BUBREG U LOJU
Primećen član
- Poruka
- 511
Stvarno ovaj kuca mi vishe odgovara nekako je skenjan ko i ja :grin: :shock: :-( :-? ;-)bobanap:vidi ovo.....
slicno ali ovo je lepse....avatar za tebe...
a imam jos sto ideja :-D :-D :-D![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ovaj kuca mi vishe odgovara nekako je skenjan ko i ja :grin: :shock: :-( :-? ;-)bobanap:vidi ovo.....
slicno ali ovo je lepse....avatar za tebe...
a imam jos sto ideja :-D :-D :-D![]()
BUBREG U LOJU:Stvarno ovaj kuca mi vishe odgovara nekako je skenjan ko i ja :grin: :shock: :-( :-? ;-)![]()

Ovaj vishe lici na slepog misa nego na psabobanap:....oces ovo.... 8-)![]()
E ovog moram da odstampam i pokazem mojoj zeni (ista ona)bobanap:ili ovo ..... 8)![]()
Desi Nislijo....zemljakinja dobro sto i vama zelimJOPE:Samo Vas gledam-ukrao sam slogan jedne Televizije iz mog grada.
Dobar dan, kako ste. Ogrejalo, vi vredni
Bubreg, gde si prijatelju, kako je moja zemljakinja
Bobana, imas pune ruke "posla" na svim forumima. Vrednulja
si, tako treba, da razbijes iluziju o Crnogorcima.
Plizzzzzz, dajte i meni neku sliku, da Vas vidim, da i meni bude lepo.... sto ste takvi. Pa to je nepravda.... das li da potrazim pomoc./
HEEEEEEEEEEEEEEEEELP.
JOPE:Samo Vas gledam-ukrao sam slogan jedne Televizije iz mog grada.
Dobar dan, kako ste. Ogrejalo, vi vredni
Bubreg, gde si prijatelju, kako je moja zemljakinja
Bobana, imas pune ruke "posla" na svim forumima. Vrednulja
si, tako treba, da razbijes iluziju o Crnogorcima.
Plizzzzzz, dajte i meni neku sliku, da Vas vidim, da i meni bude lepo.... sto ste takvi. Pa to je nepravda.... das li da potrazim pomoc./
HEEEEEEEEEEEEEEEEELP.
Obecao i stojim iza tog obecanja, ali priznajem neumem da ih skontam na malo a ona su radjene u najvecem formatu. Nesto slao novinama pa jedva prolazile, morao sam broj da smanjim. Ako neko hoce mogu da mu, neke, posaljem na mejl pa da ih smanji i pokaze nasim prijateljima, ne svima, ili da pojedinacno svakom od VAS, meni dragim prijateljima, saljem po neku na mejl. kako god hocete, javite se ovde ili na pp. Pozdrav tebi i zemljakinji. Predivno je u nasem i njenom kraju. Naravno super je i na Telepu, na obali kraj Riblje pijace, fruskoj gori.... jer dosta?BUBREG U LOJU:Desi Nislijo....zemljakinja dobro sto i vama zelim
Nego i ti si obeco neke slike iz Grcku![]()
JOPE:Obecao i stojim iza tog obecanja, ali priznajem neumem da ih skontam na malo a ona su radjene u najvecem formatu. Nesto slao novinama pa jedva prolazile, morao sam broj da smanjim. Ako neko hoce mogu da mu, neke, posaljem na mejl pa da ih smanji i pokaze nasim prijateljima, ne svima, ili da pojedinacno svakom od VAS, meni dragim prijateljima, saljem po neku na mejl. kako god hocete, javite se ovde ili na pp. Pozdrav tebi i zemljakinji. Predivno je u nasem i njenom kraju. Naravno super je i na Telepu, na obali kraj Riblje pijace, fruskoj gori.... jer dosta?
Када си ми сликала мачка?bobanap:mozda ovo....8-)![]()
pa naravno....