Sunce se gasi 21. maja ove godine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нимало, а ево и зашто. Приликом твог одапињања проћићеш лево кроз осамнаести дензитет и отвориће ти се широка лепеза могућих реинкарнација. У тој димензији чисте екстазе бићеш једно са великим Архитектом, а сви знамо шта то значи.

kosmicki gang bang?

sto se tripuje lik da je mason :lol:

Можда ти је то смешно, али чим будеш осетио тај прасак самоспознаје,а одмах затим и колапс исте, биће ти јасно да си доспео на место где Први Њутнов закон брише сваки траг релативитета и апроксимира ти остатке ума парадоксу.

Znači, ne mogu da verujem okicama svojim. Rekao bih kakvih budala ima, al' -jok. to nisu budale, to su tužni ljudi sa nesrećnim detinjstvom.

Svi su oni isti. Čitaći tarota, magovi i veštice, pa i ovaj biser. Odlika im je da su imali (garant) nesrećno detinjstvo, bili zlostavljani (seksualno) od oca ili majke (u večini sličajeva -oba) i da svoje frustracije zbog toga istresaju kao što ja istresam sline u maramicu.

Mislim, lako je srat anonimno po netu ovo ono... neke budale bi mogle poverovati pa svašta uraditi pred smak sveta i šta onda?

Svaka ebena tvrdnja bi trebala da ima odgovornost autora.

Znači, ne mogu da verujem okicama svojim. Rekao bih kakvih budala ima, al' -jok. to nisu budale, to su tužni ljudi sa nesrećnim detinjstvom.

Svi su oni isti. Čitaći tarota, magovi i veštice, pa i ovaj biser. Odlika im je da su imali (garant) nesrećno detinjstvo, bili zlostavljani (seksualno) od oca ili majke (u večini sličajeva -oba) i da svoje frustracije zbog toga istresaju kao što ja istresam sline u maramicu.

Mislim, lako je srat anonimno po netu ovo ono... neke budale bi mogle poverovati pa svašta uraditi pred smak sveta i šta onda?

Svaka ebena tvrdnja bi trebala da ima odgovornost autora.

:pivce:

PA jeste, da su zvakali meso bili bi jos pametnji. Tesla ma koliko bio pametan je bio neprilagodjen i "plasio" se ljudi. Da vinci cisto sumnjam da je bio vegetarijanac u periodu kada nije moglo da se bira i kada je iskopavao leseve i skicirao ih. Pitagora isto, ko kaze da je bio vegerarijanac?

Tesko, ti si otrovan od glupih clankova na internetu koji kazu da je meso lose....

Da, da :mazipsa:
samo ti slusaj velikog brata, daleko ces da doguras...

Alo vas dvojica
ima li ovo smisla?
Koliko dugo mislite jos da cete ziveti, kad ovako bacate i vreme i energiju?
Za manje od nedelju dana niko nece znati sta ste ovde pisali,
ukljucujuci i vas same. kome onda sve ovo
Ne mogu da verujem da neki od vas misli da ce onog drugog da privede svojim idejama i razmisljannjima

Šta nam još lepo nosi maj? E da... dotična se neće zadovoljiti špancem, kazaće "ruši majstore pa sve ponovo" a ja ću da zamutim malter ponovo, i odradim gletovanje, onako od mene, pride!

Eto vam sada, mamoebci, koji meni gasite sunce u maju. Mrš bre stoko jedna zagorela, pederčine jedne koji nikad ne videste vaginalni otvor ženskog tela. Dojadilo vam drkanje pa bi sada nama, štemačima i molerima, da zaebete zabavu? E klinac moj :)

Joj... komšinka ima mahanje, nek' nađe drugog majstora. Jes' da nema boljeg od mene u europi a i šire (znaju ove kojima sam enterijer krečio, a bogme i fasadu po ispupčenjima udarao), al' kad je tako, ondaK je tako i nikako drgačije.

kreč i glet masu čuvam za master radove odrešenoj klijentkinji :)

Umrla od gladi jer se "hranila sunčevom svetlošću"
Jedna 50-godišnja Švajcarkinja umrla je od gladi pošto je držala duhovnu dijetu koja je zahtevala uzdržavanje od hrane i pića, a prema kojoj se organizam hrani samo sunčevom svetlošću, prenose lokalni mediji.
Ciriške novine "Tages-Ancajger" prenele su da je ova žena 2010. odlučila da započne s radikalnom dijetom pošto je gledala austrijski dokumentarni film o indijskom guruu koji je tvrdio da tako živi već 70 godina.
AP je naveo da je ta radikalna dijeta poznata kao solarna joga. Ciriški listi ističe da je sličnih slučajeva samoigladnjivanja bilo u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Australiji.
Kancelarija tužioca u švajcarskom kantonu Argau potvrdio je danas da je žena preminula od gladi u gradu Volfhaldenu u istočnoj Švajcarskoj. U saopštenju se navodi da državni tužilac nije želeo da otvori istragu o ovom slučaju.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...ladi+jer+se+"hranila+sunčevom+svetlošću".html

:think:

Umrla od gladi jer se "hranila sunčevom svetlošću"
Jedna 50-godišnja Švajcarkinja umrla je od gladi pošto je držala duhovnu dijetu koja je zahtevala uzdržavanje od hrane i pića, a prema kojoj se organizam hrani samo sunčevom svetlošću, prenose lokalni mediji.
Ciriške novine "Tages-Ancajger" prenele su da je ova žena 2010. odlučila da započne s radikalnom dijetom pošto je gledala austrijski dokumentarni film o indijskom guruu koji je tvrdio da tako živi već 70 godina.
AP je naveo da je ta radikalna dijeta poznata kao solarna joga. Ciriški listi ističe da je sličnih slučajeva samoigladnjivanja bilo u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Australiji.
Kancelarija tužioca u švajcarskom kantonu Argau potvrdio je danas da je žena preminula od gladi u gradu Volfhaldenu u istočnoj Švajcarskoj. U saopštenju se navodi da državni tužilac nije želeo da otvori istragu o ovom slučaju.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...ladi+jer+se+"hranila+sunčevom+svetlošću".html

:think:

jel joj guru uzeo i kesh
ili samo zhivot

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back