:

Back